полюцаю-баварска......!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Епа аз за това бяло злато нося,щото малко са хорицата,които го отбират от среброто.
А за анцунга...имам един total90 от миналата година модел и почти винаги с него карам...май вдъхвам респект
А за анцунга...имам един total90 от миналата година модел и почти винаги с него карам...май вдъхвам респект

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Скис, много си агресивен днеска нещо... Слезни от черешата де
Иначе съм признала отдавна, че имаш невероятен тарлант да пишеш... интересно

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Абе ,гледам тука тия дето говорят без хендсфрий са селяни..Ми аз като горовим без такава тутурутка,през тва време пия кафе и пуша едновременно,извънземен ли съм...
п.п.Скиса,купи си бате такова с жица и слушалка от уокмен,по-евтини са и ше го раздаваш се едно си от НСО

п.п.Скиса,купи си бате такова с жица и слушалка от уокмен,по-евтини са и ше го раздаваш се едно си от НСО

- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Е те.. тоя, вече го познах!plradev написа:п.п.Скиса,купи си бате такова с жица и слушалка от уокмен,по-евтини са и ше го раздаваш се едно си от НСО

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Така си го написал,че да му е готино на човек на душата да го чете , евалата

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
St.Dilov написа:Е те.. тоя, вече го познах!plradev написа:п.п.Скиса,купи си бате такова с жица и слушалка от уокмен,по-евтини са и ше го раздаваш се едно си от НСО
Да не си се припознал в някой

- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Скис,майната им на тъпаните! Не си слагай отрицателни емоции,че ще ти се сбръчка мутрата и нема те харесвам толкова много! Аз винаги им искам номера на служебната им карта и тогава много бързо изтрезняват! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Брех, откога станахме толко морален форум и аз да не съм разбрала...
Да не съм се превърнала в монахиня заради вас бе?
И да не знам...
Скисо, къртиш както винаги
Да не съм се превърнала в монахиня заради вас бе?

Скисо, къртиш както винаги

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
10.06.09
мвр-комюнике!
автомобил се движи по бул.черни връх!!
достига до кръста на изкачването по алтитуд от северната страна !
бива застигнат от автомобил на кат-с пуснати предупредителни и опознавателни знаци!
спътника на дясната седалка на видима възраст от 10 до 16г докладва на водача ,за опит за изпреварване в дясно от мпс-то им от страна на контролният орган!
лицето е употребило телефон по време на движение!
органът след кратко и недраматично преследване от 25м поставя своите виждания за по-нататъшния живот и работа на подсъдимия!
водача поставя своите искания и има неблагоразумието да заяви ,че органът е нарушил също правилата и то в по-голяма степен!
следва отказ на органа да приеме доказателствата и поставя нови условия за извънсъдебно споразумение.
подсилва драматизма от страна на обвинението с несъществуващо птп и жертви!
следва признание от страна на водача ,че е извършил дейността по обвинението!
органът предлага сума в изражение на 100 български деноминирани лева за споразумителна горница по преговорите!
лицето .....: отказа да даде!
следва преценка на автобиографията и трудовата медицина и стаж на водача ,за да се достигне до по-снисходителна присъде!
водача се надява да подведе органа с предумишлено издран часовник на по-малка от реалната стойност!
следва предложение след запитване на органа на нова сума в играта!
събирането на сумата се осъществява извън пределите на разговора.
водача употребява своите способности в изваждането на една банкнота сред други-много по-ценни ,както за него ,така и за фирмата , в която работи.
предлага се обекта на подкупа да се постави в документалната страна на спора!
за целта документите се връщат на водача!
тук следва кратък ,но съдържателен размисъл от страна на водача да прекрати производството по несъстоятелност ,но е възпрян от обстоятелствата и своят недостатъчен ,но все пак съществуващ разум!
следва размяна на средствата между страните в спора!
изключи ми транслейтъра и другото не мога да го довърша...
само да довършим ,че на семинарията за една бройка да батисам на лъки белото Е3. ма ми излиза у мойто и в последния момент видех ,че е неква арна баварка-бел лебед,та му дадох път! после се чухме,разбрахме се кой в чие платно е карал, чия фичка на леля му е по-тесна и по живо ,по здраво ше ида да я видя утре на сбирка....да я полеем! Laugh
мвр-комюнике!
автомобил се движи по бул.черни връх!!
достига до кръста на изкачването по алтитуд от северната страна !
бива застигнат от автомобил на кат-с пуснати предупредителни и опознавателни знаци!
спътника на дясната седалка на видима възраст от 10 до 16г докладва на водача ,за опит за изпреварване в дясно от мпс-то им от страна на контролният орган!
лицето е употребило телефон по време на движение!
органът след кратко и недраматично преследване от 25м поставя своите виждания за по-нататъшния живот и работа на подсъдимия!
водача поставя своите искания и има неблагоразумието да заяви ,че органът е нарушил също правилата и то в по-голяма степен!
следва отказ на органа да приеме доказателствата и поставя нови условия за извънсъдебно споразумение.
подсилва драматизма от страна на обвинението с несъществуващо птп и жертви!
следва признание от страна на водача ,че е извършил дейността по обвинението!
органът предлага сума в изражение на 100 български деноминирани лева за споразумителна горница по преговорите!
лицето .....: отказа да даде!
следва преценка на автобиографията и трудовата медицина и стаж на водача ,за да се достигне до по-снисходителна присъде!
водача се надява да подведе органа с предумишлено издран часовник на по-малка от реалната стойност!
следва предложение след запитване на органа на нова сума в играта!
събирането на сумата се осъществява извън пределите на разговора.
водача употребява своите способности в изваждането на една банкнота сред други-много по-ценни ,както за него ,така и за фирмата , в която работи.
предлага се обекта на подкупа да се постави в документалната страна на спора!
за целта документите се връщат на водача!
тук следва кратък ,но съдържателен размисъл от страна на водача да прекрати производството по несъстоятелност ,но е възпрян от обстоятелствата и своят недостатъчен ,но все пак съществуващ разум!
следва размяна на средствата между страните в спора!
изключи ми транслейтъра и другото не мога да го довърша...
само да довършим ,че на семинарията за една бройка да батисам на лъки белото Е3. ма ми излиза у мойто и в последния момент видех ,че е неква арна баварка-бел лебед,та му дадох път! после се чухме,разбрахме се кой в чие платно е карал, чия фичка на леля му е по-тесна и по живо ,по здраво ше ида да я видя утре на сбирка....да я полеем! Laugh
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4