Да кажем "НЕ" на крадците !!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Мнение от ggb » 25 Май 2009, 15:58

Overburner - NX написа:Току що слизам долу :evil: и гледам,че я няма 1та капачка на джантата.За какво им е 1 (словом:една) капачка за джанта?Даже са и избелели тия капачки.

колега някой техни действия нямат логично обяснение но факт е че го правят мамицата им :bang: :bang: :bang: :bang:
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 25 Май 2009, 16:27

Тя даже е пластмасова капачка,добре,че имам още 1 комплект с капачки...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 26 Май 2009, 10:51

все се сещам историята за един приятел на които му свалиха предна М броня и даже и номера взели идиотите...
това и в наи западналата страна няма да се случи

Потребител
Аватар

Мнение от vladi_pirata » 26 Май 2009, 12:52

Аз съм ЗА, преди няколко дена ми свиха капачката на задната броня за теглича на ремаркето, свиха ми и дясната задна лайсна с парктроника....омръзна ми да съм "дарител" на квартала. Това са части които са по 20-30 лв. (изключвам парктроника) като сте големи гъзари вееее купете си не ги крадете... :evil: Какво прави полицията по въпроса питам, защо им плащаме заплатите със данъците си........... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 27 Май 2009, 18:05

Подкрепям напълно. Само веднъж съм взимала част втора употреба, едно огледало, но половината кола беше в магазина, явно смазана преди време.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 28 Май 2009, 8:26

Гараж му е майката,тука в БГ само в такова държа БМВ-то.

Потребител
Аватар

Мнение от promagnum » 06 Юни 2009, 19:59

Колеги, то не само от крадците ми и от разни други олигофренчета и изперкали съседи вече трябва да се пазим. Немога да разбера как колата, цяла година стоя пред нас и за по - малко от 3 месеца останах без огледало и най куриозното без емблемка на таса. Може да звучи смешно но след, като я издраха и поляха с блажна боя ми свиха и чистачкте :roll: Е кажете ми що за хора са това???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325 tds Touring
Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >

Мнение от Любо /ba1_hu1/ » 15 Юни 2009, 18:54

има и хора, които просто завиждат....кофти работа.А относно крадците, на предишната ми кола ми беше паднал халогена.Беше ми останал само един.Една вечер само се качих до нас да си взема цигари и ми откраднаха останалия халоген (с пукнато стъкло). Попринцип не съп патил от крадци, кой знае колко, но много хора са патили и съм много против това да се купуват крадени части.Такива са си за бой,нито полиция ще викам нито нищо, ако го хвана бой и това е.... Лепете всичко колеги за да немогат да го свалят здраво и да го продадат (пък и тези с каското ще им се плати).

ТВЪРДО ПРОТИВ СЪМ ЗА КУПУВАНЕТО НА КРАДЕНИ ЧАСТИ!

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 15 Юни 2009, 20:59

ares2 написа:все се сещам историята за един приятел на които му свалиха предна М броня и даже и номера взели идиотите...
това и в наи западналата страна няма да се случи

На едното porsche във Варна му откраднаха задната броня. :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: си бмв
Мечтае да кара: на празен резервоар

Мнение от speedfreak__ » 22 Юни 2009, 8:58

Сега малко трудно ще стане това, защтото хората нямат много пари , защо да дава примерно 100 лв за да си оправи колата след като ги няма тия пари , предпочита да даде 30 , 40 лв и да си я кара от колкото да седи на улицата да събира прах,
Лично не съм за крадците, но това е истината :confused:
Поздрави

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 99"318 I"E-46
Детайли за колата: E46

,,,

Мнение от zliat71 » 12 Юли 2009, 23:42

Всички сме жилени поне по веднъж от крадци.Но хора живеем в България има ли смисъл до говориме повече.
Не е важно какво говорят зад гърба ти Важното е като се обърнеш всички да мълчат
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525tds
Мечтае да кара: Винаги BMW

Мнение от №0123456789 » 25 Юли 2009, 0:57

Докато съществува легална търговия с употребявани авточасти (магазини за втора употреба), то бизнеса с крадени части ще съществува.

Хайде да видим дали някой крадец ще ти свие нещо от колата, ако неможе да го продаде на търговец на който закона му забранява да ти го предложи официално!? А? Далаверата им отива на кино и тогава бих намерил смисъл в тази тема.

С тези пробойни в закона сме като столетна наводнена гемия насред океана...ха..ха.. Ех.. мизерио..

:bgflag:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от hot_sizzle » 25 Юли 2009, 19:05

И аз съм твърдо съпричастен към темата...Преди месец и нещо ми откраднаха е46цата и дотам...

Предишна

Назад към Основен Форум