Спирачни маркучи за задните спирачки
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Спирачни маркучи за задните спирачки
Колеги имам следния проблем с моята кола. Реших да сменям задните маркучи на спирачките и какво се оказа, че по каталог и по сериен номер на рамата няма такива маркучи като моите.
Маркучите ми са с къс колендар към супортите на спирачките, а по магазините в Ямбол всеки ме убеждава че моите трябва да са със дълаг колендар към супортите. Моля ви за помощ ако някой се е сблъсквал със същия проблем или знае къде да потърся такива маркучи да пише. Благодаря предварително.

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Това са твоите маркучи номер 12 от схемата http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=34&fg=15
Изглеждат така
Цената им в Дару е:
Номенклатурен номер : 34301165190
Описание : МАРКУЧ СПИРАЧЕН
Ед.цена (с ДДС) : 80.16 BGL
Има наличност
Ако не си с такива, значи е имало някаква предишна интервенция по спирачките, за която не си уведомен
Изглеждат така
Цената им в Дару е:
Номенклатурен номер : 34301165190
Описание : МАРКУЧ СПИРАЧЕН
Ед.цена (с ДДС) : 80.16 BGL
Има наличност
Ако не си с такива, значи е имало някаква предишна интервенция по спирачките, за която не си уведомен

Благодаря колега за бързия отговор, наистина по каталог излизат точно тези който си показал, днес ми ги показаха най - малко 10 пъти и май ще се окажат прави, но това нерешава моя проблем. Както каза може да е имало някаква предишна интервенция на спирачките и наистина незнам каво да правя, замислям се за смяна на супортите.
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
скоро сменях стават и от някьв смотан голф 2-ка предни по 12 лева брои ,ако ти се занимава и имаш магазинер твои човек пробваи в каталога на РЕКАМБИФЛЕКС, но ако искаш оригинално успех в тьрсенето,пьк и гледаи хубаво че не се знае кои папагал преди теб е творил отзат рисуваики собсвената си сигурност
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Тези маркучи са за абсолютно всички Е39: http://www.realoem.com/bmw/partxref.do? ... series=E39
Щом твоите са различни, значи е нещо не оригинално за Е39 или въобще не е за BMW
Щом твоите са различни, значи е нещо не оригинално за Е39 или въобще не е за BMW

- signala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
Споко колега слагай със дългия колендар ли ка там го наричаш,нямаш никакви интервенции по колата,просто всички които не са оригинални и се продават по магазините са такива.Аз също смянях скоро и си сложих със дълъг,няма абсолютно никаква причина за безпокойство.
Днес видях една блъсната Е39-ка в една морга и свалих маркучите в много добро състояние да не кажа идеално
. Маркучите са с къс колендар така че се успокоих че няма свободни съченения по спирачките. Оставя да се види колко време ще издържат. Така че до голяма степен успях да си реша проблема. Благодаря за бързите отговори
.

7 мнения
• Страница 1 от 1