ДОКОГА Е30 ЩЕ Е ЧАТ ЗА НЕКВИ МЕГА ЕНТУСИАСТИ

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от devastator » 07 Юни 2009, 4:25

кво да ти кажа ве пайнер-ка,ти питаш и сам си отговаряш на въпроса,само че не виждаш отговора,понеже си факано тъп!
Ти ме знаеш нали!Хубаво обаче аз тебе въобще не те знам кой си и откъде си изпълзял.Не ме интересува ,но това е отговара на въпроса ти:"Кой по дяволите си ти старшо ентусиастче,да ме питаш ,аз кво търся във форума!".Получава се малко като да учиш баща си как се правят деца,нали се сещаш повърняче!
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 07 Юни 2009, 11:04

Оп и някой настъпа котето по опашката... :paranoid: :mhihi: :mrgreen:
Изображение
8.32

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 07 Юни 2009, 11:11

Четох малко от темите...няма такива ГЛУПАЦИ :!:
Майни, като няма нищо интересно кво правите тука?
Стойте си в е30.суперманиакмоторшпорт.в12.бг и си бутайте големите мотори у маниашките бързи без Мтех и смоличка и без джанти е30-ки и се радвайте.

Вие тука плюете, ама какво сте направили вие?Е30 с в12 - добреее уникално, много повер, много върви...направо :winky:
Що не ги показвате тея уникални возила?айде нали са суперперформанс, пуснете ги на пистата с някоя от тукашните е30-ки?само дето след втората обиколкоа ще ви мятат от бавната и със смоличка е30-ка и ще се питат "Кво праят тея в тревата ве, те за тва ли в12 са сложили, да орът?

Нямам нищо против никой, стига всички да се разбират и да не се пишат във всяка тема глупости и храна :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Prokudeniq » 07 Юни 2009, 12:21

Nightmare написа:Нямам нищо против никой, стига всички да се разбират и да не се пишат във всяка тема глупости и храна :winky:

Храната е важен фактор за отцеляването, скоро ще сипят и студена водичка :winky:
Няма нищо по-страшно от активната глупост.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Prokudeniq » 07 Юни 2009, 12:30

PIONEER написа:...,че да не излезе евентуално друг преди него с в12 в е30 катафалка :mhihi:...

Е Баце нема друг в БГ дето да се фане и да го направи това нещо, това да не ти е М50, М52 или некви М-повери от Е36 и Е46 в стандатрни Е30-ки и Е36-чки. Да не забравяме, че някои по-елементарни проекти от ПАВАРА, като 4.4 в Е36, седят от месеци незапалени и още дълго време ще се придвижват на бутане и репатрак. Механичмата част е супер лесна стига да си фантазьор, след това е купона :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И защо по дяволите, някой от ПАВАРА като си прави проект, винаги звъни на Девастатра за съвети и най-вече за ел. проблемите? Заради самоуки маняци, телефона не му слиза от ухото. И аз страдам от тая работа неможе да ми дойде реда да се втъкна в гаража, та съм на трупчета вече 3 месеца. :winky:
Няма нищо по-страшно от активната глупост.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 07 Юни 2009, 12:40

Prokudeniq написа:Да не забравяме, че някои по-елементарни проекти от ПАВАРА, като 4.4 в Е36, седят от месеци незапалени

Prokudeniq написа:И аз страдам от тая работа неможе да ми дойде реда да се втъкна в гаража, та съм на трупчета вече 3 месеца. :winky:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от devastator » 07 Юни 2009, 13:08

За мен да правя такива работи е ежедневие найтмерка.Дет му са вика рутина.Въобще не се гордея с това ,което правя и затова и не поствам снимки.Това не означава че не обичам работата си!Не вервам че правеняците заслужават някакво внимание,виж обаче когато се сдобия с е39 М5 и аз съм му втория пърдял на седалката,гарантирам ти че ти първи ще видиш снимките в Павара и съответно ще прочетеш от мен да се фукам кво имам.Също така можеш да си на 100% сигурен ,че даже аларма нема да и сложа!Така че кой кво правел,къде го правел,съди персонално!
Мога също да ти се похваля ,че помогнах на Андрей Ландшарк да върне към оригинален вид една е30 325ца Мтехник2,като изхвърлих от нея буквано купчина с тунинг!И с това се приключват добрите ми дела към реставрирането и към марката БМВ!
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 07 Юни 2009, 13:36

Брей, голямо звъняне, кат сложиш и 20-те страници за два дена, то верно, че е едно и също, ма тоя човек как намира време да се храни.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 07 Юни 2009, 14:16

Попитах дали дифа се сваля отделно или заедно с моста, тъй като кардана навлиза в моста. И тъй като темата ми беше относно за преминаването към дискови от барабанни спирачки - "отговорите" бяха следните:
Явор написа: За какво ще сваляш мост и диф, като ще сменяш носачи?!
Данини написа: Защо да е лесно, като може да е трудно?!
Извода беше, че носачите все пак могат да се свалят и без да се маха задния мост.

бахахаха

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 07 Юни 2009, 14:26

Prokudeniq написа:
PIONEER написа:...,че да не излезе евентуално друг преди него с в12 в е30 катафалка :mhihi:...

Е Баце нема друг в БГ дето да се фане и да го направи това нещо, това да не ти е М50, М52 или некви М-повери от Е36 и Е46 в стандатрни Е30-ки и Е36-чки. Да не забравяме, че някои по-елементарни проекти от ПАВАРА, като 4.4 в Е36, седят от месеци незапалени и още дълго време ще се придвижват на бутане и репатрак. Механичмата част е супер лесна стига да си фантазьор, след това е купона :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И защо по дяволите, някой от ПАВАРА като си прави проект, винаги звъни на Девастатра за съвети и най-вече за ел. проблемите? Заради самоуки маняци, телефона не му слиза от ухото. И аз страдам от тая работа неможе да ми дойде реда да се втъкна в гаража, та съм на трупчета вече 3 месеца. :winky:

единственото мнение тука което подкрепям, правил съм подобни магарии и мнението ми е че всеки почти с малко идея за материалите може да завари 5 железа, но не всеки може да изчете десетките схеми написани за окабеляването, че и за капак да направи нещо което не само да пали, ами и да му излизат данните по борд комповете или там където, да можеш да му закачиш диагностика, а не да караш как да е, с преебано какво ли не и тн и тн.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 07 Юни 2009, 15:51

Абе успокойте се с тея телефони малко :mhihi: Цяла България звъняла на девастатора :help: :mhihi: Май бая е напекло в сервиза.Слезте на земята щот има доста хора,които бая ги чуват нещата ама не се занимават като пъпчасали тийнове да се доказват в интернет пространството.Доказателствата им седят в гаражите и се движат по улиците.
Нещата се промениха и не са като преди 10 години ама някой не иска да повярва,че вече има хора дето ги разбират нещата не по-малко :mhihi: То и човек като поостарее и вижда как младите почват да застигат и изпреварват така става...кофти е чувството да не си номер 1 :confused:
И сега вместо да дрискате в тоя форум пълен с самоуки и неразбиращи скрападжии може да се ентусиазирате и да я изкарата тая зла е30ка.торменаторчето ще изпринти малко мат'рял от някой чужд форум,ще изнесе на девастаторчето лекция,после девастатора ще се заиграе с клещите за кабели и изолибранда,някой друг теоретик ще даде още акъл и току виж едногодишният прект е станал :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Иначе с тоя мотор 4.4 от позьорска е34ка се излагате.Никаква маниящина не виждам в тоя проект.След всичката тая абсолютна маниящина с космически двигатели,които сме виждали от вас тоя проект е стъпало надолу :mhihi:
Изображение
8.32

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от щирлиц » 07 Юни 2009, 15:55

Гледам говориш за групички и разделения, да те питам тебе, на сбирките на ОМВ Дружба, защо е30-джийте си седите на страна, да не би и това вече да е е30 сбирка? :winky:

Как защо!защото всеки те гледа все едно му дьлжиш нещо,затова...Ако доидеш на сбирка в сьбота на Е30...можеш да разбереш какво е да се почустваш на сбирка,опитаи ела няма семкаджии и лошо гледащи индивиди :winky: :winky:
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 07 Юни 2009, 16:00

^^^
Аз пък съм останал с същото впечатление в обратна посока обаче :roll:
Както и да е темата мисля беше с друга идея, тея неща може да си ги обсъдиме във вторник :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tormentor1980 » 07 Юни 2009, 16:03

Майна, понеже гледам, че си един от младите, бързозастигащи, авангардни и устремени в бъдещето майни и че ги поназнайваш нещата, я ми кажи как да си измеря дебелината на съединителчето на моето М40Б18 и откъде и колко да отнема от притискателя или евентуално маховика, за да не ми боксува?
Че не ми се ходи да втривам кълки пак пред девастатора, да ми се подиграва че съм дебел паварняк и не разбирам нищо от жица и да ме връща за дръг ден, щот съм от павара?
Ша черпа кебапчета и бира, стига да не си кат Подкупения, че оня няма изхранване и напояване, като черна дупка е щом друг ще плаща сметката!
Съветските часовници - най-бързи в света!
Българските е30-ки - кат съветските часовници!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=151913

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 07 Юни 2009, 16:03

jorofaceoff написа:
Гледам говориш за групички и разделения, да те питам тебе, на сбирките на ОМВ Дружба, защо е30-джийте си седите на страна, да не би и това вече да е е30 сбирка? :winky:

Как защо!защото всеки те гледа все едно му дьлжиш нещо,затова...Ако доидеш на сбирка в сьбота на Е30...можеш да разбереш какво е да се почустваш на сбирка,опитаи ела няма семкаджии и лошо гледащи индивиди :winky: :winky:

Жорка да ти кажа честно, тука не си прав. Навремето като бяха сбирките в Дружба познавах само Милъра, а сега познавам доста голяма част от хората там и до сега не е имало никой "отхвърлен" така да го кажем. На миналата сбирка с мене беше Тодор "bigmurzy" е питай го дали някой го изгони или т.н. > Пробвай на другата сбирка, отиди при групичката, която се е събрала и кажи - как сте момчета и виж как всички ще ти кажат здрасти с усмивка ;)
Tux0 Ca !
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E30