е39 2.0и гасне при загрял двигател- решено
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
dbanchev написа:Ами клапана го взех за 120лв, майстора е братовчед ми не ме е набутал всички тези неща си бяха заминали колата беше труп преди да ги сменя!
Колега,можеш ли да кажеш кой номер грешка беше този датчик за температурата,че и на мен ми вади някаква грешка за температурен датчик номер 14 е грешката но не я знам за кой датчик е
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Колега,можеш ли да кажеш кой номер грешка беше този датчик за температурата,че и на мен ми вади някаква грешка за температурен датчик номер 14 е грешката но не я знам за кой датчик е[/quote]
Ами колега, честно казано не мога да си спомня кой номер беше точно грешката за температурния, аз го сменях доста преди да сменя тези на коляновия, разпределителния и клапна за парите. Някаде преди месец го сменях защото мислех, че гасне от него. Даваше го като грешка но явно проблема не е бил от него.
Ами колега, честно казано не мога да си спомня кой номер беше точно грешката за температурния, аз го сменях доста преди да сменя тези на коляновия, разпределителния и клапна за парите. Някаде преди месец го сменях защото мислех, че гасне от него. Даваше го като грешка но явно проблема не е бил от него.
Re: е39 2.0и гасне при загрял двигател- решено
Здравейте колеги и аз имам същия проблем,като загрее и гасне после мн трудно пали колата 525тдс 1998,в сервиза ми направиха диагностика всичко е ок казахами че може да е от горивния филтър помпата си работи или може да е от лоша нафта незнам.Можели някои да ми даде някой съвет от какво може дае.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2