Колеги спешно помощ!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- The_lord76
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таратайка 97 година
- Мечтае да кара: бял кон с млада булка :)
Колеги спешно помощ!
здравейте колеги, вчера един "тъп" майстор ми изгуби секретния болт на джантите, сега немога да си ги развия, всички за Е39 еднакви ли са или не?, откъде мога да си взема секретен болт? това е номера на рамата ми: WBADD1105BN15412, ако някой може да помогне ще черпя 

Ivanoff
Независимо кой от двата типа болтове е при теб и двата са с различни секрети (имат двуцифрен номер под който се поръчват)
Този номер е щампован челно на кръглата част на болта (съответно на втулката за отвиване)
Ако не го намериш някъде записан този номер, единствения начин да минеш без разпробиване е да отидеш в оторизиран сервиз ....
PS
В комплекта са 4 болта, 4 пласмасови капачки за болтовете (оформени като шестограм отгоре) и 1 секретна втулка за отвиване.
Аз винаги си поръчвам резервна под съответния номер (струваше около 3-4 лв)
Този номер е щампован челно на кръглата част на болта (съответно на втулката за отвиване)
Ако не го намериш някъде записан този номер, единствения начин да минеш без разпробиване е да отидеш в оторизиран сервиз ....
PS
В комплекта са 4 болта, 4 пласмасови капачки за болтовете (оформени като шестограм отгоре) и 1 секретна втулка за отвиване.
Аз винаги си поръчвам резервна под съответния номер (струваше около 3-4 лв)
- The_lord76
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таратайка 97 година
- Мечтае да кара: бял кон с млада булка :)
до тук добре
няма как да разбера кой модел е моя, откъде мога да си ги поръчам щом са по 3-4 лева, ако някой може да ми ги прати по куриер нека ми прати и от двата модела , няма проблем за парите с наложен платеж, благодаря
Ivanoff
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
Пусни една обява в подфорум"Купува" и ще се намери някой който може да ги има.Поне там имаш по-големи шансове отколкото тук.
5 мнения
• Страница 1 от 1