Ремонт на блок
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- hipo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: само COUPE-та
- Мечтае да кара: М3 pick up
Ремонт на блок
имам блок от М20Б25 който го купих на старо и после се оказа че са ме преб..и питах тук таме и мнения бол едни казват престаргване с ризи друг казва че щяло да ги разтопи нямало да има добро охлаждане и т.н. а до колкото знам бутала за парви ремонт трудна работа а пък и скъпо(криза).
- rahoGabroveca
- младши ентусиаст
-
- Кара: ЛЯСТОВИЦА С РАМКА
Re: Ремонт на блок
hipo написа:имам блок от М20Б25 който го купих на старо и после се оказа че са ме преб..и питах тук таме и мнения бол едни казват престаргване с ризи друг казва че щяло да ги разтопи нямало да има добро охлаждане и т.н. а до колкото знам бутала за парви ремонт трудна работа а пък и скъпо(криза).
не се занимавай с глупости

- rahoGabroveca
- младши ентусиаст
-
- BMWPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: колко да кара
- Мечтае да кара: Е34-540
- Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е
Изкаш да кажеш че си си купил окомплектован блок М20Б25 и се е оказало че буталата са се свили а цилиндрите са със ръб и са станали на ЕЛИПСА и тн.
ако е така замери го ако позволява да смениш само сегментите ,ако ключовете не са много големи де ако ли не някви бутала настаро със следващ ремонт>шлайф сегменти итн.
ако е така замери го ако позволява да смениш само сегментите ,ако ключовете не са много големи де ако ли не някви бутала настаро със следващ ремонт>шлайф сегменти итн.
<<<DRIVE BMW ONLY>>>
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
шлайф ,ако позволява и нови буталца от висеко или дже-е 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
до 0.35 0.40 (ключ на нови сегменти) ги сменявай иначе не си струва по добре друг мотор (158 лв цена без отстъпка,марка SM )BMWPower написа:Изкаш да кажеш че си си купил окомплектован блок М20Б25 и се е оказало че буталата са се свили а цилиндрите са със ръб и са станали на ЕЛИПСА и тн.
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!

- BMWPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: колко да кара
- Мечтае да кара: Е34-540
- Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е
Явчо -ти пак четеш м<у редовете ,пича изка да скалъпи някъв матор за по-евтинко не всеки има кинти като тебе разбери го тва нещо форума е сиромашки а и както каза колегата уж е криза няква измислена ,
най добре ще е едни нови бутала 900лв са със мноооооо отстъпки на МАЛЕ или КАРЛ ШМИД -цената е еднагва и едни КОЛБЕН РИНГОВЕ на ГЬТЦЕ или други(250-300-400лв) шлайфистки работи над 300лв комплект гарнитури 250 300лв и тн. и разходомера се спука вече ,по главата кат се почнат водачи обработка легла чело итн клапани гумички ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааанемога
и така
най добре ще е едни нови бутала 900лв са със мноооооо отстъпки на МАЛЕ или КАРЛ ШМИД -цената е еднагва и едни КОЛБЕН РИНГОВЕ на ГЬТЦЕ или други(250-300-400лв) шлайфистки работи над 300лв комплект гарнитури 250 300лв и тн. и разходомера се спука вече ,по главата кат се почнат водачи обработка легла чело итн клапани гумички ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааанемога
и така

<<<DRIVE BMW ONLY>>>
- ///Явор
- Летящия холандец
-
..ми да се мета на жигулката тогава
..а тва за парата не го споменавай
..по-добре веднъж,отколкото няколко пъти да се прави нещо
..иначе циганийка винаги може да се направи 

- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
аз правих глава скоро 12 нови легла и 12 нови клапана по мое желание и всички други шукарий без реглажа на клапаните 345 лв тва цена с мноооооо голяма отстъпка за мен който мисли че ше скалъпи нещо по тънко се лъже или ше го прави 2 пъти или повече и то пак излиза тройно или го прави като хората или не го пипай !!!BMWPower написа:Явчо -ти пак четеш м<у редовете ,пича изка да скалъпи някъв матор за по-евтинко не всеки има кинти като тебе разбери го тва нещо форума е сиромашки а и както каза колегата уж е криза няква измислена ,
и така
Поздрави,
Ремъка!!!
Remi Performance Garage

- rahoGabroveca
- младши ентусиаст
-
remaka написа:аз правих глава скоро 12 нови легла и 12 нови клапана по мое желание и всички други шукарий без реглажа на клапаните 345 лв тва цена с мноооооо голяма отстъпка за мен който мисли че ше скалъпи нещо по тънко се лъже или ше го прави 2 пъти или повече и то пак излиза тройно или го прави като хората или не го пипай !!!BMWPower написа:Явчо -ти пак четеш м<у редовете ,пича изка да скалъпи някъв матор за по-евтинко не всеки има кинти като тебе разбери го тва нещо форума е сиромашки а и както каза колегата уж е криза няква измислена ,
и така
Поздрави,
Ремъка!!!
ааа-така..
- ///Явор
- Летящия холандец
-
тва за главата
а нови гарнитури,болтове,семеринги,гумички за кавалите,евентуално и някоя и друга кубиличка или валче,ангр.ремък+ролка и водна помпа,свещи,кабели,чист.дюзи,масло,антифризец,термостатец,виско и кво стана ..после феродото ще изпусне,ама ще го наковем...следват помпите една по една,ама и тях при Кольо Гумичката в Княжево ще занесем
.... и т.н. докато не се върнем на първия проблем 

- hipo
- кандидат ентусиаст
-
Тва с замерването си пада малко схема трудна работа щото някои умник преди мене го е ошлаифал пилил и или там какото се сетиш ръба коите се е получил от износването и малко елипса си пада. Интерисува при евентоален шлаиф (безризи около 250лв) какви бутала могат да се сложат (говорим за не нови). А за ризи никои не спомена нищо като вариант. Удачен ли е някои пробвал ли е.
- hipo
- кандидат ентусиаст
-
да го сменям че аз оня месец го купих то ако ставаше така лесно. колега ,,Явор" ти продаваш части всякви за Е30 колко върви долу горе такъв блок. че тука в нашия краи поразпитах и като им кажа какво търся те викат ,,У туи якцизния то скъпа пък че и го няма".
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3