Да кажем "НЕ" на крадците !!!
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Overburner - NX написа:Току що слизам долуи гледам,че я няма 1та капачка на джантата.За какво им е 1 (словом:една) капачка за джанта?Даже са и избелели тия капачки.
колега някой техни действия нямат логично обяснение но факт е че го правят мамицата им

Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
все се сещам историята за един приятел на които му свалиха предна М броня и даже и номера взели идиотите...
това и в наи западналата страна няма да се случи
- vladi_pirata
- Потребител
-
Аз съм ЗА, преди няколко дена ми свиха капачката на задната броня за теглича на ремаркето, свиха ми и дясната задна лайсна с парктроника....омръзна ми да съм "дарител" на квартала. Това са части които са по 20-30 лв. (изключвам парктроника) като сте големи гъзари вееее купете си не ги крадете...
Какво прави полицията по въпроса питам, защо им плащаме заплатите със данъците си...........

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Колеги, то не само от крадците ми и от разни други олигофренчета и изперкали съседи вече трябва да се пазим. Немога да разбера как колата, цяла година стоя пред нас и за по - малко от 3 месеца останах без огледало и най куриозното без емблемка на таса. Може да звучи смешно но след, като я издраха и поляха с блажна боя ми свиха и чистачкте
Е кажете ми що за хора са това???

- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >
има и хора, които просто завиждат....кофти работа.А относно крадците, на предишната ми кола ми беше паднал халогена.Беше ми останал само един.Една вечер само се качих до нас да си взема цигари и ми откраднаха останалия халоген (с пукнато стъкло). Попринцип не съп патил от крадци, кой знае колко, но много хора са патили и съм много против това да се купуват крадени части.Такива са си за бой,нито полиция ще викам нито нищо, ако го хвана бой и това е.... Лепете всичко колеги за да немогат да го свалят здраво и да го продадат (пък и тези с каското ще им се плати).
ТВЪРДО ПРОТИВ СЪМ ЗА КУПУВАНЕТО НА КРАДЕНИ ЧАСТИ!
ТВЪРДО ПРОТИВ СЪМ ЗА КУПУВАНЕТО НА КРАДЕНИ ЧАСТИ!
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
ares2 написа:все се сещам историята за един приятел на които му свалиха предна М броня и даже и номера взели идиотите...
На едното porsche във Варна му откраднаха задната броня.

- speedfreak__
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: си бмв
- Мечтае да кара: на празен резервоар
Сега малко трудно ще стане това, защтото хората нямат много пари , защо да дава примерно 100 лв за да си оправи колата след като ги няма тия пари , предпочита да даде 30 , 40 лв и да си я кара от колкото да седи на улицата да събира прах,
Лично не съм за крадците, но това е истината
Поздрави
Лично не съм за крадците, но това е истината

Поздрави
- №0123456789
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525tds
- Мечтае да кара: Винаги BMW
Докато съществува легална търговия с употребявани авточасти (магазини за втора употреба), то бизнеса с крадени части ще съществува.
Хайде да видим дали някой крадец ще ти свие нещо от колата, ако неможе да го продаде на търговец на който закона му забранява да ти го предложи официално!? А? Далаверата им отива на кино и тогава бих намерил смисъл в тази тема.
С тези пробойни в закона сме като столетна наводнена гемия насред океана...ха..ха.. Ех.. мизерио..

Хайде да видим дали някой крадец ще ти свие нещо от колата, ако неможе да го продаде на търговец на който закона му забранява да ти го предложи официално!? А? Далаверата им отива на кино и тогава бих намерил смисъл в тази тема.
С тези пробойни в закона сме като столетна наводнена гемия насред океана...ха..ха.. Ех.. мизерио..

43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3