СИМВОЛ ЗА ЦИРКУЛАЦИЯТА НА ВЪЗДУХА
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
СИМВОЛ ЗА ЦИРКУЛАЦИЯТА НА ВЪЗДУХА
Прочети правилата и не пиши с големи букви!!
от модератора
ЗДРАВЕЙТЕ ,
ПОД КОПЧЕТО ЗА КЛИМАТИКА ИМА КОПЧЕ , С КОЕТО СЕ КОНТРОЛИРА ДАЛИ ВЪЗДУХА ДА СЕ ВЪРТИ В КУПЕТО ИЛИ ДА ВЛИЗА ОТ ВЪН. НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ОБАЧЕ КОЙ СИМВОЛ ЗА КОЕ Е - ЕДИНИЯ Е БУКВА "А" ЗАГРАДЕНА ОТ ПУНКТИРАН КРЪГ, А ДРУГАТА ОПЦИЯ Е САМО ПУНКТИРАНИЯ КРЪГ. НЯКОЛКО ПЪТИ ЩРАКАМ И СЕ ОПИТВАМ ДА РАЗБЕРА АМА ЙОК. ИМА И ТРЕТИ ВАРИАНТ - ДА СЕ ИЗКЛЮЧАТ И ДВЕТЕ.
МОЛЯ ВИ ДА МИ ОТГОВОРИТЕ САМО АКО СЪС СИГУРНОСТ ЗНАЕТЕ ЗАЩОТО СЕ НАСЛУШАХ НА ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ КОЕ КВО Е!!!
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО И ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ , КОИТО КАРАТ ВМW ЗВЕРОВЕ
от модератора
ЗДРАВЕЙТЕ ,
ПОД КОПЧЕТО ЗА КЛИМАТИКА ИМА КОПЧЕ , С КОЕТО СЕ КОНТРОЛИРА ДАЛИ ВЪЗДУХА ДА СЕ ВЪРТИ В КУПЕТО ИЛИ ДА ВЛИЗА ОТ ВЪН. НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ОБАЧЕ КОЙ СИМВОЛ ЗА КОЕ Е - ЕДИНИЯ Е БУКВА "А" ЗАГРАДЕНА ОТ ПУНКТИРАН КРЪГ, А ДРУГАТА ОПЦИЯ Е САМО ПУНКТИРАНИЯ КРЪГ. НЯКОЛКО ПЪТИ ЩРАКАМ И СЕ ОПИТВАМ ДА РАЗБЕРА АМА ЙОК. ИМА И ТРЕТИ ВАРИАНТ - ДА СЕ ИЗКЛЮЧАТ И ДВЕТЕ.
МОЛЯ ВИ ДА МИ ОТГОВОРИТЕ САМО АКО СЪС СИГУРНОСТ ЗНАЕТЕ ЗАЩОТО СЕ НАСЛУШАХ НА ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ КОЕ КВО Е!!!
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО И ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ , КОИТО КАРАТ ВМW ЗВЕРОВЕ
TOI KAK ME UDARI AMA AZ KAK GO IZGLEDAH
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Aaaa... поредният "първи". който си е купил БМВ
Другия път, преди да пускаш "крещяща" тема, виж тук - http://bmwpower-bg.net/forums/search.php
Първата индикация е за автоматичен режим на затваряне и отваряне на клапата, втората е перманентно затваряне, без светлинна индикация - перманентно отворено.

Първата индикация е за автоматичен режим на затваряне и отваряне на клапата, втората е перманентно затваряне, без светлинна индикация - перманентно отворено.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Едната е да си върти просто. Тая с А е Automatic. Има датчик който
следи не знам точно за какво ама е нещо вредни газове, ще те излъжа,
не разбирам, но датчика като засече гадория и почва да върти въздуха
и после пак отваря за свеж и така

А също като е на А има някави времена заложени кое колко ще
върти за да не се запотява джама и т.н.

колкото и да я плюят разни разбирачи

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
WALL написа:Точно за вреден/замръсен въздух има датчик. При наличие на такъв когато караш зад колона автомобили затваря, и съответно като се поизчисти въздуха отваря притока.
Toчно така

Ето това е датчика, намира се от дясната страна (погледнато отпред) на въздухозаборника на радиатора: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=64&fg=45
Когато е на положение "А" затваря клапите при замърсен въздух, когато е на другото положение, върти само в купето.
То при нас чист въздух няма, така че няма много смисъл от него

мерси
пичове благодаря отново! извинявам се за главните букви
колегата е прав , че това ми е първото бмв, карал съм десетина марки , но главно японски и мерцедес
а на колегата zack му благодаря и на тия разбирачи, за които говори да им каже , че моето бмв е на 840 000 км и върви като бесно и вози като лодка , така че едва ли има друга толкова качествена кола (с изключение на някои мерцедеси)

колегата е прав , че това ми е първото бмв, карал съм десетина марки , но главно японски и мерцедес
а на колегата zack му благодаря и на тия разбирачи, за които говори да им каже , че моето бмв е на 840 000 км и върви като бесно и вози като лодка , така че едва ли има друга толкова качествена кола (с изключение на някои мерцедеси)
TOI KAK ME UDARI AMA AZ KAK GO IZGLEDAH
- eddy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3.0H6 boxer AWD
Re: мерси
WALL написа:JMELMC написа: моето бмв е на 840 000 км и върви като бесно и вози като лодка , така че едва ли има друга толкова качествена кола (с изключение на някои мерцедеси)
Предните ти коли с каква мощност са били? Като бесно може да върви нещо.... примерно с двигател от 540i След около месец имам информацийка, че ще "събудят" такъв звяр едни мои познати в Е30
Колегата сиг има предвид еластичността на двиг, заради по-високия въртящ момент на дизела

8 мнения
• Страница 1 от 1