въздух за предна М броня е39 520i
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
въздух за предна М броня е39 520i
колеги бихте ли казали как ще влиза въздух да охлажда мотора, слагам скоро предна М броня от м5, ама като гледам точно там където е гредата за бронята, ми е въздуховода ? демек ще го запуша
я кажете нещо побългаряване дали някои е правил (нали важното е да влиза въздух) или някои ако може да даде линк с тоя въздуховод да видиме какви пари е в дарукар, даите идеии
има ли някои с 520 с предна М броня ? да даде идеи
освен РАСИ, ама като видях нещо при него въздух не влиза нещо от никъде, тая греда пречи

я кажете нещо побългаряване дали някои е правил (нали важното е да влиза въздух) или някои ако може да даде линк с тоя въздуховод да видиме какви пари е в дарукар, даите идеии
освен РАСИ, ама като видях нещо при него въздух не влиза нещо от никъде, тая греда пречи

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Re: въздух за предна М броня е39 520i
BMW-E39 написа:колеги бихте ли казали как ще влиза въздух да охлажда мотора, слагам скоро предна М броня от м5, ама като гледам точно там където е гредата за бронята, ми е въздуховода ? демек ще го запуша
Ти нали си с М пакет,какво ще сменяш???
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
предната ми броня беше ФЕИСЛИФТ колега, която вече е на колата на друг готин колега от е39 раздела :>
а като взех колата си беше със съвсем обикновена броня и те така, са мислим как да влиза достатъчно въздух като сложа предната ///М броня
та приемам всякакви идеии
няма ли колеги които от обикновена броня да са преминали към предна ///М ? тази е от М5 (смисъл гредата посредата я няма като на М пакет..)
а като взех колата си беше със съвсем обикновена броня и те така, са мислим как да влиза достатъчно въздух като сложа предната ///М броня
та приемам всякакви идеии
няма ли колеги които от обикновена броня да са преминали към предна ///М ? тази е от М5 (смисъл гредата посредата я няма като на М пакет..)
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Този въздуховод е за алтернатора, въобще да не ти пука, че си го запушил
И без това само пълни задната страна на динамото с боклуци, аз на моя съм му сложил мрежа, да бъде нещо като филтър

И без това само пълни задната страна на динамото с боклуци, аз на моя съм му сложил мрежа, да бъде нещо като филтър

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
w0w колега сигорен ли си, тогава от къде влиза въздух за МОТОРА ?
ако е така наистина както казваш, направо ще паднем от стола ..от кеф

- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Като стана дума за въпросния въздуховод... Луд, кажи как най-лесно може да се провери дали не е "навяло" боклуци отзад на алтернатора, което си е основната причина за скапването на същия. Трябва ли да се разглобява нещо или и с напипване става.
BMW-E39 да ме извини за off-topic-a!
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
BMW-E39 написа:w0w колега сигорен ли си, тогава от къде влиза въздух за МОТОРА ?
Сигурен съм на 100%

Ето това е тръбата за въздуха към въздушния филтър и мотора:
Горната част влиза във филтърната кутия, а долната част стои по този начин, обратно на посоката на движението http://www.dot6.co.uk/images/bumpers/DSC06015.JPG
bmw_n00b написа:Като стана дума за въпросния въздуховод... Луд, кажи как най-лесно може да се провери дали не е "навяло" боклуци отзад на алтернатора, което си е основната причина за скапването на същия. Трябва ли да се разглобява нещо или и с напипване става.
Виж от задната страна на алтернатора, мисля че имаше болт и се сваля само задния капак, но не съм много сигурен сигурен.Май трябваше целия да се сваля.Беше преди 1 година когато сменях лагерите и съм забравил

Събирането на боклуци там води до скапване на лагера

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
ясно колега мерси много, значи да я слагам бронята спокоино и да не мисля толкова за охлаждането на алтернатора
сега излиза въпроса, от къде влиза дъздух за тази траба която показа, а именно трабата която вкарва въздух в двигатела
сега излиза въпроса, от къде влиза дъздух за тази траба която показа, а именно трабата която вкарва въздух в двигатела
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)

- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
BMW-E39 написа:ясно колега мерси много, значи да я слагам бронята спокоино и да не мисля толкова за охлаждането на алтернатора
от подкалника диша маторя бе нашио
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
евалата колеги ,всички с 520 сте големи пичове пък и имам радоста да ви познавам всичките евалата
щом тия кошници дишат от левия подкалник супер
евалата за снимките пресли
shnitzera ти нали имаше предна //м броня бе играч, сложи ли я?
маи остана само да се похваля с предната броня, до седмица мислим ще стане, че бояя, и монтиране на халогени които до сега съм нямал, и такива филми копчета за тях и те така, само време да има
щом тия кошници дишат от левия подкалник супер
евалата за снимките пресли

shnitzera ти нали имаше предна //м броня бе играч, сложи ли я?
маи остана само да се похваля с предната броня, до седмица мислим ще стане, че бояя, и монтиране на халогени които до сега съм нямал, и такива филми копчета за тях и те така, само време да има
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
е39-те преди феиса нямат дупки в подкалниците за да се охлаждат дисковете, вече ако някои като мен си направи дупки там, вече е друга бира 

37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3