Колеги от варна

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Колеги от варна

Мнение от mmiirroo » 11 Юни 2009, 7:35

Моля кажете къде да отида в варна за ремонт на ходова 4аст/и диагностика на предница-трябва ми за пред застрахователите/,а и ако някой зна4е добри магазини за части нека сподели
Нека бъдат съвестни и да работят н анормални цени,4е ми писна от измекяри които гледат само да ти вземат пари
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320 M50B20
Детайли за колата: Е36 М50Б20

Мнение от zorobg » 11 Юни 2009, 20:03

относно частите, пробвай във Варна карс. Получих от тях sms , че имат промоция на някой от частите ... мисля че беше до края на месеца, но да не те излъжа - изтрил съм съобщението. Може и да се окаже, че там цената е като на ментетата или близка ;).
Казвам го защото аз сега ходя по мъките - по сервизи, и ... разни самозванци, които си мислят , че разбират от БМВ и мен ме питат това как се правело, ми обявяват ПО-ВИСОКА цена от колкото във Варна карс. Това вече е прекалено!!!!
Иначе и аз съм се отчаял... Тотални кожодери и пълни безхаберници са тук, а и не само тук ....
Успек, колега

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exigo » 12 Юни 2009, 0:29

за части препоръчвам Елит Кар, аз взимам само от тях и съм доволен. Злати ми препоръчва само оригинални и до сега съм нямал проблеми. Предполагам, че имат и евтини, но при тях бягаме от качество и надежност. Варна Карс са си кожудерчета, а пък няма да споделяв и какви професионалисти са :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бас Барабас

Мнение от Яро » 12 Юни 2009, 9:58

Всеки шут в задника - крачка напред!
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 320 2.2 купе
Мечтае да кара: М3

Мнение от icaka875 » 01 Сеп 2009, 2:54

За ходова част съм чувал добри отзиви за МИМО, доколкото разбрах се е преместил някъде в Аспарухово .... за цените... може да отидеш на диагностика и да ти направят списък с частите за смяна и труд...

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 09 Сеп 2009, 14:06

Тази темичка е доста стара, и може би забравена, но ще я ползвам, за да не изгори някой. За Варна карс нищо няма да кажа, при Краси корадото не съм ходил и нямам мнение, но ще ви кажа къде да не ходите. Малко предистория на моята антиреклама. Преди три години пребоядисах моята Е34 и резултата е следния:
-веднага след боядисването при сглобката не ми работеше перката на климатика;
-на лявата предна врата не работят коректно дръжката и машинката;
-ходих три пъти на рекламация за стечена боя, спукан лак на врата, капак и багажник;
-днес, вече след три години, се е спукал кита навсякъде, където се е наложило да сложат;
-боята се пука и лющи почти отвсякъде;
Иначе "майсторът" взе половината пари предварително, чаках го два пъти повече, отколкото беше обещал и накрая почна да се крие, като му звънях за проблемите.
Сервизът е на околовръстното, над автоморгата до бензиностанцията на ОMV. Майсторът е Иван монтьора /дебелия/. Същия индивид преди имаше сервиз пак на околовръстното, но срещу улица"Подвис". Не ходете при този човек!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 09 Сеп 2009, 16:05

там където е автомивката ли :roll:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 09 Сеп 2009, 20:11

павката написа:там където е автомивката ли :roll:

Там, където Подвис свършва до околовръстното- горе и веднага вдясно беше стария сервиз. За новия, надявам се да съм обяснил разбираемо.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

Потребител
Аватар

Re: Колеги от варна

Мнение от rshishkov » 30 Дек 2009, 14:20

Подкрепям те за този "майстор" и хората му,изключително съм недоволен от работата му и повече няма да стъпя там!

Назад към Сервизно обслужване на БМВ