полюцаю-баварска......!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Дакела
Аватар
Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
Мечтае да кара: F-22 Raptor
Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.

Мнение от DAEL » 11 Юни 2009, 11:39

Скис , желелезен си бате, как само ги разказваш нещата, че се пукнем от смех! :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 11 Юни 2009, 12:40

SKISA написа:10.06.09
мвр-комюнике!
...

Хахахахха, голям си, бате! Къртиш, чистиш и извозваш! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от leTransporteur » 11 Юни 2009, 14:56

как те изпреварват отдесно деба като там има само 1 лента,трее си карал по релси за да те минат отдесно ;) ? ако нещо не съм доразбрал ша ме прощаваш :)
Карай бързо
Стигни 'пръв

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 11 Юни 2009, 15:17

leTransporteur написа:как те изпреварват отдесно деба като там има само 1 лента,трее си карал по релси за да те минат отдесно ;) ? ако нещо не съм доразбрал ша ме прощаваш :)

опитаха! бях стъпил с левите на едната релса! пред мен от дясно завиваш с-класата за кемпински! всички бяхме в една редичка пред мен! явно не разбраха кво ше правиме -може да са помислили ,че ще завием на ляво ,въпреки че кръстовището вече беше подминато. после ми обясняваха ,че и не съм имал право да зипреварвам на кръстовище ,а аз заобиколих задния калник на завиващия мерц и не съм навлизал в другото платно! ако е изпреварване да минеш покрай завиващата пред теб надясно кола в преката-начи изпреварвах-да!!!
в крайна сметка исках да се посмеем ,а не да обсъдим правилника ,а храната за тях беше заради ясната ми 199% представа ,че винаги ,ама винаги го правят за да се налапат ,а не да въдворят ред! когато го правят и докато нарушават правилника ,защото кола без пуснати светлини и сирена ,и без наложителна възникнала работа -спешна по служебните им задължения е просто обикновена кола и нищо друго!
не отричам своята вина за говоренето по телефона-тяхната беше в пъти по-голяма ако се бяхме чукнали!
както и да е пак повтарям просто беше весела случка и я разказах без никакви изводи или кардинални заключения .....!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 11 Юни 2009, 15:28

SKISA написа:както и да е пак повтарям просто беше весела случка и я разказах без никакви изводи или кардинални заключения .....!

Мда добре ги разказваш случките, да му е кеф на човек да ги чете. А за милиционерите............По добре да не го коментираме за да не стане 100+ страници безмислени спорове

Аватар

Мнение от Хаос » 11 Юни 2009, 15:40

SKISA цепи, лЕпи и вулканизира.
Тъй то.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Алфа Въшкар
Аватар
Кара: ч
Мечтае да кара: Countach през 80-те

Мнение от sme666ko » 11 Юни 2009, 17:11

хахах добре разказана история! :lol: :lol: :clap:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 11 Юни 2009, 17:13

Ей тоя човек много го уважавам... Колкото и криво да стана от леглото и колкото и депресирано да ми е - 1 негова история и цял ден съм цвете :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: палава е36

Мнение от mr.co0p3r » 13 Юни 2009, 0:59

Тук да не би да е свещен храм бе ?!?! Дебили ли сте бе ?!! Всеки 2ри кара,докато говори по мобилния (даже и тоя СВЕТЕЦ,КОЙТО СЕ ИЗЦЕПИ ПЪРВИ) ама пред компа е мн силен и могъщ и спазващ всички правила...Дейба и дебилите ти прости дали...Брао бе Скис :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 13 Юни 2009, 9:16

mr.co0p3r написа:Тук да не би да е свещен храм бе ?!?! Дебили ли сте бе ?!! Всеки 2ри кара,докато говори по мобилния (даже и тоя СВЕТЕЦ,КОЙТО СЕ ИЗЦЕПИ ПЪРВИ) ама пред компа е мн силен и могъщ и спазващ всички правила...Дейба и дебилите ти прости дали...Брао бе Скис :winky:

Потърси най-близкото здравно заведение за психическа помощ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 13 Юни 2009, 10:15

SKISA написа:явно не си чел като съм писал по теми ,а и не си длъжен...
аз като съм виновен не се дразня ,а си плащам ! да в случая бях виновен ,че говорех по телефона,но задминаващия -дали ти или полицай от дясно е три пъти по-виновен! и си ме спреха ,щото не можаха да си направят нарушението ,а и да се налапат! забележи-имаш ли 100лв!?!? беше въпроса! не кво ше праиме са!?!? има разлика-директно ми казва цена! и ми дига мизата на 800лв ,щото рийш ли било аха да стане птп! и заради кой щеше да стане-заради мен,че не видех,че некой се опитва да се промуши от където не му е мястото или заради него!?!?
а и в крайна сметка споделям с колегите нещо ,което ме е впечатлило ,а не търся правдата! не е задължително да го харесат сички....

Скица,пък ти пък от колко време пребиваваш у форума и как не разбра че всички (с некой изключения разбира се) са толкова културни шофери че ако папата сам си караше колата,сравнение с колегите щеше да е като некой гамен на пътя.
Мен ми е направило вчепетление че всеки тук собственик на БМВ е собственик на УНИКАЛЕН автомобил,те немците не знаят че всички произведени уникати-ми сите са у Българско,всеки тук има поне по 3 хендсфрита (2 резерва ако откаже некое или се наложи конферентен разговор),никой нищо не фърля през джама,всички спират на пешеходни пътеки...дори и да нема кьорав пешеходец,некакси го напиня изотвътре,90% носят патлаци,некой и цели афтомати,ама ей така,може би си го е запазил от когато е бил в ирак(щото -некой от форума са и нинджи на свободна практика) и никой,повтарям -никой не дига повече от 90-130 ,ако ви се привиди че некой с БМВ мине с 150 -180 ,или сте за очила,или то тоя некой не е собсвтеник на туй афтомобил или го е всел на заем и не мое да кара!!!
Като финал-скъпи ми скица,тоя форум е трамплин към политиката,всички тук сме убави ора и сме толкова коректни че следващата стъпка е направо у парламента,ти иначе скица с тея нарушения си направо за зандана!!!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 13 Юни 2009, 19:46

вкарайте ме в зандана-има ли нет -не ме е страх!
бил съм 5г ,че изкарам още толко.
не мога да разбера защо една проста история ,разказана ,за да ни развесели се превръща в крайъгълен камък за стриктно спазващите закона и не толко стриктно спазващите закона!
спазването на тия неща зависи от много фактори, ма не мисля да ги споделям в таа тема.
много двуличие тука в тоя форум беее....

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 13 Юни 2009, 20:00

SKISA, не се нерви, не си струва. Просто, като ти се прииска да пишеш нещо в тоя форум, легни спи и на другия ден ако искаш пиши, аз така съм си спестил доста мъки. Пробвай може и да ти помогне.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: палава е36

Мнение от mr.co0p3r » 13 Юни 2009, 20:13

horhef написа:
mr.co0p3r написа:Тук да не би да е свещен храм бе ?!?! Дебили ли сте бе ?!! Всеки 2ри кара,докато говори по мобилния (даже и тоя СВЕТЕЦ,КОЙТО СЕ ИЗЦЕПИ ПЪРВИ) ама пред компа е мн силен и могъщ и спазващ всички правила...Дейба и дебилите ти прости дали...Брао бе Скис :winky:

мекия бе пендел кирлив...ти си истински PC Warrior

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 13 Юни 2009, 20:38

mr.co0p3r написа:
horhef написа:

мекия бе пендел кирлив...ти си истински PC Warrior

Мр.Купър спазвай добрия тон, че както си я подкарал...
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории