МОШЕННИЦИ
Модератор: Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
МОШЕННИЦИ
колеги в петък си смених предното стъкло в ДОРАГЛАС ВНИМАВАИТЕ
От цена 122 смонтажа ми взеха 140 :evilкак става това-3 за стикер и 15 за гум уплътнение под претест 4е лаисните са изрязани стъклото ина4е стана добре НА ТОЗИ СВЯТ Е ПЪЛНО С МОШЕННИЦИ [/quote]

- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега я поразкажи по-подробно предварително какво са ти казали ,какво е писало на ценоразписа ,че аз три челни стъкла съм сменил и като гледам това сегашното на малко повече от година отново е пътник та съм се напатил ,даже в подходящия подфорум на тази тематика "Сервизно обслужване на БМВ" имам пусната тема в същата светлина ...
Георги Пенчев
Георги Пенчев
- cherrypopper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92
- Мечтае да кара: F01
.
Колега минал си тънко , аз дадох 200 лв за испанско стъкло в "Монстър".
Penchev написа:Колега я поразкажи по-подробно предварително какво са ти казали ,какво е писало на ценоразписа ,че аз три челни стъкла съм сменил и като гледам това сегашното на малко повече от година отново е пътник та съм се напатил ,даже в подходящия подфорум на тази тематика "Сервизно обслужване на БМВ" имам пусната тема в същата светлина ...
Георги Пенчев
Колега,какво имаш в предвит с това ,че стъклото за една година е пътник,и какво производство е,че мисля да сменявам моето.
- Penchev
- Сватбаря
-
Ами имам впредвид ,че със скоростите с които се движа когато пътувам извънградско често е малка вероятноста да издържи дълго без люспи от камъчета ,които в един момент тръгват на пукнатини
Имах две такива люспи в долния ляв ъгъл незабележими а миналата седмица като пътувах из цялото южно черноморие в бързината и високите скорости на магистралите и там където може (200 - 230 км/ч) още една люспа се появи при зелената слънчева ивица
Стъклото съм го сменил миналия януари и вече е цялото начукано от камъчета като стъкло на 10 годишен автомобил доста каран ,но не чак с такива свръх звукови скорости ... То се е видяло ,че едва ли ще издържи тази зима която идва
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
По превъзнасяте се, има си щипки, уплътнения също има...
Нормално е да има счупени или не ставащи за нищо елементи, които трябва да се подменят!
Нормално е да има счупени или не ставащи за нищо елементи, които трябва да се подменят!
- Penchev
- Сватбаря
-
Нека колегата пуснал темата, да сподели дали е доволен от новото стъкло.
Дали има шумове при висока скорост, да не е някакво криво, да са направили свинщина в колата.... и тн.
на мене също ми се иска да си сменя предния джам, че е все едно минат на песъкоструйка, но се въздържам заради многото негативни коментари на препатили колеги.
Дали има шумове при висока скорост, да не е някакво криво, да са направили свинщина в колата.... и тн.
на мене също ми се иска да си сменя предния джам, че е все едно минат на песъкоструйка, но се въздържам заради многото негативни коментари на препатили колеги.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Аз сменях на Житница14 в София, много доволен останах. Майстора, даже ми изправи и единия калник, без да иска нищо за това

- Penchev
- Сватбаря
-
///peter написа:Аз сменях на Житница14 в София, много доволен останах. Майстора, даже ми изправи и единия калник, без да иска нищо за това![]()
Коя фирма е това , я поразкажи ,че в един момент аз пак ще сменям проклетото стъкло

Леле като знам какви простотии бяха последния път ,направо съм като дете препатило от зъболекар егати

Георги Пенчев
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Мисля, че Мустанг се казва, като отидеш на житница 14 ще го видиш.
Работи един човек на средни години там, отидох, оставих колата и ми каза ела след час, че имаме много работа, даже ми се извини
След един час като дойдох, човека напъваше калника
120лв мисля, бе задното стъкло с нагревател и антена, всичко си бачка на 6. Аз мисля да мина да ми сложи нови стъкла странични, че са се андрали
Работи един човек на средни години там, отидох, оставих колата и ми каза ела след час, че имаме много работа, даже ми се извини

След един час като дойдох, човека напъваше калника

120лв мисля, бе задното стъкло с нагревател и антена, всичко си бачка на 6. Аз мисля да мина да ми сложи нови стъкла странични, че са се андрали

- Penchev
- Сватбаря
-
Ntalanov написа:Някой сменял ли е предно стъкло в Камор? Какви са ви отзивите?
Аз съм сменял в Дару Кар и останах много доволен , даже сега се сещам ,че и задно стъкло съм сменял там и в двата случая нямаше проблеми никакви

Георги Пенчев
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Здравейте колеги,
Ако си спомняте преди време си счупих стъклото докато си оправях евтината калпава чистачка
и го смених с ново...
... шуми колеги... до 12ч на скоростомера всичко е наред - после почва едно ссссссссссссссссссссссссссс не е силно, но ме дразни особено като знам, че го нямаше... някои ще кажат, че се оливам... не... момчетата се постараха доста, дори приеха колата с настроение и с мерак я почнаха... сигурен съм, че са го сложили по най-добрия начин.
Просто АФТЪРМАРКЕТ си е афтърмаркет... не е като доставеното в завода за краен монтаж на колата... просто самата огъвка на стъклото да се различава от първоначалното с една... милимунда...
ако има така дума
... добре де с много малко и шумът е на лице.
Иначе фирмата е ЕЛИС АУТО Варна и моето впечатление е, че са кадърни и съвестни момчета (две са работилниците на фирмата във Варна и ако някой се интересува да пише и ще му кажа къде точно ходих аз).
Лично мое мнение - по-добрият вариант е секънд хенд + качествен монтаж докато издържи и после пак така докато свършат читавите стъкла по моргите и после... ще му мислим после...
Но тогава аз бързах, колата ми трябваше и нямах време да обикалям за читаво секънд хенд стъкло, иначе старо читаво + монтаж = ново + монтаж
Поздрави,
Д
Ако си спомняте преди време си счупих стъклото докато си оправях евтината калпава чистачка

... шуми колеги... до 12ч на скоростомера всичко е наред - после почва едно ссссссссссссссссссссссссссс не е силно, но ме дразни особено като знам, че го нямаше... някои ще кажат, че се оливам... не... момчетата се постараха доста, дори приеха колата с настроение и с мерак я почнаха... сигурен съм, че са го сложили по най-добрия начин.
Просто АФТЪРМАРКЕТ си е афтърмаркет... не е като доставеното в завода за краен монтаж на колата... просто самата огъвка на стъклото да се различава от първоначалното с една... милимунда...

Иначе фирмата е ЕЛИС АУТО Варна и моето впечатление е, че са кадърни и съвестни момчета (две са работилниците на фирмата във Варна и ако някой се интересува да пише и ще му кажа къде точно ходих аз).
Лично мое мнение - по-добрият вариант е секънд хенд + качествен монтаж докато издържи и после пак така докато свършат читавите стъкла по моргите и после... ще му мислим после...

Поздрави,
Д

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2