дайте майстор за нивомат вьв варна
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
дайте майстор за нивомат вьв варна
привет момчета!
дайте ми добьр и компетентен майстор за нивомат вьв Варна.Благодаря предварително!
дайте ми добьр и компетентен майстор за нивомат вьв Варна.Благодаря предварително!
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Колега, във Варна Карс има такива промоции на сервизното обслужване, че едва ли ще намериш някой майстор, който да ти извърши ремонта по-евтино 

аз ако слушам тия от Варна Карс,от затвора няма да изляза.за нищо ще те накарат да си изхвьрлиш колата.Исках просто някой да ми види нивомата, мисля, че вьрви на ниво максимум защото гумите ми бяха на 3,2 бара(явно предишния собственик здраво я е товарил) предницата я оправих остана задницата:)тампоните са наред остана тупкането отзад.Ще потьрся майстор и сте ви кажа ако някой го интересува.
hi
колега това тупкане отзад 100% е от сферите! аз моите ги оправих срещу сумата от 280лв. сега возията е мн добра.майстора можеш да го намериш в гр.варна ул РайнаКнягиня 6 тел 0898/549 814 и 0887/597 033 По принцип се занимава само с хидравлични системи по окачването на ситроените. ремонтирал е и комбита на мерцедес те са пак с нивомат.аз останах мн доволен.надявам се да съм бил полезен на тези които имат нужда.успех на всички колеги!
Натиснах леко газта и оставих на 100метра един Golf 3 хаха
Мерси колега за инфото,познавам го този майстор(аз дори там живея),по принцип не съм чувал добри неща за него,той си е майстор на ситроените, дано при теб да си е свършил работата както трябва . Намерих майстор много е в час момчето, но още не съм я закарал, често отсъствам от бг.Ще ви кажа ако някой го интересува каде се намира-от елпром(бившия)надолу като караш посока "зърнени храни"преди борсата за метали"дияна" вляво се намира сервиза сини стъкла,Цанко се казва.
Дано съм бил полезен на някого.
Дано съм бил полезен на някого.
5 мнения
• Страница 1 от 1