много тежък форум
Модератор: I.Voykov
10 мнения
• Страница 1 от 1
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
много тежък форум
Незнам дали някой е отварял форума на телефона си или на някакво ПДА, ама е ужас, над 2-3 мб зарежда
има потребители с подписи по 1мб
- http://bmwpower-bg.net/forums/profile.p ... ile&u=6664

има потребители с подписи по 1мб

BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- Новини
-
Re: много тежък форум
netsurfer_bg написа:Незнам дали някой е отварял форума на телефона си или на някакво ПДА, ама е ужас, над 2-3 мб зарежда![]()
има потребители с подписи по 1мб- http://bmwpower-bg.net/forums/profile.p ... ile&u=6664
Мда, има доста потребители, които не се трогват от изрично пояснените ограничения за съдържанието на подписите и аватарите, което забранява подобни изцепки.
В момента ги трием само ако ги видим някъде, но със сигурност не хващаме и 50% от тях. При смяната на платформата освен технически средства за ограничаване на размера на подписите, ще сложим и драконовски наказания за тези, които се правят на приятно неразбрали.
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
ето още един - http://bmwpower-bg.net/forums/profile.p ... ile&u=6819
пак подпис над 1 мб ...
пак подпис над 1 мб ...
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
http://bmwpower-bg.net/forums/profile.p ... ile&u=8897
подпис към 2 мб само ...
подпис към 2 мб само ...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Едно не ми е ясно само- защо не се разтърсите къде е опцийката да не ви зарежда картинките в телефона или ПДА-то
Това при положение, че ползвате нет през мрежата на мобилният ви оператор- ако ползвате Wi-Fi проблем не виждам, освен бавното зареждане де...
Лично аз по няколко пъти на ден си влизам във форума, а и не само, през телефона (нямам Wi-Fi) и НЕ ползвам 3G мрежата (поради което ми отнема 15 сек. да зареди напълно страницата) и рядко успявам да прехвърля 120-130 МВ на месец...

Лично аз по няколко пъти на ден си влизам във форума, а и не само, през телефона (нямам Wi-Fi) и НЕ ползвам 3G мрежата (поради което ми отнема 15 сек. да зареди напълно страницата) и рядко успявам да прехвърля 120-130 МВ на месец...
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
ауу, точно ти ли се обади с няколко мб аватар
Да ми пишете ти и другите двама които съм показал в една тема гледай какво става - 10мб трафик ...

Да ми пишете ти и другите двама които съм показал в една тема гледай какво става - 10мб трафик ...
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Пич, кво те боли пипера за аватарите и подписите на хората?Гледай си кефа и се наслаждавай на престоя си във форумаnetsurfer_bg написа:ауу, точно ти ли се обади с няколко мб аватар

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
така ли?mitko_n1 написа:Пич, кво те боли пипера за аватарите и подписите на хората?Гледай си кефа и се наслаждавай на престоя си във форумаnetsurfer_bg написа:ауу, точно ти ли се обади с няколко мб аватар
Айде няма значение, добре, че не съм админ на форума да видиш какво ще стане ...
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
В момента форума страда от съвсем други проблеми,netsurfer_bg написа:така ли?
Айде няма значение, добре, че не съм админ на форума да видиш какво ще стане ...
а ти се хващаш за най-маловажното според мен...Ако всички си намалят
аватарите и подписите, ще стане ли форума по-добър?Едва ли! Затова и
админите не си го слагат
п.п Гледам не ти липсват болни амбиции

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
Тва не е маловажен проблем.
Представи си, че ти трябва спешно нет, ползваш безжичен от джобен комп, свързваш се, отваряш и ... чакаш 20 мин да ти отвори 1 тема...
Да не говорим, че моят единия е с 200 мхз процесор и скролвам по още 20 мин...
едит: всъщност в по-големите сайтове това е решено като са пуснати мобилни версии... не знам дали е възможно и за форума?
Представи си, че ти трябва спешно нет, ползваш безжичен от джобен комп, свързваш се, отваряш и ... чакаш 20 мин да ти отвори 1 тема...
Да не говорим, че моят единия е с 200 мхз процесор и скролвам по още 20 мин...
едит: всъщност в по-големите сайтове това е решено като са пуснати мобилни версии... не знам дали е възможно и за форума?
4 8 15 16 23 42
10 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума