изпотяване на прозорците!!! ПОМОЩ :)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- hellstr1k3r
- Потребител
-
изпотяване на прозорците!!! ПОМОЩ :)
искам да попитам някой има ли представа, защо постояно ми се изпотяват вс. прозорци щом се смени климъта. Примерно като е зима и колата още е студена няма проблем, но като пусна парното всички стъкла се изпотяват без предното, мислех че ще е само зимата, но когато го карам в дъжд се получава същото и е доста неприятно
веднъж чух че един ГОЛФ 4 така изпотявал при пускане на климатика и му сменили филъра на купето (каквото и да значи
) дали и при мен може да се далжи на някакъв такъв проблем, защото се получава щом завъртя копчето на вентилатора - независимо на топло или студено
Благодаря предварително на вашата помощ 

- gigov
- Потребител
-
- Кара: e 39 525tds
филтъра на купето е най-вероятно сменяй го,аз имах такъв проблем на голф 3 беше задръстен до неузнаваемост и при това положение не влиза достатъчно въздух от вън и се получава това изпотяване
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Филтрите на купето са два - над сервото на спирачките и над комютрите. Като си пуснеш климата по принцип трябва да се махне изпотеното, а не да става по-зле 

- ben_g
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525 TDS
- hellstr1k3r
- Потребител
-
:)
няма теч на антифриз, а колкото до влагата много ми се струва че може да има нещо вярно, защото като пусна топлия въздух започва да ми смарди на прах, пепел и влага, на нещо старо
трябва да видя тиа филтри каде са защото аз знам само въздушния под капака
а другите ще трябва да ги потарся и да видя дали изобщо има, защото съм купил колата на скоро и нз дали съществуват
благодаря ви за помощта 

- hellstr1k3r
- Потребител
-
олелел
явно се е получила някаква грешка при пускането на запитването
така е карам Е36 а защо е във Е39 незнам
извинявайте за грешката 

- hellstr1k3r
- Потребител
-
не не губи антифриз, а и не е мокро сега го гледах. можеш ли да ми кажеш каде е този филтър на парното, защото иначе съм тръгнал да сваля всичко каквото може под това табло за да го тарся 

Re: :)
hellstr1k3r написа:олелелявно се е получила някаква грешка при пускането на запитването
така е карам Е36 а защо е във Е39 незнам
извинявайте за грешката
Може да напишеш едно ЛС на някой модератор , да премести темата там , защото там може би ще получиш по компетентна информация за въпросния модел.

- hobotqnin
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er GT (f07) 530d xDrive
gigov написа:филтъра на купето е най-вероятно сменяй го,аз имах такъв проблем на голф 3 беше задръстен до неузнаваемост и при това положение не влиза достатъчно въздух от вън и се получава това изпотяване
колега а случайно да знаеш къде се намира филтъра на купето на Е39-ка комби ТДС
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
hobotqnin написа:gigov написа:филтъра на купето е най-вероятно сменяй го,аз имах такъв проблем на голф 3 беше задръстен до неузнаваемост и при това положение не влиза достатъчно въздух от вън и се получава това изпотяване
колега а случайно да знаеш къде се намира филтъра на купето на Е39-ка комби ТДС
Намират се там, където и на всички други Е39-ки

Кат отвориш предния капак има две пластмасови кутии симетрично разположени най-отзад от двете страни на двигателя... Има закопчалки и като ги дръпнеш лесно се отваря... За сведение под едната е компютъра, а под другата е казанчето за сервото...
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2