Километраж на е21 без жило

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 02 Юни 2009, 10:07

slav4o1 написа:
devastator написа:.....

:ahah: :ahah: :ahah:

брато как ги измисляш тия незнам

Е, как, не си пие зеленото хапче сутрин.

Сериозно, не ти ли писна с твойте глупости вече, ай като си толкова можещ, справяй си се с твойте "проекти", прави ги като излезнали от завода и престани да се правиш на "голямата работа" :winky:
То бива бива, ама аман вече от тебе :|

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от devastator » 02 Юни 2009, 16:29

бач Веско ама аз съм на страната на Лоренцо срещу обвинението на Мухлиото-Инсектицид ,че бач Лионсио е скрапер!За мен бач ЛоренцоЛамас е супер креативник-професионалист и съм твърдо "за" да се патентова измисленият от него тахометър,за да се спре вече с кражбите на идей в този форум.
Ако не ми вярваш мога да ти изпиша още цела страница с бенефити произтичащи от неговото рязко изобретение!Това е човека ,който ще запълни огромната празнина от смъртта на Айнщаин!А негативници като Мравката-Танкис трябва да се заклеймяват още от малки!
Виж там ай-питата да не откриеш неква конспирацийка ,нали си супер спец от MI-6 :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 02 Юни 2009, 16:34

на тебе май никога няма да ти писне :roll:
колкото до АйПи-тата, мене не ме мешай, аз тия неща ги не разбирам :uups:

п.с.: не съм от Ми-6 а от К-5/Кретен-5/ :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от devastator » 02 Юни 2009, 21:25

за кво требва да ми писва ве мен,аз по този начин се разтоварвам вместо да превъртам crysis за ен-ти път.Пък и с бач Лоренцо сме партийки ,ето той ме нарече приятелче и лятото живот и здраве ,че шмъркаме биричка заедно,а пък той че ми издаде тайната на тахометъра ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Prokudeniq » 02 Юни 2009, 22:32

Неам думи, страшна технологична идея, изпълнена с високо квалифициран инженерен труд и сметките на сериозен икономист. Счетоводителя е успял да пресметне, как най-бързо и с минимални средства да се изпълни технологично даденото изделие. Но тук не е само икономия на финансови средства и труд, а има и сериозна инженерна мисъл - витлата обдухват и охлаждат диференциала със студен въздух, който засмукват през отворите на джантата. Това е най-гениалната идея, може Лоренцо да я сподели с Ф1, там ще го издигнат за нобелов лауреат :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна Prokudeniq на 03 Юни 2009, 9:09, променена общо 1 път
Няма нищо по-страшно от активната глупост.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: `81 E21 335

Мнение от GRINGO » 02 Юни 2009, 23:06

Стига сте наливали човека добре се е справил щом работи.
Изглежда наистина като оригинално таблото. ;)
Заслужава уважение дори само за това, че е отделил един ден за колата си.
Ленцо, трябваше да направиш едно чертежче и да дадеш на някой с
лазер да ти го изрежат.
Щеше да спестиш доста време и щеше да стане перфектно пластината.
Аз също съм с електронен, но ползвам сигнал от Е30-ков диф.
Механичната част на километража мисля че е от Е28.
Върху нея е захваната лицевата част от километража на Е21 и така си
остана оригинално отвънка таблото.
The power is nothing without control.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 03 Юни 2009, 2:17

Много ме е срам,че тук обсъждаме ей такива гаражни тунинг изпълнения,но се надяваме скоро да можем и ние да си позволим да имаме е30 вечни-проекти :mhihi: като вас - оооооо истински манияци моите почитания :bowdown: После след като можем да летим с 250+ без никакви ядове и евентуално племенния дрифт-съвет,състоящ се от е30 ИСТИНСКИ ценители(в него разбрах,че са само DK-чейта които са си присадили мотори или истински ценители,които държат е30ките в гаражите си от вредното въздействие на околната среда!),може би ще ни позволи да се регнем в Е30.БГ и да бъдем провъзгласени за мъжкарчета като вас :mhihi:
.............
Нооо за Бога това са просто шибани мечти и затова ще продължим да си режем разни дискчета,да се въргаляме пред блока и да се мъчим ...това ни остава като нямаме кинти за модерни е30ски.То и да имахме надали ще можем да ги караме,но очаквам скоро е30 обществото в България да организира курсове по обучение за управление на "дъ ултимейт наса'с дрифт енд драг машийн" :mhihi: Поне на курса за кракто няма да бъдем позьорчета или нещастници със скрапери ами ще бъдем истински манияци :lalala: :lol:
Изображение
8.32

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 03 Юни 2009, 2:35

дайте да не усираме темата ;)

а колкото до е30.бг, същата работа като е36.бг/или както е там/
все пак става модерно да се карат дърти коли с присадени двигатели със обем поне 2 пъти този който е изхвърлен от коша и да се спира с барабани :winky:
нищо лично към никой, ама вземете се осъзнайте къде се намирате господа "проектаджий" щото като се каже е30 аз за 1-2 макс 3 проекта се сещам :winky:

п.с.: това че една турбина е свалена от камион не дава на е30-те 400 коня на камиона :winky:

п.п.с.: аре сериозно стига вече, кай каквот има да казва нека го казва на лично :idea: ;)

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 03 Юни 2009, 19:14

Значи викаш кат земеш изпърдяното М50 или М60 от е34 си маниак, а кат му земеш таблото си скрапер или щот не платих 1000лв на някой да ми го смени. Ееееее сори батки върху моето табло и моя мотор няма да капят лигите и сополите на някой па, че и да му плащам.
Темата беше пусната заради датчика, преди година като питах имаше мноо отворковци ма нито един не помогна, единствено оферти за строшени дифове от е30за по 60лв.
Що се отнася до таблото ми беше ясно на кой ще се хареса най-много :mhihi: и за това го почнах, но накрая и на мен ми хареса.
Малко странно звучи приказката за уникалността от хора които серат върху по-важни части на автомобила, Приятели.
За смученето на бира, може ама без хлебарката-инсект, че не ми харесват имитаторите.
ПП: И една молба, обяснявай в друг форум как се вързва 4цил. тахометър на 8цил матор, че тука едва ли някой от скраперите ще извадим 50лв за вълшебната кутийка.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Prokudeniq » 03 Юни 2009, 19:29

Lenco написа:.....че тука едва ли някой от скраперите ще извадим 50лв за вълшебната кутийка.

При мен таз кутийка е 100 лв. щото аз я правя не с части от ВикиВат, а взимам качествени от Китай с поръчка. Там има мноо добър търговец казва се Ло Рен Цин, дава добри отстъпки за количество :mhihi:

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 03 Юни 2009, 19:33

Ти па що се засягаш :shock:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Prokudeniq » 03 Юни 2009, 19:51

Е не се засягам бре, казвам си мнението по въпроса с кутийката :winky:

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 03 Юни 2009, 20:21

аз пък оценявам труда на човека :bowdown: щото тва решава проблема със смяната на ДВГ-тата на е21. едно наистина креативно и иновативно решение.. :yes:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
Мечтае да кара: S50/52

Мнение от lubaka_320 » 03 Юни 2009, 23:17

да ве стига срахте в темата на човека,положил е много труд по е21-цата и резултата си е презадоволителен,а километража стои много добре...но въпрос на вкус.на който не му харесва да си трае...или поне да изразява мнението си по нормален начин ;) айде стига спам у шарк сектора,че тва беше единствения останал подфорум,в който човек може да намери сериозен отговор на въпросите си,без подигравки и иронични подмятания
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от devastator » 03 Юни 2009, 23:45

бач Лоренцо ама аз не продавам и не обеснявам в този форум никви кутийки нещо пак се обърка,я земи провери айпи-тата да не ме бъркаш с некой,клепам си с Москветата и не ръсим ъкъли:mhihi: :mhihi:Напротив само гледам,чета и се уча,ама нещо не ми връзва или немам повече време да чакам да видя как се правят проекти с или без кутийки! Виж обаче на тебе мога да ти подаря модулатор на скорост и секви други емулатори на сигнал от деесце,ике,грундм,но без евеес!За приятелче като тебе всичко е без пари!Сметам че е съвсем нормално,все пак те не струват нищо нали така мой ;)
Нема кво да се сърдиш,когато си излющиш аки-тата на обществено място,не можеш да очакваш да получиш само ОХ и АХ,требва да предвидиш че ще има и опозиция,която нема да хареса творението или там аки-то да го наречем.Ако не искаш мнения,не пускай снимки,свободна държава сме има свобода на словото и печата ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Shark Sector