Нов проблем - пали и гасне - дебитомер - стъпково моторче ??
Модератор: Технически модератори
59 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Нов проблем - пали и гасне - дебитомер - стъпково моторче ??
Здравейте колеги значи паля колата - започва да мени обороди гадно работи и припуква в колегторите и гасне - откачих акумолатора - същата работа - като махна буксата на дебитомера се стабилизира и не гасне работи почти нормално с леко замисляне
Просто когато е включен дебито се усеща как има обеднена смес като подам ръчно газ не гасне, според мен е дебитомера колеги ако имате идей кажете
П.С. Ако някой има дебитомер за м50/б20 ванос да тестваме ще му бъда много благодарен - ако има и за продаване ще купя

Просто когато е включен дебито се усеща как има обеднена смес като подам ръчно газ не гасне, според мен е дебитомера колеги ако имате идей кажете
П.С. Ако някой има дебитомер за м50/б20 ванос да тестваме ще му бъда много благодарен - ако има и за продаване ще купя

Последна промяна saint85 на 12 Юни 2009, 10:52, променена общо 1 път
- saint85
- младши ентусиаст
-
ре
Колеги смених дебитомера днеска и пак същата работа - трябва ли нещо да се рестартира компа или някакви настройки ?? - аз извадих стария и сложих новия махнах акумолатора и после като паля пак същата работа гасне и това е като махна буксата се оправя горе долу
Колеги има ли някой от София да даде един деби за тест да съм сигурен и ако не да търся причината другаде
този дето съм го взел е със същия номер като моя "5wk9 007" излежда по същия начин буксата става единствената разлика е че вътре аз съм с 2 жички а тоя с една цяла
Колеги има ли някой от София да даде един деби за тест да съм сигурен и ако не да търся причината другаде
този дето съм го взел е със същия номер като моя "5wk9 007" излежда по същия начин буксата става единствената разлика е че вътре аз съм с 2 жички а тоя с една цяла
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Как така с 2 бе Божидаре... тя трябва да е една цяла... твоята да не се е скъсала, че ги виждаш 2? Този твоят кораб.... все те тормози.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Виж да не смуче от някъде въздух и после тази тема
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 38&start=0
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 38&start=0

- saint85
- младши ентусиаст
-
Много благодаря на колегата Ntalanov човека ме закара до нас и пробвахме на място с неговия дебитомер и пак същата работа значи освен дебито има и нещо друго
Това за смученето на въздох съм го прегледал пък и тя направо гасне колата в момента в който запалиш
- махаш буксата на дебитомера и колата си работи почти нормално
Ненко - моят е с 2 жички които са свързани има такива и с една ето така изглежда "|_|"

Това за смученето на въздох съм го прегледал пък и тя направо гасне колата в момента в който запалиш

Ненко - моят е с 2 жички които са свързани има такива и с една ето така изглежда "|_|"
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
Разбирам. След като и с друг прави така, другото което можете да пробвате с колегата е да смените компютрите. Поне е за 2 минутки работа... може и там да ти е проблема 

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Ntalanov написа:Една диагностика ще ти спести много нерви и средства.
Подкрепям колегата мини първо на диагностика и виж какво ще ти покаже защото тук всички само ще гадаем.
- saint85
- младши ентусиаст
-
ре2
Колеги ходих на диагностика колата се държи много странно бърка грешките и последно като откачихме буксата на стъпковото моторче и заработи почти нормално минавам на етап 2 търся стъпково моторче
това ще е последното нещо което ще направя по тази барака следващото което се счупи направо я хвърлям на боклука и това е като има развитие ще пиша
това ще е последното нещо което ще направя по тази барака следващото което се счупи направо я хвърлям на боклука и това е като има развитие ще пиша
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- saint85
- младши ентусиаст
-
Твоето не го изхвърляй-мога да го погледна.
Аз моето го чистих някаде преди 2 седмици и си работеше нормално до ония ден

59 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4