3-та Национална Е34/Е32 сбирка - 20.06 и 21.06.2009 г.

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 16 Юни 2009, 9:59

bmwfena написа:
Tod написа:
KON4ETO написа:
bmwfena написа:Дал съм пълен напън да ми се направи Е39 ката-май ще требе да ви навестя че Кончето ще ме бие вече :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: За спането ще вида-ако трябва нема да се спи :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Само смей да не дойдеш направо ще те разнасям из Хасково като свиня блажен весник. Не ме ядосвай защото София Хасково ги зимам с моя ЕДНОРОГ за час и половина и после желна ти майка :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky:

Той Фена да смее да дойде.... още му прескачам железото в офиса ;) :bchug:
айдеее-40лв изгорех-ай да бегам в Румънско
На Тод вися кинти за един дръглив ауспух-Кончето че ме изтребе...ще бегам у Букурещи май :mhihi: :mhihi:

Неща пари ве диване, земи бира да почерпиш колегите и всичко е ОК :mhihi:
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 16 Юни 2009, 10:01

bmwfena написа:
Tod написа:
KON4ETO написа:
bmwfena написа:Дал съм пълен напън да ми се направи Е39 ката-май ще требе да ви навестя че Кончето ще ме бие вече :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: За спането ще вида-ако трябва нема да се спи :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Само смей да не дойдеш направо ще те разнасям из Хасково като свиня блажен весник. Не ме ядосвай защото София Хасково ги зимам с моя ЕДНОРОГ за час и половина и после желна ти майка :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky:

Той Фена да смее да дойде.... още му прескачам железото в офиса ;) :bchug:
айдеее-40лв изгорех-ай да бегам в Румънско
На Тод вися кинти за един дръглив ауспух-Кончето че ме изтребе...ще бегам у Букурещи май :mhihi: :mhihi:[/quote

Сас самолет ли ще идваш неме интересува в сабота не те ли вида на балкана пала и идвам да те тарса и като те намера турам те на капаку на баварецът залепвам те да не те дууне ветара и те закарвам горе на балкана като трофей :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky:
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 16 Юни 2009, 14:54

пътя от пловдив до карлово е отбит през хисаря, така че не вярвам да ти е проблем Tod, а пък и ще се чуем в петък ако искаш като пристигнеш, за да знам кой е най-добрия маршрут, щото аз в събота сутринта потеглям ;)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 16 Юни 2009, 16:53

А как стои въпроса с пазаруването?Нещо организирано ли ще спретнем или всеки да взима месария, мезелъци и пукница?
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 16 Юни 2009, 17:03

Ако се донесат барбекюта ще хубаво всеки да вземе по малко мърша каквато си прецени той самия :yes: :yes: :yes:
Не всеки втори да е взел барбекю и да нема какво да сложим на него.
Аз лично ще взема дори и домашна рекиичица око 2 :arrow:3 килограма ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX

Мнение от ///MILEN » 16 Юни 2009, 20:26

KON4ETO написа:Ако се донесат барбекюта ще хубаво всеки да вземе по малко мърша каквато си прецени той самия :yes: :yes: :yes:
Не всеки втори да е взел барбекю и да нема какво да сложим на него.
Аз лично ще взема дори и домашна рекиичица око 2 :arrow:3 килограма ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Аз лично съм ЗА :yes: :yes:
Изображение

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 16 Юни 2009, 20:39

А дали ще има къде да се съхранява донесеното, че за 2 дни ще замирише като лисица
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 TDS
Мечтае да кара: M5 с гуми за горене

Мнение от D_U_D_E_ » 16 Юни 2009, 20:44

хора какво точно ще представлява събирането, към колко часа ще сте там, кога започва да се пие и както разбирам няма повече места, може ли да дойда с брата после да кара пък ще видим каде ще се спи. (ше опъна палатката някаде в гората :mhihi: .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34/М50 и М60
Мечтае да кара: Е34 V12
Детайли за колата: Ооо много са...

Мнение от S_h_e_f_a » 16 Юни 2009, 21:22

Е колко човека се сабрахме досега та не останаха места :shock:
ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от D_U_D_E_ » 16 Юни 2009, 21:43

е ако има ше стане идеално, че и на брата много му се пие кат го знам :)
пък за ракията ня се притеснявате, че я харчим повече от нафтата :) .

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 16 Юни 2009, 21:50

там има ресторант и мисля, че няма да има проблем със съхранението...
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

великият шестак
Аватар

Мнение от Turbo_Ted » 16 Юни 2009, 23:10

да вдигна настроението с едно клипче... който разпознае кой се смее най-звучно... ще почерпи по една бира :mhihi: :mhihi: :mhihi: http://vbox7.com/play:f30a583b
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 17 Юни 2009, 0:01

Turbo_Ted написа:да вдигна настроението с едно клипче... който разпознае кой се смее най-звучно... ще почерпи по една бира :mhihi: :mhihi: :mhihi: http://vbox7.com/play:f30a583b
лелееее-яката работа е тоа клип
Изображение

великият шестак
Аватар

Мнение от Turbo_Ted » 17 Юни 2009, 0:04

bmwfena написа:
Turbo_Ted написа:да вдигна настроението с едно клипче... който разпознае кой се смее най-звучно... ще почерпи по една бира :mhihi: :mhihi: :mhihi: http://vbox7.com/play:f30a583b
лелееее-яката работа е тоа клип

да зимам ли китарата да повтаряме изпълненията :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от D_U_D_E_ » 17 Юни 2009, 20:43

а някой от Варна ще ходили, да тръгнем заедно.

ПредишнаСледваща

Назад към E34