дискусия/спор 250+ в Е30 ?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Nightmare написа:Ами въздушното съпротивление![]()
Луууууд ли си е30 не го ловят такива неща като съпротивления,насрещен вятър,баири,завои,гравитация,земно и лунно притегляне...не четеш ли че и по завоите лети с 250км/ч даже и волана може да пуснеш ще си остане навит

8.32
С гуми 205/55 Р15 (диам. 60,6см)
5-тата предавка ми е 0.80
дифа ми е 4,27
Което ще рече, че на 217км/ч ми бие прекъсвача на 6500 мин-1 , и в действителност става точно така по километраж, малко преди 220 бие прекъсвача...като се смятат предавателните числа няма как да има грешка!
Това го казах във връзка с това, че километражите имали отклонение
5-тата предавка ми е 0.80
дифа ми е 4,27
Което ще рече, че на 217км/ч ми бие прекъсвача на 6500 мин-1 , и в действителност става точно така по километраж, малко преди 220 бие прекъсвача...като се смятат предавателните числа няма как да има грешка!
Това го казах във връзка с това, че километражите имали отклонение

Евала на тунинга! Тунинговайте при нас!
- Illusion
- Бургаското явление
-
За комбито на юзър22 по изчисления май трябваше да вдига около 300км/ч или греша?
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Illusion написа:За комбито на юзър22 по изчисления май трябваше да вдига около 300км/ч или греша?
Това по километраж, но имайки предвид отклоненията, които колегата спомена, реалната би трябвало да е около 180

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

аз мисля 4е заглавието трябва да е 300 ++ км след като се сетих за това http://www.cardomain.com/ride/2929437/4
мотор S85 в Е30 купе и защо ли са избрали Е 30 за купето което ще лети с много над 250 км като е градска и неустой4ива кола
мотор S85 в Е30 купе и защо ли са избрали Е 30 за купето което ще лети с много над 250 км като е градска и неустой4ива кола

NO BRAIN NO PAIN
- BMWPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: колко да кара
- Мечтае да кара: Е34-540
- Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е
в някъв скапан голф 3 гти с някви си тама чипове и валове сме карали 5 човека вътре с изтървали задни амортесиори с 230- 235 км/ч постоянно почти от София до Пловдив а вие се съмнявате за Е30
ТУКА НЕЩО МИ НАМИРИСВА НА ЧУЖДИ СЪФОРУМЦИ с Голфчета и Хондички май а ?????!!!!!!!!!
Един вид двойни агенти а ????? 
ТУКА НЕЩО МИ НАМИРИСВА НА ЧУЖДИ СЪФОРУМЦИ с Голфчета и Хондички май а ?????!!!!!!!!!

<<<DRIVE BMW ONLY>>>
- tormentor1980
- кандидат ентусиаст
-
Аве, като има толкова много поддържници за круиз 250+ км/ч в Е30, що не вземат да пуснат някакви клипчета от Тубата или ВеБокса, та да приключим темата. Щот на 7-ци и 8-ци съм виждал такива клипчета (има даже едно дет една 8-ца минава 40 км за 9:30 минути, което прави средна скорост 252.63 км/ч - http://www.youtube.com/watch?v=IDnp3tsTzpM ), а на Е30-ки - мяу!
Това дет сме го гледали всички и Стийнката го беше пуснал с М3-ката и хАмериканските ушеви, оня малотния беше ударил 150 мили (240 км/ч) и то моментно, че нямаше къде, ама не беше и 250+ круиз като на клипчето по-горе.
И това дет го приказвам отначалото за качеството на нашите родни пътища и магистрали, то не е от значение, важното е да има светъл и отривист ентусиазъм.
Това дет сме го гледали всички и Стийнката го беше пуснал с М3-ката и хАмериканските ушеви, оня малотния беше ударил 150 мили (240 км/ч) и то моментно, че нямаше къде, ама не беше и 250+ круиз като на клипчето по-горе.
И това дет го приказвам отначалото за качеството на нашите родни пътища и магистрали, то не е от значение, важното е да има светъл и отривист ентусиазъм.

паляЧовци, коЙ от вАс изобщо е каРал с 250 някога през мизерния си живот биЛо то направо, а камо ли наляво или надясно?
е30-ската та е 30сКата хубава кола е легЕнда но да ми говорите глуПости няма смИсъл кой от вас ще дАде 20 бона за окачване с всички проМени по предния и по задния мост, още 10 за двиГател още 8 примЕрно за скоРости и още 3 за диф примерно.
за да можеш да я каРаш тая кола с 250 и коЕто пак ще е под въпрос дали ще мОже някОй да я кара,
вас всИчки във Ф1 трябва да ви взЕмат за пиЛоти, мехаНици, инженЕри.
вас трябва да ви вземАт за Тест пИлоти на всИчки прОизводиТели, деТо не правИте раЗлика меЖду 4-тактов и 2 тактов дВг.
жиВота не е сАмо пусКане на клипчета и блЕЕне пред Пц-то.
каРАйте си коЛелата и си преДставяйте че е 30-ска с 250+.
Успех Желая.
е30-ската та е 30сКата хубава кола е легЕнда но да ми говорите глуПости няма смИсъл кой от вас ще дАде 20 бона за окачване с всички проМени по предния и по задния мост, още 10 за двиГател още 8 примЕрно за скоРости и още 3 за диф примерно.
за да можеш да я каРаш тая кола с 250 и коЕто пак ще е под въпрос дали ще мОже някОй да я кара,
вас всИчки във Ф1 трябва да ви взЕмат за пиЛоти, мехаНици, инженЕри.
вас трябва да ви вземАт за Тест пИлоти на всИчки прОизводиТели, деТо не правИте раЗлика меЖду 4-тактов и 2 тактов дВг.
жиВота не е сАмо пусКане на клипчета и блЕЕне пред Пц-то.
каРАйте си коЛелата и си преДставяйте че е 30-ска с 250+.
Успех Желая.
- tormentor1980
- кандидат ентусиаст
-
S 70/3 написа:вижте хубаво линка дето съм сложил малко по нагоре има нагледен снимков материял с двигател от Е 60 М 5 сложен на Е 30 М 3 като е преправяно вси4ко но тази кола е способна на много над 300 км така 4е не се карайте относно възможностите на Е 30
Този проект и много стар, дето си дал линка и е абсолютно несъвместимо да даваш точно този проект за пример, щото там са подменили цялата носеща рама на шасито, даже мисля, че пича си беше поръчал шаси от М5, какъвто е двигателя, а и цялото окачване доколкото си спомням щеше да е от М5 или ъпгрейд на М5. И за какво си говорим тогава, какво ли е останало от е30-ката? Корубата и то само външната! Що не хванеш да монтираш това окачване и тези джанти на е30-ково шаси, да видим как ще стане точно?
Айде няма нужда от такива примери. Покажи ми Е30 как прави круиз с 250 км/ч, а не М5 с външни ламарини от Е30...
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
beachball написа:вИждам, чЕ отНово деТската граДина се събуди.
как ще каРаш 318ис с 230 ми е мнОго интеРесно като по завоДски хАрактеристики не и дават поВече от 215, дори и на 325-цата не и дават 230, а на скоросТомера може дА показва и 440км това не значи че каРаш с нЕя. те на м-ката и дават 235, или вие тука само м-ки сте карали а отвън 318ис. в е30 скоРост от над 200 км си е пълно убийство. тука говориме не да ги дигне моментно за 5-10 секунди тука говориме да си я караш с тая скоРост 30 минути примеРно до ябланица или до плоРдив. вие тука се големи карАчи се извъдиХте, ама стената на калояново ви разказа играта, много здрава излезна.
проСто затова бмв се именуваХа доСкоро с Е отпред което значи еВолюция БРат, и заТова е30 е по слаба от е36 за висоКА скорост устойчивОст на кУпето и т.н, но е по-добра от е 21 и от 2002 и т.н.
а ти който си мИслеш че 30-ката ти не е разЦепена чакай да ти падне преДния дЖам докато караш и щЕ се сетиш от какВо е после. измери си разстоянията между бомбетата и ще се припомниш. това че нищо не виждаш отвънка нищо не значи, аматъори.
карайте си бараките и си праете ветър на устите, но е30-ката се чувства най-добре при скорост 140 км, и можеш до луната да стигнеш, както с е34 скороста е 160-180, при седмицата е около 200-220 до 240 км е приятно вътре. иначе нямаше да има спортни коли а всички щеха да понтират 30-ката като размери и т.н., вие правите ли ралика между 6-ца, 8-ца - 30-ска или осмицата е по скапана като устойчивост от 30ската, по вашта логика с осмицата щи е комфортно с около 350 км някъде, палячовци, щото вие само сте ги сънували тия коли, купили си по един кенеф и си мислят че те са изобретили двигателя с вътрешно горене, като много от вас не правят разлика между колянов и разпределителен вал и не знаят дори и 4-те такта на работа как са.
така, едно е да направиш кола за драг която може да дигне и 100000км, но друго е да караш кола по завои нека да каже Г-н Алекс Матрицата с колко е пързалял е30-ската и аз ще му кажа че всяка е34-ка ще повтори същото упражнение с 50 км отгоре с м5 примерно 3.8 ,
кво сте карали кво сте возили освен картофите на село си го казвайте на ум, тука говорим технически неща,
дайте конкретни примери какво сте правили , ти г-нчо какво си правил на твойта 30ска осемняйска дето въри с 240, дваесе и петица дето достига мах 1 което е свръхзвукова скорост, конкретизирай се.
и зеМете се оБразовайТе малко че не може да си пРедставите какВи глЪпостИ говорите.
Поздрави чакам вИ.
Ебаси как ни разкри какви ламери сме... Нито сме имали, нито сме карали, нито сме виждали BMWта... Не разбирам от коли, не съм виждал двигатели... Отивам при другите палячовци да се образоваме... И се оглеждай по магистралите... За разни Е30ки с невъзможни скорости... А и по пистите...
Поздрави и на теб от пистата на сепарева баня, и те чакаме теб да ни стигнеш...
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.