3-та Национална Е34/Е32 сбирка - 20.06 и 21.06.2009 г.
Модератор: Технически модератори
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Гледам, гледам и не виждам Плвдивската ударна група (като изключим Тод). Ко става...? По-средно от това място - здраве.... мислех, че доста повече маняци ще дойдат... но явно доста са само "на приказки"... някак тъжно става
Съжалявам за тези които немогат да присъстват...
Веско, след като направиш резервации за тези със заявките, сложи телефони за записвания и на тези които по-късно се решат да дойдат.... разбира се отстъпки за тях - те ще си уговарят... но все пак ми се струва, че поне 40 души ще трябва да се съберем

Веско, след като направиш резервации за тези със заявките, сложи телефони за записвания и на тези които по-късно се решат да дойдат.... разбира се отстъпки за тях - те ще си уговарят... но все пак ми се струва, че поне 40 души ще трябва да се съберем

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Penchev как мога да пропусна и този път??? Ще направя всичко възможно. Ще си скъсам з***а но ще гледам да дойдаPenchev написа:Малко офтопик , чух се днес с Ванката от Петрич ,той е в Англия и е добре , на всички поздрави праща специално![]()
По тематанадявам се всички да са видяли темата и да са си дали имената за да стане страхотна сбирката
![]()
Надявам се ,че и Славянко от Русе ще дойде![]()
Георги Пенчев

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
^ Ей това е приказка slavianko
Хайде колеги , тези от вас които се двуомите - недейте ,елате да се видим и да попразнуваме заедно
Георги Пенчев

Хайде колеги , тези от вас които се двуомите - недейте ,елате да се видим и да попразнуваме заедно

Георги Пенчев
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
предполагам че и в "последния" момент може да се резервират места защото моето идване е под голям въпрос.

- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Аз досега не съм присъствал на мероприятията,но явно само мога да съжалявам.За това искам да наваксам,и ако разрешите бих искал да се впия в това добро култово мероприятие.
Стая с 3 легла или нещо подобно(ако е възможно),защото щерката е 9клас.Иначе за мен мога да спя и в купа сено,ако трябва.
С нетърпение чакам момента да се запознаем, и да разговаряме за автомобили!
Мирослав Диков
Плевен
0888283106
За 20-21.06
Моля Ви,ако е всичко точно,да ми изпратите sms,или чукнете само, аз ще Ви звънна да се разбереме.

- sivkotarak
- кандидат ентусиаст
-
колеги здравейте
радвам се че правите сбирка на любителите на е34 и тъй като на мен ще ми е за първи път се надявам на вашата гостоприемност! казвам се Стоян Дончев и искам стая за двама-за мен и гаджето. Искрено се надявам да се запозная с всички и да си изкараме добре! 0883490545
- E34 - Fanatic
-
-
- Кара: 313tds
Колеги, човека от хижата ме помоли да му кажа горе-доло колко човека ще дойдат на 19-ти и колко на 20-ти.
Номерата ми ги има по-горе написани. Може и на ЛС.

Номерата ми ги има по-горе написани. Може и на ЛС.

- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
- E34 - Fanatic
-
-
- Кара: 313tds
За тези които все още незнаят дали ще дoйдат и ще разберат преди събора: e-mail: edelvaiss@abv.bg и телефон за връзка: 066/80-65-88 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега , от темата вече по заявените места можеш да направиш един приблизително точен разчети да подадеш на хижаря бройките
Нека да си даде банковата сметка за да му преведем парите ако иска предварително за да е спокойно и точно всичко
В "основание за плащане" ще пишем Е34 сбирка Узана
Георги Пенчев

Нека да си даде банковата сметка за да му преведем парите ако иска предварително за да е спокойно и точно всичко

В "основание за плащане" ще пишем Е34 сбирка Узана

Георги Пенчев
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Peter Angelov написа:Здрасти, може и мене да пишете за 19 и 20.06.2009 г.![]()
Стая за двамка....

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
predel написа:Peter Angelov написа:Здрасти, може и мене да пишете за 19 и 20.06.2009 г.![]()
Стая за двамка....![]()
![]()
иначе щеше да има