Спирачни маркучи за задните спирачки

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Спирачни маркучи за задните спирачки

Мнение от dikara » 03 Юни 2009, 18:37

Колеги имам следния проблем с моята кола. Реших да сменям задните маркучи на спирачките и какво се оказа, че по каталог и по сериен номер на рамата няма такива маркучи като моите. :nono: :nono: :nono: Маркучите ми са с къс колендар към супортите на спирачките, а по магазините в Ямбол всеки ме убеждава че моите трябва да са със дълаг колендар към супортите. Моля ви за помощ ако някой се е сблъсквал със същия проблем или знае къде да потърся такива маркучи да пише. Благодаря предварително.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 03 Юни 2009, 21:13

Това са твоите маркучи номер 12 от схемата http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=34&fg=15
Изглеждат така

Изображение
Цената им в Дару е:
Номенклатурен номер : 34301165190
Описание : МАРКУЧ СПИРАЧЕН
Ед.цена (с ДДС) : 80.16 BGL
Има наличност

Ако не си с такива, значи е имало някаква предишна интервенция по спирачките, за която не си уведомен ;)

Потребител
Аватар

Мнение от dikara » 03 Юни 2009, 21:44

Благодаря колега за бързия отговор, наистина по каталог излизат точно тези който си показал, днес ми ги показаха най - малко 10 пъти и май ще се окажат прави, но това нерешава моя проблем. Както каза може да е имало някаква предишна интервенция на спирачките и наистина незнам каво да правя, замислям се за смяна на супортите.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 730д
Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5

Мнение от Пресиян Василев » 03 Юни 2009, 22:10

скоро сменях стават и от някьв смотан голф 2-ка предни по 12 лева брои ,ако ти се занимава и имаш магазинер твои човек пробваи в каталога на РЕКАМБИФЛЕКС, но ако искаш оригинално успех в тьрсенето,пьк и гледаи хубаво че не се знае кои папагал преди теб е творил отзат рисуваики собсвената си сигурност

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 03 Юни 2009, 22:13

Тези маркучи са за абсолютно всички Е39: http://www.realoem.com/bmw/partxref.do? ... series=E39

Щом твоите са различни, значи е нещо не оригинално за Е39 или въобще не е за BMW ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от signala » 04 Юни 2009, 11:37

Споко колега слагай със дългия колендар ли ка там го наричаш,нямаш никакви интервенции по колата,просто всички които не са оригинални и се продават по магазините са такива.Аз също смянях скоро и си сложих със дълъг,няма абсолютно никаква причина за безпокойство.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от dikara » 04 Юни 2009, 18:51

Днес видях една блъсната Е39-ка в една морга и свалих маркучите в много добро състояние да не кажа идеално :driving: . Маркучите са с къс колендар така че се успокоих че няма свободни съченения по спирачките. Оставя да се види колко време ще издържат. Така че до голяма степен успях да си реша проблема. Благодаря за бързите отговори :wave: .

Назад към E39