Полицаите нямат равни!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
:)
Колеги питате ли ме мен какво ми е с тези идиоти тук / във врачанско / последно искаха да ми спрат компакта от движение защото : липсва част от каросерията на автомобила / добавката на задната М-кова броня
Относно личната карта - това много ме очудва жена ми миналата седмица си отнесе акт че не си я носи, но това е било компромисния вариант за това че е била с 20км превишение, без колан и без никакво обурудване в колата
- жени винаги се оправят, а аз горкия с тези 6 точки за никаде не съм
Любопитно ми е и на мен да видя акта

Относно личната карта - това много ме очудва жена ми миналата седмица си отнесе акт че не си я носи, но това е било компромисния вариант за това че е била с 20км превишение, без колан и без никакво обурудване в колата

Любопитно ми е и на мен да видя акта
Последна промяна Димитър Димитров на 04 Юни 2009, 16:52, променена общо 1 път
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
точно във враца на лукойла спирам да заредя и излизам на 1 фр с е36-цата както си трябва и ме спира 1 катаджия и ми се заяжда 20 мин сичко си ми е ОК на мен и най-накрая ми писа акт за 10 лв че нямам аптечка(която имам но липсвали неща в нея) и като ходих да си го платя акта мацката на гишето се смя 10 мин сиг и вика лелеле и такива идиоти ли има и аз и викам има и то много 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
scipo написа:точно във враца на лукойла спирам да заредя и излизам на 1 фр с е36-цата както си трябва и ме спира 1 катаджия и ми се заяжда 20 мин сичко си ми е ОК на мен и най-накрая ми писа акт за 10 лв че нямам аптечка(която имам но липсвали неща в нея) и като ходих да си го платя акта мацката на гишето се смя 10 мин сиг и вика лелеле и такива идиоти ли има и аз и викам има и то много
Такива квалификации са много показателни за хората които ги използват, показвайки умствена тъпота и ялов напън за остроумие в неочаквано отчайваща комбинация. Ами нали утре като се челосаш някъде (недай си Боже) тия консумативи могат да помогнат на пострадал човек и хората, които изискват оборудването на колата се квалифицират по този начин...
Не знам кои са идиотите в тази ситуация...
Никой не мое ма връне на селу!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
saleen написа:scipo написа:точно във враца на лукойла спирам да заредя и излизам на 1 фр с е36-цата както си трябва и ме спира 1 катаджия и ми се заяжда 20 мин сичко си ми е ОК на мен и най-накрая ми писа акт за 10 лв че нямам аптечка(която имам но липсвали неща в нея) и като ходих да си го платя акта мацката на гишето се смя 10 мин сиг и вика лелеле и такива идиоти ли има и аз и викам има и то много
Такива квалификации са много показателни за хората които ги използват, показвайки умствена тъпота и ялов напън за остроумие в неочаквано отчайваща комбинация. Ами нали утре като се челосаш някъде (недай си Боже) тия консумативи могат да помогнат на пострадал човек и хората, които изискват оборудването на колата се квалифицират по този начин...
Не знам кои са идиотите в тази ситуация...
и двамата сте по-мъничко прави, но като се замисля в момента, какво е съдържанието на аптечка купена от ОМВ или подобно място и ме напушва неистов смях. Само за пример - триъгълната кърпа е по малка от салфетка. Така че ако човек сам не си напълни аптечката просто и да я има и да я няма, файдата е една и съща.

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Не е въпроса,че няма нищо,въпроса е,че не го спират заради сигурността,а за да си пълнят тлъстите гуши.
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
Overburner - NX написа:Не е въпроса,че няма нищо,въпроса е,че не го спират заради сигурността,а за да си пълнят тлъстите гуши.
Точно за това е пък и нз колко може да помогнат 10 лепенки на някой в нужда, че приятелката ми са я обивали обувките и ги е взела
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Overburner - NX написа:Не е въпроса,че няма нищо,въпроса е,че не го спират заради сигурността,а за да си пълнят тлъстите гуши.
Не. Въпроса е в това, че след като сте наринали десетки хиляди левчета за кола ви се свидят по- малко 1 % от тия пари да отидат за пожарогасител, триъгълник и оборудвана аптечка - хем да сте спокойни, че имате необходимото, хем на пътя никой да не може да се заяде защо нямате едно или друго. Защото с първата глоба или бутнат рушвет и ...каква ви е ползата, че сте правили икономии?!
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- saleen
- старши ентусиаст
-
Бобът със сигурност увира по- бързо, от главите на някои изказали се по темата. Ако написаното се отнасяше само до теб, щях да ти пиша на ЛС, ама ако почна ще загори манджата съвсем
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
Vlados написа:Я го снимай и го качи тука този фиш. Много ми е интересно как ще напише фиш по Закона за българските документи за самоличност (за личната карта), като фишове се пишат по ЗДвП.
+1
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
saleen написа:Бобът със сигурност увира по- бързо, от главите на някои изказали се по темата. Ако написаното се отнасяше само до теб, щях да ти пиша на ЛС, ама ако почна ще загори манджата съвсем
Колега,аз винаги съм имал обезопасителни средства,дори и в първата ми кола,когато по онова време нямаше такъв контрол.
А това дали главата ми увира - мога да те уверя,че са ме спирали само за проверка и за превишена скорост (2 пъти)...
Фиш за мръсна лична карта
Я го снимай и го качи тука този фиш. Много ми е интересно как ще напише фиш по Закона за българските документи за самоличност (за личната карта), като фишове се пишат по ЗДвП.
+1
+1
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3