Полицаи налитат на бой.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Дай ми примери за справедливо осъден НЕуниформен убиец, или поръчков такъв-НЯМА. Такива дела и присъди срещу полицаи са най- елементарния и лесен начин да се имитира дейност особено в близкото минало, когато с това се занимаваха военни
прокурори и военни съдилища, въпреки девоенизацията
. Докато не видя следователи, прокурори и съдии на топло няма да повярвам, че нещо реално става в тая държава. Аааа...те пък имат имунитет срещу такива сърбящи инфекции-ядец. Остава ви успокоението, че още една мръсна кука е на топло, живейте си с надеждата, че от това животът е станал по- добър, спете спокойно деца 

Никой не мое ма връне на селу!
- djoko14
- Потребител
-
- Кара: vw passat 5
- Мечтае да кара: vw passat cc
според мен единственото нещо което може ние да направим за себе си е да си научим правилата и какво ни дава държавата за да може да си отстояваме мнението а не да ни лъжат некви малки полицаичета туко що завършили академията...и вече сложили пагоните и се мсилят за голяма работа
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
djoko14 написа:според мен единственото нещо което може ние да направим за себе си е да си научим правилата и какво ни дава държавата за да може да си отстояваме мнението а не да ни лъжат некви малки полицаичета туко що завършили академията...и вече сложили пагоните и се мсилят за голяма работа
Не единственото, а едното от нещата е да си научиш правата (не правилата), а другото много важно е да си научиш задълженията. Няма как да имаш само права, всеки има и задължения...
- djoko14
- Потребител
-
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
тез хайвани колко пъти са ме спирали и все по 10лв съм им давал по Петко тодоров и на свтофара със сребърна, на светофара на 73 новия след калипсо бях спрял малко след самия светофар 5мин съм си седял в колата и си говорех по тела, по едно време ми чука един калъф униформен на прозореца и ми каза че съм минал на червено седа и гледам и се чудя що за наглост искаше явно пари , но тоя път ми писна равиках се извика той катажиите като тръгнах да зв телефони полсе дълбико съжали че се е обадил и че е викнак КАТ по радиостанциата а не от ГСМа си че се записвали разговорите ама накрая дори каза че ще дойде да в съда да свидетелства в моя подкрепа за АКТА смъкнах всичко обжалвах ама ми писна от търмъци в униформи,даже преди седмица 2ма калъфи обикновени сержове до арена младост на един завой около бизнес парка се опитаха да ме спрат без при4ина дадох газ и хич и не им спрях на келешчетата...
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- djoko14
- Потребител
-
хахах да то вече в младост и ст.град са на всяка малка уличка и дебнат изсипали са ги с коли от симеоново от школата и седат по цял ден и спират и те незнаят за какво
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2