ДОКОГА Е30 ЩЕ Е ЧАТ ЗА НЕКВИ МЕГА ЕНТУСИАСТИ

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Prokudeniq » 07 Юни 2009, 16:06

Пайнерка, прав си че повечето проекти тук се движат, ама са все в авариен режим и използваш 60% от потенциала на двигателя. А този 12-така само дето не търси сигнал от луната за да тръгне като хората да та :idea: И според теб един новак ги знае всички тези неща :?:
Няма нищо по-страшно от активната глупост.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 07 Юни 2009, 16:18

tormentor1980 написа:Майна, понеже гледам, че си един от младите, бързозастигащи, авангардни и устремени в бъдещето майни и че ги поназнайваш нещата, я ми кажи как да си измеря дебелината на съединителчето на моето М40Б18 и откъде и колко да отнема от притискателя или евентуално маховика, за да не ми боксува?
Че не ми се ходи да втривам кълки пак пред девастатора, да ми се подиграва че съм дебел паварняк и не разбирам нищо от жица и да ме връща за дръг ден, щот съм от павара?
Ша черпа кебапчета и бира, стига да не си кат Подкупения, че оня няма изхранване и напояване, като черна дупка е щом друг ще плаща сметката!

Майна първо не съм майна :idea: :mhihi: Второ не съм толкова напред като теб да кихам по сервизи и затова се мъча сам да си оправям нещата на принципа проба-грешка.Вземи са поуспокой и се поизцапай малко,защото утре девастатора ако го няма кой ще ти довърши бабата :?: :!: :mhihi: Теоретици като теб са смешни.Като гледам доста киснеш из и-нет пространството докато великия ти проект седи заебан.Аз нямам болни амбиции да бъда манияк с е30 с голям двигател нито DK.Аз съм позьорче и се кефя на ранг-а "старши ентусиаст".Чакам да се скрие слънцето,че няяям клима и ще ходя по хладното да позьорствам :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Иначе на прокудения ще кажа следното,защото май не може да чете между редовете->евала на този,който има знанията,но жалко че е забравил от къде е тръгнал.Това ми беше замисъла ама нещо не го схвана :idea: :winky: :mhihi:
Последна промяна PIONEER на 07 Юни 2009, 16:20, променена общо 1 път
Изображение
8.32

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 07 Юни 2009, 16:19

spdrrk0 написа:
jorofaceoff написа:
Гледам говориш за групички и разделения, да те питам тебе, на сбирките на ОМВ Дружба, защо е30-джийте си седите на страна, да не би и това вече да е е30 сбирка? :winky:

Как защо!защото всеки те гледа все едно му дьлжиш нещо,затова...Ако доидеш на сбирка в сьбота на Е30...можеш да разбереш какво е да се почустваш на сбирка,опитаи ела няма семкаджии и лошо гледащи индивиди :winky: :winky:

Жорка да ти кажа честно, тука не си прав. Навремето като бяха сбирките в Дружба познавах само Милъра, а сега познавам доста голяма част от хората там и до сега не е имало никой "отхвърлен" така да го кажем. На миналата сбирка с мене беше Тодор "bigmurzy" е питай го дали някой го изгони или т.н. > Пробвай на другата сбирка, отиди при групичката, която се е събрала и кажи - как сте момчета и виж как всички ще ти кажат здрасти с усмивка ;)

верно е, никой никъде не ме е гонил или гледал лошо на сбирки :winky:
още от като идвах с ///Марто с Тойотата

п.с. bigmurzi, Спудер
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 07 Юни 2009, 17:51

кво е виновен беге ентусястя , че инсталацията му е "поправен"а от човек /недо/завършил школата на занаятите. а тея каде идват да я "опраявята" я доебават. за делата на алармажиите по колите ми мога пиша деггиринайсе метра пост.

А нормално ли е след смена накладки да се отваря ремо за кърпене + тенекеджия по праговете?

ноооо, тоя проект заебан да 1 страна другия на втора, истината е че секи проект, рано или късно, свършва сразрезан на 4х4 и отебан в първоте дере + мотора + шпера ин да надин, .

поздрави.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от devastator » 07 Юни 2009, 19:20

ве Пайнерка много ни настъпваш по опашката ве мен,много добре ги усещаш нещата,мидихлорините са необичайно много в тебе.Идната седмица мислих да карам 354чето в деветия месец от зачеването му,обаче термолентора1980 го удари кризата която според тебе е лошо нещо и пича остана да ми виси с 27 300 лв. за работа!И затова сага разпродавам на безценица имуществото му,да си покрия разходите.
И тогава се сетих че ти навремето караше един Москвич Алеко,а както знаеш аз съм експерт по Москвичите и ме озари да ти врътна едно проектче "Алеко 5,4и".Мотора ти го монтирам като кажеш-напречно,надлъжно,диагонално,вертикално и тн.Естествено за пари няма да говорим ,защото ти не си регулярния Паварняк,ти си неква самостоятелна звезда макар и позьорска :winky: Не че ти се четкам но с тебе заедно ще завладеем галактиката,даже в руския клуб ще паднат в краката ни!
Другото което верно си забелязал е че младите ни настигат с огромни скокове,бих подчеркнал овчарски!Вече не е необходимо да си учил автомобили и кари за да станеш едно младо инженерно светило,дет са вика мастър оф скаиънс!Изчитайки 1час във форумчето ти спестяват 100 лв. в сервиза!Паленето на топъл ТеДеЕс вече не е проблем ,а наковаването на съдинителче става за секунди.Само купуваш за 1,47лв. нитчета и говориш.Тръкваш си маховичето и притискателчето на стугчето и кита става по-нов от нов нали така :winky: А факаните скрапери нека дават по 250лв. бах ги в балъците а чиче,имаш ли кинти!Интересното е само как тези изключителни познания по DIY се конфликтират с познаването на скалата на шуплера.Обикновено потребителчета с такъв ранг на умения рядко са грамотни.
Та си говорихме колко яко напредвате младите.Имах при мен едно инженерче ,което мисля тази година ще се дипломира като се върне от летен стаж в ягодовата градина.Тва инженерче се засилва да дава джъмп старт на кола с паднал акумулатор.Взима за по сигурно два напълно заредени акумулатора и комплект кабели.Единия кабел връзва за плюса на единия акумулатор и за плюса на автомобила съответно,другия кабел защипва за минуса на втория акумулатор и минуса на автомобила.За беда обаче автомобила дори не светка уредите даже.Брех ами сега и се започва едно умуване с часове и замалко да измисли формулата за космическата енергия хайвана!Той така е не разбра защо при това вързване,не можеш да дадеш ток,обаче в последствие го чух да обеснява на клиенти как е36тицата не палела защото евееса бил каталясал и разни други небивалици.Такива ми ти работи,хубаво е пайнерките като тебе да започват от по-горни стъпала ,за да може да стигат по-напред от мен.Ама аз кво та мисла,ти шлосерство,стругарство си ги знаеш от предишния живот,щом изчисляваш вече съдинители си големец,ве ти напрао си ме разбил,предавам се фатално!Даже мисля да те питам как ги балансираш тее работи по амбреажа.Подозирам че ги куплираш заедно маховика,феродовия и притескателя.Нхлузваш ги на показалеца на лявата си ръка ,завърташ ги със скорост 15обмин-1,а с показалеца на дясната ръка леко докосваш нокътя до пълно равновесие в системата :winky:
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от devastator » 07 Юни 2009, 19:27

Аве между другото нали беше възмутен от некво филмче ,как един говори глупости некви че паварняците немало да гледат и тн. шитове.Този хранилник е подкупения,можеш лично да му кажеш колко възмутено-огорчен си от него :mhihi: :mhihi:
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 07 Юни 2009, 20:52

Роска вземи няколко хапчета и си даи почивка пич :winky:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от пенсионирана нинджа » 07 Юни 2009, 21:06

лесно ти е на тебе,тука така ни е ударила кризата,всички хапчета са с рецепти ,че и лютеничката с хорцето и тя.
Прати нещо от юнайтед стейтс де!
А ето и проекта ми:
http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a/read.php?3,26050
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=8525683
Карам също Лоренцо Змиеядеца да ме нахрани със снимка отзад,да видим красивото дупе как седи като нааканко :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tormentor1980 » 07 Юни 2009, 21:08

И аз искам хапчета от Юнайтед Стейтс, ама за отслабване и по силни разхлабителни!
Съветските часовници - най-бързи в света!
Българските е30-ки - кат съветските часовници!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=151913

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 07 Юни 2009, 21:19

От юнайтед стейтс не мога, ама ако искате от София ще ви пратя, тамън ще ми излезе по ефтино с еконтеца. Виагричка малко искате ли, щото ясно ще пишките пред жени ви не могат да станат, та затова идвате да избивате комплексите тука.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tormentor1980 » 07 Юни 2009, 21:31

Аз съм невинен!
Подкупения ме заплаши, че ако не спамя нямало да ми вземе седалките от оня кожодер. Каза ми, че трябвало да съм по-активен, да изпъкна, защото иначе го били нарочили него за банване за спам, да минел той в сянка, иначе седалки - нанайци.
Мислех да ти го пусна на ЛС, ама реших на всеослушание, за да го видят и другите колеги и да не ми се сърдят.
Аз съм невинна жертва на изнудване от страна на Подкупения, той е всеядно прасе и боклук!
П.С. Това за хапчетата вярно ли може да ги уредиш без рецепта? Че имам една сгодна съседка, горе-долу на кила е колкото мене, та викам да я сборя някой път как си трябва, че сега само се въргаляме из леглото и си пръхтим! Къде отиде войнишкия, къде... какви времена бяха!

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 07 Юни 2009, 21:38

Някой хора сериозно ги тресе критическата...тия там дето имат сервиз до на Любака и тяхното обкръжение ще да е явно :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от пенсионирана нинджа » 07 Юни 2009, 21:39

еееее Лекска ти пък ако се оплачеш от нас,грях ти на душата!
Такова шоу ти прай дека с пари не моа си купиш.
Кво си се резревал,стига креативници и мамини синчета,дай малко корупцийка и ташаци ;)
А ето и проекта ми:
http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a/read.php?3,26050
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=8525683
Карам също Лоренцо Змиеядеца да ме нахрани със снимка отзад,да видим красивото дупе как седи като нааканко :)

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 07 Юни 2009, 21:45

Роска ти като излезеш от сервиза и се прибереш майче ставаш друг човек а? Или цял ден си записваш какви глупости да пишеш и като се прибереш започваш? Незнам ти ли си станал скучен на жена ти, или тя на тебе, ама много време прекарваш пред компютъра, недей така че ще ти се развалят очите и после незнам какво ще правиш :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tormentor1980 » 07 Юни 2009, 21:50

LeX написа:Роска ти като излезеш от сервиза и се прибереш майче ставаш друг човек а? Или цял ден си записваш какви глупости да пишеш и като се прибереш започваш? Незнам ти ли си станал скучен на жена ти, или тя на тебе, ама много време прекарваш пред компютъра, недей така че ще ти се развалят очите и после незнам какво ще правиш :winky:

Тоя не е жененм ве колега, коя ще го вземе такъв! :shock:
И аз си седя сам, добре че е съседката, ама ако не ми пратош хапчетата, дето ги обеща, ме заплашва че ще хване един шебек от долния етаж! По слаб бил от мене и не я залъгвал само с претарашване на долапът!
Ще го маводня тоя мизерник, ако това стане!

ПредишнаСледваща

Назад към E30