какво бръмчи под десния калник?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- DeLSoL
- Потребител
-
- Кара: e39 99'
какво бръмчи под десния калник?
какво е това дето се къса да бръмчи под десния калник като запалиш колата и след минута спира?
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Под десния(пасажерския) калник мисля,че е казанчето и помпичката за течност на чистачките
С бензин ли си или дизел? При дизелите има радиатори за маслото под калниците (не съм сигурен дали има и под двата или само под левия)

- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
- DeLSoL
- Потребител
-
Бензин съм,не ти изневерява паметта...аз малко не дообясних явно. Става въпрос за десния калник(когати си в колата), звука е точно все едно си вкл. миксер
и има маркуч, който отива до едно метално цилиндърче закачено за мотора точно до ваноса.... има капаче в/у въпросното нещо под калника под което се вижда гъбичка. явно е някакъв филтър,но незнам за какво. Извинявам се за некомпетентното обяснение.....

- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
...парното...заслушай се когато вечер изгасиш колата преди да се прибираш дали пак не се чува.
The Ultimate Driving Machine
- DeLSoL
- Потребител
-
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
това е екосистема, електрическа помпа която изтегля изпаренията на бензинз и ги вкарва в колектора, бръмчи точно като прахосмукачка
, не всички я имат тази система наи-често се среща при 2.8 мотори с двоен ванос 

- DeLSoL
- Потребител
-
С двойния ванос съм и започвам да се разочаровам от цялата кола...не само от мотора....просто аз правя едно то се разваля друго...Мерси на колегата NAPSTERS. А това всъщност добре ли е тая еко система?
- mitkofriz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 tds 98'
еко система е
преди имах един форд който също пъркаше
един елконаджия ми го изключи защото не пречело на работата на двигателя а само вдига шум и там нещо за екологията но не знам точно.
преди имах един форд който също пъркаше
един елконаджия ми го изключи защото не пречело на работата на двигателя а само вдига шум и там нещо за екологията но не знам точно.
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
EVAP системата събира отработените газове, когато мотора работи, а колата стои на едно място. Когато колата започне да се движи (може би с определена скорост или както са го измислили...) газовете се освобождават, както е писал колегата NAPSTERS 

12 мнения
• Страница 1 от 1