малко въпросче

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

малко въпросче

Мнение от rado_e30m40b16 » 05 Юни 2009, 3:41

мн ми е интересно защо секи начинаещ като си земе е30 и пържия му въпрос е как да подсиля колата 1000 коня да стане .... стоя и се чудя и нищо не ми идва на акъл ... дали няма какво друго да питат :D :D :D извинявам се за темата ама не се сдържах да попитам :uups:

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 05 Юни 2009, 9:27

:conf:
Дай номера :weed:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Myxa-TePoPuCT » 05 Юни 2009, 9:42

Защото всички са гледали по калояново е30-ките как дрифтат, и изобщо как вървят и се надъхват :),но понеже всеки е събирал от банички, и е събрал едвам 800 лева и си е купил някой гробник пълен с проблеми и се започват едни мечти.... как щял да е направи, ем красива ем бегачка, и след като свърши някой ремонт примерно по ходова част си казва бах мама му тая е30-ка ма разори, няма да е барам нататък че 1 стинка няма да ми остане... и така е30-ката се кара на последни издихания докато стане за белканто.
Ползвам насрания си , смоличкаджиеф, курумпитан, лаптоп за да играя НФС и да флуудвам у форума

драфтаджия
Аватар

Мнение от bigmurzi » 05 Юни 2009, 10:22

Myxa-TePoPuCT написа:Защото всички са гледали по калояново е30-ките как дрифтат, и изобщо как вървят и се надъхват :),но понеже всеки е събирал от банички, и е събрал едвам 800 лева и си е купил някой гробник пълен с проблеми и се започват едни мечти.... как щял да е направи, ем красива ем бегачка, и след като свърши някой ремонт примерно по ходова част си казва бах мама му тая е30-ка ма разори, няма да е барам нататък че 1 стинка няма да ми остане... и така е30-ката се кара на последни издихания докато стане за белканто.

:gives:
Абе паралия, ти що така голем го вадиш?Ти пари не събираш, само ринеш,а?Смешно ми беше, вече не знам .. :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: колко да кара
Мечтае да кара: Е34-540
Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е

Мнение от BMWPower » 05 Юни 2009, 20:14

Не е паралия но е прав ,не ме питай от къде знам ;)
<<<DRIVE BMW ONLY>>>

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rado_e30m40b16 » 09 Юни 2009, 3:00

забелязвам че се начинаещи ги пишат тея теми земат първата 30-ка и се почва как да я направя по яка .... то нищо не останало от колата тои ще я прави яка ... не вуждам смисъл от тея теми секи ден поне по 1 2 срещам нови :confused:

драфтаджия
Аватар

Мнение от bigmurzi » 09 Юни 2009, 9:26

К'во да ги правиш, пубертети ..
Пък и не всичко свършва с първата е30-ка, виж може накрая пак да си я имаш по една или друга причина, ама докато стигнеш до твоята има много .. Но пък не смятам, че това явление е само при тези кошери :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rado_e30m40b16 » 09 Юни 2009, 15:18

абе и аз не съм наи голям ама туи ми е наи малкия проблем сега .. дали ще стане по яка ... мн разходи по тая куруба дано стане скоро :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 09 Юни 2009, 15:33

абе не се занимавай с тия Е30-ки,само ще те боли главата :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e30 //M42 power е39 525 tds Touring

Мнение от SammY » 09 Юни 2009, 18:40

Т'ва ся поредна чат тема ли е или .... :?: Колега се ми е на ъкъл ,че ти също си пускал подобна тема (може и да бъркам ).... За да не съм изцяло офф ще кажа ,че хората си мечтаят и споделят мечтите си ...
Аз не съм пускал подобна тема не защото не го искам , а защото тоя форум го чета от 3 или 4 години и вече си имам изградена представа какво искам от 30 ката как да го постигна и т.н.т .... и аз фърчах и си мислих ,че е мн лесно но бързо се преземих на гръб и осъзнах колко бавно стават нещата ако нямаш роднина депутат :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SammY » 09 Юни 2009, 18:42

Т'ва ся поредна чат тема ли е или .... :?: Колега се ми е на ъкъл ,че ти също си пускал подобна тема (може и да бъркам ).... За да не съм изцяло офф ще кажа ,че хората си мечтаят и споделят мечтите си ...
Аз не съм пускал подобна тема не защото не го искам , а защото тоя форум го чета от 3 или 4 години и вече си имам изградена представа какво искам от 30 ката как да го постигна и т.н.т .... и аз фърчах и си мислих ,че е мн лесно но бързо се преземих на гръб и осъзнах колко бавно стават нещата ако нямаш роднина депутат :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SammY » 09 Юни 2009, 18:42

п.п. Ако може някои мод да остави само 1 мнение че нещо збъгяса работата :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
Мечтае да кара: S50/52

Мнение от lubaka_320 » 09 Юни 2009, 22:39

SammY написа:Т'ва ся поредна чат тема ли е или .... :?: Колега се ми е на ъкъл ,че ти също си пускал подобна тема (може и да бъркам ).... За да не съм изцяло офф ще кажа ,че хората си мечтаят и споделят мечтите си ...
п.п. Ако може някои мод да остави само 1 мнение че нещо збъгяса работата :D

ти кво ве онлайн партизанино-тва поредната чат тема ли е :?: тръгнал да ми говори най големия карловски-подбалкански-овчи спамер за чатове у форума.пуска един и същи пост по 3333 пъти и е най-големия.то кът го четеш тоя форум от 3-4 години,една свястна приказка да си казал...не че нещо ама се дразня на такива остроумници кът тебе батка и все лекции тука четат като еталон за поведение у форума,а всъщност кви сте вие...половината сте мишоци дето не са виждали бмв,пък да не говорим за сбирка или събор.айде дръж си умните мисли вътре у тебе,пък като му дойде времето то ще напъне и ше ги хвърлиш отзаде.точно тъкива като тебе пускат ежедневно идиотски теми от които колегата се оплаква и точно заради такива като тебе тоя форум стана армандо магеландооо
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 2shae » 09 Юни 2009, 23:22

SammY написа:Т'ва ся поредна чат тема ли е или .... :?: Колега се ми е на ъкъл ,че ти също си пускал подобна тема (може и да бъркам ).... За да не съм изцяло офф ще кажа ,че хората си мечтаят и споделят мечтите си ...

.....................
Без да те обиждам и дразня,какво точно искаш от 30-ката и какво ще постигаш?Стана ми интересно щото гледам се разписа в бая теми като улегнал батка.Не мога да разбера от хенд мейд стрътовете ли ти дойде повера или от тва че с арматурно желязо и оксижен правиш копие на H&R за 6-так?
Лазиш по нервите!Спри със компетенцията.
Да ти вметна само че в тоя форум има колкото и да четеш,нищо няма да хванеш,ако не изчетеш на някои "батки" постовете от край до край.
No time like the present.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rado_e30m40b16 » 10 Юни 2009, 3:25

колеги извинявам се ако съм убидил някои със темато ... просто на първа и втора страница има мн такива прочетете преди да питате :confused:

Следваща

Назад към E30