много тежък форум

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ....

много тежък форум

Мнение от netsurfer_bg » 05 Дек 2008, 22:14

Незнам дали някой е отварял форума на телефона си или на някакво ПДА, ама е ужас, над 2-3 мб зарежда :shock:
има потребители с подписи по 1мб :shock: - http://bmwpower-bg.net/forums/profile.p ... ile&u=6664
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио :) / BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

Новини
Аватар

Re: много тежък форум

Мнение от Новини » 07 Дек 2008, 3:47

netsurfer_bg написа:Незнам дали някой е отварял форума на телефона си или на някакво ПДА, ама е ужас, над 2-3 мб зарежда :shock:
има потребители с подписи по 1мб :shock: - http://bmwpower-bg.net/forums/profile.p ... ile&u=6664

Мда, има доста потребители, които не се трогват от изрично пояснените ограничения за съдържанието на подписите и аватарите, което забранява подобни изцепки.
В момента ги трием само ако ги видим някъде, но със сигурност не хващаме и 50% от тях. При смяната на платформата освен технически средства за ограничаване на размера на подписите, ще сложим и драконовски наказания за тези, които се правят на приятно неразбрали.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от netsurfer_bg » 29 Май 2009, 8:35

ето още един - http://bmwpower-bg.net/forums/profile.p ... ile&u=6819
пак подпис над 1 мб ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от netsurfer_bg » 10 Юни 2009, 19:51

http://bmwpower-bg.net/forums/profile.p ... ile&u=8897
подпис към 2 мб само ...

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 10 Юни 2009, 21:55

Едно не ми е ясно само- защо не се разтърсите къде е опцийката да не ви зарежда картинките в телефона или ПДА-то :?: Това при положение, че ползвате нет през мрежата на мобилният ви оператор- ако ползвате Wi-Fi проблем не виждам, освен бавното зареждане де...
Лично аз по няколко пъти на ден си влизам във форума, а и не само, през телефона (нямам Wi-Fi) и НЕ ползвам 3G мрежата (поради което ми отнема 15 сек. да зареди напълно страницата) и рядко успявам да прехвърля 120-130 МВ на месец...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от netsurfer_bg » 10 Юни 2009, 22:05

ауу, точно ти ли се обади с няколко мб аватар :)
Да ми пишете ти и другите двама които съм показал в една тема гледай какво става - 10мб трафик ...

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 10 Юни 2009, 22:48

netsurfer_bg написа:ауу, точно ти ли се обади с няколко мб аватар :)
Да ми пишете ти и другите двама които съм показал в една тема гледай какво става - 10мб трафик ...
Пич, кво те боли пипера за аватарите и подписите на хората?Гледай си кефа и се наслаждавай на престоя си във форума ;)
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от netsurfer_bg » 10 Юни 2009, 23:13

mitko_n1 написа:
netsurfer_bg написа:ауу, точно ти ли се обади с няколко мб аватар :)
Пич, кво те боли пипера за аватарите и подписите на хората?Гледай си кефа и се наслаждавай на престоя си във форума ;)
така ли?
Айде няма значение, добре, че не съм админ на форума да видиш какво ще стане ...

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 11 Юни 2009, 0:57

netsurfer_bg написа:така ли?
Айде няма значение, добре, че не съм админ на форума да видиш какво ще стане ...
В момента форума страда от съвсем други проблеми,
а ти се хващаш за най-маловажното според мен...Ако всички си намалят
аватарите и подписите, ще стане ли форума по-добър?Едва ли! Затова и
админите не си го слагат

п.п Гледам не ти липсват болни амбиции
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 12 Юни 2009, 10:07

Тва не е маловажен проблем.

Представи си, че ти трябва спешно нет, ползваш безжичен от джобен комп, свързваш се, отваряш и ... чакаш 20 мин да ти отвори 1 тема...

Да не говорим, че моят единия е с 200 мхз процесор и скролвам по още 20 мин...

едит: всъщност в по-големите сайтове това е решено като са пуснати мобилни версии... не знам дали е възможно и за форума?
4 8 15 16 23 42

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума