Вашето мнение за Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Напълно подкрепям колегата mesho! Читав е39 за 3-3500
, то за 6,7 няма камо ли за по- малко! Има и много дараци за без пари, ама после
.

Само М/джанти ли има?Ми тя мноо постна за тия пари.Нещо,нави,кожа,...туй-онуй?kinu написа:Направо се изненадам! Търсих съвет от вас. Сега не мога да разбера дали ми съветвате, дали ми критикувате, дали ми се смеете, дали дали дали.....Човека е на зор. ходихме да я провериме колата на стенд на компютър и всичко е наред. Е39 година 1998 2000сс. даже с М джанти 17-ки. Аз ви порпитах за подръжката, издръжливост итн. А някои ми нарича спамер, тоя тип......недейте така!
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Може и Individual да е даже 

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Ако това ти е по принцип бюджета за кола, дори да приемем, че е читава за тези пари, много ще плачеш като се счупи нещо, както и при редовната за БГ поддръжка. Е39 особено преди фейслифта е скъпа за притежаване кола спрямо цената, за купуване. Имам предвид, че пазарната и цена от (да кажем) 3500 до 12000 може да се окаже, че ще я дадеш още толкова в следващите година-две за поддръжка и ремонти, особено ако те дразнят дребните (за някой) дефекти като потропване , поскърцване, притрисане тук-там и държиш колата ти да е що-годе в прилично състояние.
Все пак нищо не ти пречи и да се включиш в групата на хилядите горди притежатели на БМВ барутници в България.
Просто има толкова много неща, които могат да се счупят или да спрат да работят в тая кола, дето даже никога не си знаел за тях дотогава, че съществуват, а те копелетата се чупят в повечето случай, точно на нашия модел
А може и да не се правят... нали колата върви и така... поне горе-долу 

Все пак нищо не ти пречи и да се включиш в групата на хилядите горди притежатели на БМВ барутници в България.

Последна промяна b2 на 08 Юни 2009, 20:48, променена общо 1 път
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
mesho написа:......... иначе за е39 96-00г цената е от 9 до 13 хилки за 01-03 е 18-23 хилки ...
Ей това е най-верно казано!!!!
Моята е 12м 96г след обикаляне из цяла България и гледане на всякакви барутници започващи от 8000 лв. я взех за 10500 лв. с триста пъзарлъци и дребни забележки за които за отстраняването им дадох още 2х и даже имам още какво да правя...
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
замалко ми е било на неколко пъти да се утепам с моита 20ка .. маи маи отпада идеята за по мощна кола
..поредната тема с ужасяващи снимки и краи
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=152674
..поредната тема с ужасяващи снимки и краи

BMW-E39 написа:замалко ми е било на неколко пъти да се утепам с моита 20ка .. маи маи отпада идеята за по мощна кола
..поредната тема с ужасяващи снимки и краи![]()
Абе да ти кажа от както се качих на кораба некакси не ми се кара бързо........ по-скоро плавно и небрежно

.
Много ви благодаря за всички вашите коментари. Специални благодарности към b2 и WALL за искрените им изказвания и съвети. Честно казано може би няма да се включа към тези мощните момчета ще отида на близката кръчма с моите 3500 и ........
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Вашето мнение за Е39?
Прекрасен автомобил!
Хехе, пак ли обърках форума...
Нямам задълбочени наблюдания към модела, но Е39-ките започват да ми харесват все повече... Айде марш към "Извън Темата" и "Циганския модел", Бонкееее
малко, Сориии 
Прекрасен автомобил!
Хехе, пак ли обърках форума...

43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3