МОШЕННИЦИ
Модератор: Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Penchev написа:Ntalanov написа:Някой сменял ли е предно стъкло в Камор? Какви са ви отзивите?
Аз съм сменял в Дару Кар и останах много доволен , даже сега се сещам ,че и задно стъкло съм сменял там и в двата случая нямаше проблеми никакви![]()
Георги Пенчев
500-600лв. е стъклото,а за труд имаш ли спомен колко ти взеха?
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
смяната в дару беше към 1000 лева труд и стъкло,но не забравяите че оригиналните части поставени там носят гаранция 1 година!
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Вие парите ги нямате за нищо-сменял съм три пъти с неоргинални за не повече от 250 като вторият път дойдоха в къщи.След това нищо не е свирило,текло и т.н.Фирмата е в блока срещу Арена.
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
Сменял съм стъкла в София само в Кобра 1-2 пъти и гледах как става.Там проблеми несъм имал
Но след това реших че мога и сам,няма нищо сложно.Сменял съм си на 2 или 3 коли челното стъкло и до ден днешен нямат проблм 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ntalanov написа:Penchev написа:Ntalanov написа:Някой сменял ли е предно стъкло в Камор? Какви са ви отзивите?
Аз съм сменял в Дару Кар и останах много доволен , даже сега се сещам ,че и задно стъкло съм сменял там и в двата случая нямаше проблеми никакви![]()
Георги Пенчев
500-600лв. е стъклото,а за труд имаш ли спомен колко ти взеха?
Както каза IAV , задното със всичко беше 1000 лв (от каското ми платиха само стъклото без материалите/уплътнения и труда в дару Кар - към 240 лв висящи) а предното ми го смениха там отново навремето по валутно каско без стотинка от мен в комплект с уплътнението и пак цената е мин. 1000 лв за всичко

Георги Пенчев
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
а колко струва предното стакло в краина сметка тука в комбра ми обаждаха некви 180 лева някои има ли идея 4е и аз изкам некоои ден си напраим подарак барабар с страни4ните стакла 4е от морето са надрани е ебаси гадното

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Ntalanov написа:Пенчев,ако е така както казваш до 1000лв. се ядва. Колеги, моля за мнение,кое стъкло според вас отива повече на Е34 комби тъмно син металик,това със зелената лента или чистото?
винаги с лентата според мен.
Много е полезна в ужасно слънчеви дни.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
dizelboy написа:а колко струва предното стакло в краина сметка тука в комбра ми обаждаха некви 180 лева някои има ли идея 4е и аз изкам некоои ден си напраим подарак барабар с страни4ните стакла 4е от морето са надрани е ебаси гадното
И аз за толкова съм го купувал-испанско и не съм имал никакъв проблем.
- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
ама на мен като ми счупиха предно ляво за диска в кобра ми сложиха някакво което в последствие се оказа криво заяде и ми счупи 2 зьбчеша на машинката та наи добрият вариянт е да отидеш в някоя авто морга и да си го вземеш но за предно най добре е да е ново
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2