Полир и шлайф пасти
Модератор: Технически модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Полир и шлайф пасти
Колеги,кажете кои са добри.
Наскоро ползвах на Stac Plastic шлайф паста и съм доволен от премахването на драскотини.Чух,че ако не се разреди пастата може да падне лака (моя не падна
),а какво ще кажете за полир пастата на NIGRIN ?Мисля да си купя такава.А имало и гланц пасти,но наистина ли ефекта бил до следващото миене?
Наскоро ползвах на Stac Plastic шлайф паста и съм доволен от премахването на драскотини.Чух,че ако не се разреди пастата може да падне лака (моя не падна

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Мисля, че най-точен отговор на въпроса си можеш да получиш тук
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=86861 

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
Колега,темата е наистина много интересна,но ми трябват точни отговори.
Засега разбрах :
НИКОГА безконтактно миене
Гланц пастите се задържат месеци без безконтактно миене
Силиконови продукти НИКОГА
Искам продукти за пастиране на ръка.Искам да ми кажете кои продукти са добри (абразивна паста,гланц паста и полир паста).
А миенето задължително ли е с препарат?
Засега разбрах :
НИКОГА безконтактно миене
Гланц пастите се задържат месеци без безконтактно миене
Силиконови продукти НИКОГА
Искам продукти за пастиране на ръка.Искам да ми кажете кои продукти са добри (абразивна паста,гланц паста и полир паста).
А миенето задължително ли е с препарат?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Тия дни си получих една пратка с Meguiar's.
Gold Class Rich Leather Aloe Cleaner- гел- шампоан за кожа
Gold Class Rich Leather Cleaner/Conditioner- мляко за кожа
Gold Class Liquid Wax- течна вакса
Gold Class Endurance® High Gloss- некво мазило за гумите
Quik Detailer Interior- мазило за табло
Цените са 50 или 100% по-скъпи от най-скъпите неща на Търтъл обаче разликата ..
Се едно крем от пазара срещу некъв марков. От полир пастата цялата кола яко миришеше отвън на нещо като бадеми и само се оглеждаха хората като минат
Не съм пробвал още нещата за кожата ама тия дни и тва ще стане.
Колата си я мия само на ОМВ сам (2- 3 пъти седмично). Не давам да я барат по разни автомивки. Имам и шампоан ама рядко го ползвам, обикновено пароструйката на ОМВ е достатъчна за да я измие добре. Полирам я с разни пасти от 4- 5 пъти месечно, понякога и повече
Gold Class Rich Leather Aloe Cleaner- гел- шампоан за кожа

Gold Class Rich Leather Cleaner/Conditioner- мляко за кожа

Gold Class Liquid Wax- течна вакса

Gold Class Endurance® High Gloss- некво мазило за гумите

Quik Detailer Interior- мазило за табло

Цените са 50 или 100% по-скъпи от най-скъпите неща на Търтъл обаче разликата ..

Не съм пробвал още нещата за кожата ама тия дни и тва ще стане.
Колата си я мия само на ОМВ сам (2- 3 пъти седмично). Не давам да я барат по разни автомивки. Имам и шампоан ама рядко го ползвам, обикновено пароструйката на ОМВ е достатъчна за да я измие добре. Полирам я с разни пасти от 4- 5 пъти месечно, понякога и повече

Последна промяна bum_bum на 09 Юни 2009, 17:09, променена общо 1 път
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Аз използвам това и съм доволен- www.farecla.com

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
bum_bum-чо и на мен ми трябват за сивата кола,черната си е добре.Колко пари беше полир пастата и млякото за табло?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Средно около 25 до 30 лв излизат повечето неща за 473мл.
Знам, че тук имат представителство за яхтената им козметика, не знам дали има за коли. Ако го има може би ще е по-евтино, защото 1/4 до 1/3 от цената е доставката
Но и да има разлика с 5- 10лв примерно пак не бих го взел от тук, щото няма се учудя ако Бай Ганьо сипва некви помии вътре, а истинския продукт го ползва за някоя ВИП мивка, че вече се напатих от "маркови" неща от тук.
Знам, че тук имат представителство за яхтената им козметика, не знам дали има за коли. Ако го има може би ще е по-евтино, защото 1/4 до 1/3 от цената е доставката

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Грешно съм написал, ще го поправя в снимките. То се вижда де, това е вакса, което аз си взех ама не знам що съм писал полир паста. Имат и полиращи пасти, те са около 40- 50лв, но предполагам качеството ще е много много над 3М. Ползвал съм 3М преди за комбито и мисля, че е доста по-зле като качество от това. Имат също така и програма в 3 стъпки- почистване, полиране и вакса. Цената е 80- тина лв, което пак ми се вижда малко за 3 продукта. Имат също и неква паста с един "сапун" търкаш там за да премахнеш оксидации, овърспрей и т.н..
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
Я дай линк откъде мога да се сдобия с продуктите им (искам да е от БГ сайт обаче
)
Това със сапуна е доста интересно.Доволен съм и от полирането с НИГРИН,също не лоша паста

Това със сапуна е доста интересно.Доволен съм и от полирането с НИГРИН,също не лоша паста

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
В Бг не знам магазин, само знам че има в някаква фирма, която продава или отдава яхти, но дали имат и за коли там идея нямам.
Аз си поръчвам тази, също е щатска и е около 27-28 лева.. С нея сама си полирам колата. И тези дни мисля да го направя пак.
Една такава опаковка е 500 мл. и стига за 4-6 полирания, тъй като е течна. Обработват се площи с размер 50х50 см Намазва се и щом боята стане леко матова, с чиста мека кърпа повърхността се полира равномерно с кръгообразни движения. Ако е нужно, на някой места се полира повторно. Трайност над 6 месеца. За моето Пеже, с бирата, лафа със съседите, почивките и полирането, точно 1 час. Радвам и се, тъй като не е абразивна.

Една такава опаковка е 500 мл. и стига за 4-6 полирания, тъй като е течна. Обработват се площи с размер 50х50 см Намазва се и щом боята стане леко матова, с чиста мека кърпа повърхността се полира равномерно с кръгообразни движения. Ако е нужно, на някой места се полира повторно. Трайност над 6 месеца. За моето Пеже, с бирата, лафа със съседите, почивките и полирането, точно 1 час. Радвам и се, тъй като не е абразивна.
Да караш Peugeot е страст!
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Сервизно обслужване на БМВ