524TD проблем
Модератор: Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
524TD проблем
значи на място почва двигатела да се клати и цялата кола също и през точно определен период от време се чува некво тък тък тък от какво може да е това 524ТД е колата
Последна промяна His Shadow на 25 Апр 2005, 20:30, променена общо 1 път
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- grunge_is_dead
- кандидат ентусиаст
-
Re: 524TD проблем
mla86 написа:значи на място почва двигатела да се клати и цялата кола също и през точно определен период от време се чува некво тък тък тък от какво може да е това 524ТД е колата
и аз имам подобен проблем само че при мене самата кола предърпва в движение на малктие обороти до 2 000 и после се оправя и когато го прави тоя номер не ми бачка километража

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Приятели аз не разбирам много обаче този проблем е от помпата,баща ми имаше същата кола.Беше станала на 350000 км и при него подскачаше яко,до колкото си спомням гореше и малко повече.Купуваше си втора употреба помпи и в нас имаше 3 помпи по едно време, демек беше сменил 3,дано и с мен не стане така щото майче е сьщата.Успех и пиши да знаеме какво става
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
Re: 524TD проблем
grunge_is_dead написа:mla86 написа:значи на място почва двигатела да се клати и цялата кола също и през точно определен период от време се чува некво тък тък тък от какво може да е това 524ТД е колата
и аз имам подобен проблем само че при мене самата кола предърпва в движение на малктие обороти до 2 000 и после се оправя и когато го прави тоя номер не ми бачка километража
и при мен се получава такова придърпване

- grunge_is_dead
- кандидат ентусиаст
-
не горивния филтър е нов ... ама при мен е свързано с километража щото той като си работи сичко е ОК ама като спре и става така . Иначв таблото ми е наред сменях и датчика за скоростта но не се оправи изглежда тва ГНП е добър вариант 

- His Shadow
- младши ентусиаст
-
неска смених горивния пак са клати като луда тиа дни може да ида на няква диагностика да видим със сигурност какво е
- grunge_is_dead
- кандидат ентусиаст
-
- grunge_is_dead
- кандидат ентусиаст
-
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
15 мнения
• Страница 1 от 1