По-големи дискове на е30 от какво?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- B.J.Blazkowicz
- Потребител
-
като идея мисля ,че тая работа с екцентрика е яка и на пръв поглед всичко изглежда доста читаво,подозрително читаво ,обаче остава да виси въпроса може ли да се изработи прецизен такъв ексцентрик!
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
B.J.Blazkowicz написа:доколкото разбирам емтехничка,в твоята теза заляга мисълта,че ексцентичният болт въобще не требе да притиска фланеца,а се навива в главината за свидетел,а в него съответно си фащаме 4по100 или обратното 5по120,самия ексцентричен болт играе своего рода адаптер,правилно ли съм те разбрал?
е един да ме разбере кво говоря

на самия фланец няма легло за главата на ексцентричния болт а празна дупка с диаметър колтко главата на болта ето така изглеждa

инъче няма начин да се завие и да притиска и фланеца... ами го играе и той като един малък адаптер

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- B.J.Blazkowicz
- Потребител
-
печелиш копеле,проекта е изпълним и читав,даже ексцентрика не е необходимо да е супер прецизен,понеже има конус и отвор на жантата поне 13,5.
Аз бих постригал малко главината ,за да е по тънък фланеца.На нея и требват само 2-3мм плътна сглобка с фланеца ,колкото да осигуриш срязването на болтовете.
Аз бих постригал малко главината ,за да е по тънък фланеца.На нея и требват само 2-3мм плътна сглобка с фланеца ,колкото да осигуриш срязването на болтовете.
- E30_M_Tech_ll
-
-
Последна промяна E30_M_Tech_ll на 16 Юни 2009, 9:51, променена общо 1 път
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- B.J.Blazkowicz
- Потребител
-
в момента разяснявам в чата на трима брилянтния ти фланец,ама и ти сам почваш да се бъркаш,оста на въртене на ексцентрика,не е оста на резбата с делителен 4 по 100!
- E30_M_Tech_ll
-
-
не знам дали ще ми повярвате ама вобще не забелязах кво пише на тоя надпис толкоз силно бях вникнал в чертежа....
естествено че това не е оста на въртене а другата до него
вече е оправен чертежа
естествено че това не е оста на въртене а другата до него

вече е оправен чертежа
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
e30
Вие хора направо уплашихте всичко живо с таа тема. Некви болтове ексцентрични - некви чудеса. А колко пара струва таа цялата работа?! А па тоя болт ексцентричен май нещо не държи фланеца ич?! Бахти чудесата, бахти схемата. Общо взето спор да има, а никъв практически резултат. Да каже некой честно дали е слагал такива фланци на Е30-то си и да го е карал след това... Другото ветър работа...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
имам от м3 е30 пълен комплект 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
то ясно,че всеки си е башка луд... и всеки си е сам мафия,а други цели картели...ма ся ЛУД да ме изкарваш..някакси не ми иде 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Re: По-големи дискове на е30 от какво?
някой нещо да е направил в последствие 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче