Смяна на ангренажни вериги на tds
Модератор: Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
///MILEN написа:ЗА частите мога да ги взема на супер цена!!!!
Да се стигне до там и ще ти се обадя.

- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка

Без болтчетата и гайките тъкмо към 650лв., както каза и колегата Peter Angelov. Цените са на Дару кар.
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Благодаря за инфото AceMF
IAV на какво гарнитури-днес един майстор ми каза ,че веригите се сменяли като се свали и главата,друг че се махат само капаците.Малко разяснение по въпроса.
IAV на какво гарнитури-днес един майстор ми каза ,че веригите се сменяли като се свали и главата,друг че се махат само капаците.Малко разяснение по въпроса.

- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
колега вьрви при тоя маистор и го попитаи виждал лие верига на тдс изобщо ,що за глупост да се сваля главата,само капака и хилядите джунджурии дето пречат,работата е трудоемка при спокоина работа ми отнема 2 работни дни(сам)гарнитурата е една метална,взависимост от ремонта я сменям(струва 56лв в Габрово)или силикон на Виктор реинц от13леваzvetiko написа:Благодаря за инфото AceMF
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
presko79 написа:колега вьрви при тоя маистор и го попитаи виждал лие верига на тдс изобщо ,що за глупост да се сваля главата,само капака и хилядите джунджурии дето пречат,работата е трудоемка при спокоина работа ми отнема 2 работни дни(сам)гарнитурата е една метална,взависимост от ремонта я сменям(струва 56лв в Габрово)или силикон на Виктор реинц от13леваzvetiko написа:Благодаря за инфото AceMF
Каза ми ,че той мърляви работи не правел и не лепял със силикон ,че после потичало-свалял главата и картера.Е хубаво е ,че толкова колеги,които са правели процедурата, казват ,че може и без махане на глава-така ще направя и аз.
Колега има ли някакъв механичен начин да се провери дали веригата е за смяна,преди да се разглоби всичко-аз съдя по това ,че топлият старт е труден и ГНП е дадена на максимално предварение ,което се прави за да се компенсира разтягането на веригата.Колата е на 210К.
- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
И в двата случая става но като се сваля главата се пасват клапани сменят се маслообирачи и става по добре

- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
сьгласен ама маи паричките стават бая.///MILEN написа:И в двата случая става но като се сваля главата се пасват клапани сменят се маслообирачи и става по добре![]()
![]()
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
presko79 написа:сьгласен ама маи паричките стават бая.///MILEN написа:И в двата случая става но като се сваля главата се пасват клапани сменят се маслообирачи и става по добре![]()
![]()
Казаха ми ,че ставало перфектно, с ремъците за около 2300лв.
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
predel написа:Zvetiko, ще идваш ли на Узана?
За съжаление няма да мога,пък и не зная дали дотогава ще съм си взел Е34-ка ,а не ми се иска да ви излагам с Е36.

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
еее - ела, ще има полза, пък и вреда
. Във форума неможе да се изпише всичко, а там ще се поговори на спокойствие, а и Милен ще дойде, а той все пак е човек с много опит и т.н. - помисли си, ако се решиш, а неискаш с 36-ца, някой ще те докара 

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
zvetiko написа:presko79 написа:сьгласен ама маи паричките стават бая.///MILEN написа:И в двата случая става но като се сваля главата се пасват клапани сменят се маслообирачи и става по добре![]()
![]()
Казаха ми ,че ставало перфектно, с ремъците за около 2300лв.
Луд ли си това са много пари

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2