Е46-ОТКЪСВАНЕ НА ЗАДЕН МОСТ ОТ КУПЕТО

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 30 Май 2009, 11:51

интересно след като се завари какво става с прецизната геометрия на задния мост ,дали изобщо ще може да се регулира да стане както преди

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на ток
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от nik4o_83 » 30 Май 2009, 21:27

Alexi написа:интересно след като се завари какво става с прецизната геометрия на задния мост ,дали изобщо ще може да се регулира да стане както преди

наистина много уместен въпрос - все ми стои една неприятна мисъл в главата, че може нещо да не е съвсем както от завода и да даде отражение на останалите части...

някой ако може да даде мнение по въпроса ще е от полза за всички пострадали и бъдещи такива...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 31 Май 2009, 1:32

A НЯКОЙ НЯМА ЛИ ДА КАЖЕ КЪМ КЪДЕ ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ ОБЪРНЕ ДА СЕ ОПРАВИ ТОВА??? КОЙ ГИ ПРАВИ ТИЯ РЕМОНТИ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kalanak » 31 Май 2009, 15:53

След като оправих моята майсторчето каза да отида на регулаж заден мост за всеки случай.Обаче аз все още не съм и за сега няма абсолютно никакви проблеми. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 31 Май 2009, 16:04

kalanak написа:След като оправих моята майсторчето каза да отида на регулаж заден мост за всеки случай.Обаче аз все още не съм и за сега няма абсолютно никакви проблеми. :mhihi:

По-добре отиди ... иначе може да имаш проблеми със стабилността на колата и дори неравномерно исносване на гумите. Без да правя реклама .. в Дунев сервиз в Студ. град правят реглаж и съм много доволен.

В крайна сметка май никой не каза къде оправят откъснат мост .... всеки си крие майсторчетата в тайна :)

ПС: кажи къде аджеба ходи да питаш за онзи дисплей ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 525D
Мечтае да кара: M5
Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....

Мнение от RIDDICK » 01 Юни 2009, 0:36

здравеите,имах го този проблем на Е36 която карах в установих го случаино и доста късно бих казал защото започнах да усещам едно "тлък" ако мога така да го опиша при по рязко тръгване на светофар например(не съм реисър) или при по рязко спиране,купето доста се бе разкъсало доло горе като по горните снимки в темата та дори беше тръгнало и от дясно...,не са много хората които се наемат да го правят и то защото трябва да се свали моста ауспуси резорвари....абе 2 дни работа е ,аз лично от обикаляне и откази отидох в един "ДАП" препоръчиха ми много добър заварчик то си е работа за заварчик и човека след много уговорки се нави взе ми около 30 лв а ми свърши работа за 300 вероятно(говоря преди 3-4 год)така че това е работа за много добър заварчик,човека ми каза имаш наи малко 10кг стомана гарамтирам че това повече няма да мръдне после регулаж на моста и колата още си отлична ... :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nik4o_83 » 01 Юни 2009, 7:48

RIDDICK написа:здравеите,имах го този проблем на Е36 която карах в установих го случаино и доста късно бих казал защото започнах да усещам едно "тлък" ако мога така да го опиша при по рязко тръгване на светофар например(не съм реисър) или при по рязко спиране,купето доста се бе разкъсало доло горе като по горните снимки в темата та дори беше тръгнало и от дясно...,не са много хората които се наемат да го правят и то защото трябва да се свали моста ауспуси резорвари....абе 2 дни работа е ,аз лично от обикаляне и откази отидох в един "ДАП" препоръчиха ми много добър заварчик то си е работа за заварчик и човека след много уговорки се нави взе ми около 30 лв а ми свърши работа за 300 вероятно(говоря преди 3-4 год)така че това е работа за много добър заварчик,човека ми каза имаш наи малко 10кг стомана гарамтирам че това повече няма да мръдне после регулаж на моста и колата още си отлична ... :)

А къде тоз майстор???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 525D
Мечтае да кара: M5
Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....

Мнение от RIDDICK » 02 Юни 2009, 10:42

колега от ямбол съм там си правих колата ако живееш някъде на около мога да те упътя,аз живея и работя в дъблин от 10 год...,правих я по време на отпуск едно лято...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330cd

Мнение от unikalen88 » 02 Юни 2009, 10:49

slitter написа:A НЯКОЙ НЯМА ЛИ ДА КАЖЕ КЪМ КЪДЕ ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ ОБЪРНЕ ДА СЕ ОПРАВИ ТОВА??? КОЙ ГИ ПРАВИ ТИЯ РЕМОНТИ?
кажи от къде си колега-за плд мога да те упътя

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ir0n » 02 Юни 2009, 15:00

БМВ Германия ли иска редовна сервизна книжка или наще в БГ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nik4o_83 » 02 Юни 2009, 15:39

Ir0n написа:БМВ Германия ли иска редовна сервизна книжка или наще в БГ?

Нашите тук. БМВ Германия препраща към локалните дилъри.
Като цяло който има сервизна книжка (редовна) предполагам ще може да се разбере с хората от БМВ в България и те да поемат разходите по ремонта.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ir0n » 02 Юни 2009, 15:46

Хубаво де, сервизна книжка за цялата история на колата, попълвана от оторизиран сервиз на БМВ или само за през времето на гаранциата?

Тук в Германия не искат такива работи, защото това е производствен дефект.Държавата ги е задължила да ремонтират колите при необходимост, иначе е трябвало да върнат всички коли в заводите за де отстранят дефекта!!!Смятайте такова нещо какво би им струвало!

Потребител
Аватар

бмв

Мнение от svetec1111 » 02 Юни 2009, 17:22

Колеги нека всеки напише маисторите които са оправили проблема качествено , аз лично съм доволен от моя и тои прави вече 8 бмв като моето тел му е 0888983431 работи в жк витоша до хотел аякс , а относно геометрията няма как да се наруши защото просто няма къде другаде да се хване освен за стария рог

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 02 Юни 2009, 17:33

а колко пари излиза тази интервенция?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kalanak » 02 Юни 2009, 18:12

slitter написа:а колко пари излиза тази интервенция?

На мен ми взеха 100лева преди един месец и съм супер доволен.Всепак се разкача цялата задница.Ако иска някой ще му дам телефона. :)

ПредишнаСледваща

Назад към E46