Питне за маховик JB Racing.....?
Модератор: bum_bum
5 мнения
• Страница 1 от 1
Питне за маховик JB Racing.....?
Здравейте имам един проблем или по-скоро питане,проблема си е мой.Преди време имах Е36 М50Б20 за което си закупих от "колегата" JIPKO маховик който "БЕШЕ със СИГУРНОСТ" за моя мотор,за това че се опитах да се свържа с човека да го върна или нещо от сорта няма да разказавам.Та реших да продам маховика за М42 защото знаех че е 215мм и ето този модел : http://www.jbracing.com/JBR-detail.php? ... 40-215.jpg и кво като не се продаваше се бях засилил за IS да взимам за малко парички и да я правя за италянско или подобни мероприятия,обаче си седя в къщи една вечер и гледам на маховика пише 520-110-215 : http://www.jbracing.com/JBR-detail.php? ... 10-215.jpg и ставал само за М10 1.8 мотора
:(:(:(:(
Та голямата ми молба е някой да каже дали може да стане това животно на М42 или М44 изобщо по някакъв начин или изобщо на нещо друго от марката БМВ,защото в сайта го дават само за М10,моля ви хора помогайте.....
ТОВА МИ Е ОБИЦА НА УХОТО,ВЕЧЕ,АМА ОТ КАДЕ ДА ЗНАМ,ЧЕ И В ТАКА УВАЖАВАНИЯ И ТАЧЕН ФОРУМ ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ И ТАКИВА МОШЕННИЦИ ДА ЛЪЖАТ И С НОВИТЕ ЧАСТИ,тея кадето продават крадени части не ги броя
Знам,че темата не е за тук,такче модовете да я метнат,кадето й е мястото...нито беше за общия,нито за Е36 или Е30,та оставям на вас да прецените...

ТОВА МИ Е ОБИЦА НА УХОТО,ВЕЧЕ,АМА ОТ КАДЕ ДА ЗНАМ,ЧЕ И В ТАКА УВАЖАВАНИЯ И ТАЧЕН ФОРУМ ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ И ТАКИВА МОШЕННИЦИ ДА ЛЪЖАТ И С НОВИТЕ ЧАСТИ,тея кадето продават крадени части не ги броя

Знам,че темата не е за тук,такче модовете да я метнат,кадето й е мястото...нито беше за общия,нито за Е36 или Е30,та оставям на вас да прецените...
- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
Колега тука гледам, че и М42/4 е с 215мм диаметър http://www.jbracing.com/flywheel-bmw5.php
Щом твоя е за М10 вероятно ще ти трябва бендикс от М10 и ще стане работата.
Да каже някой колега, който е в час с разликите м/у маховиците на М10 и М42 и дали са взаимно заменяеми
Щом твоя е за М10 вероятно ще ти трябва бендикс от М10 и ще стане работата.
Да каже някой колега, който е в час с разликите м/у маховиците на М10 и М42 и дали са взаимно заменяеми

Mens sana in corpore sano
- super_bojo
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е32 730
колега малко неясно си обяснил ма двата маховика от снимките са различни първия според мен си е баш за ис
super_bojo написа:колега малко неясно си обяснил ма двата маховика от снимките са различни първия според мен си е баш за ис
Нямах нет и затова не можах да отговоря.Да различни са единия е за М42,а другия за М10.Та така значи маховика е този от 2-та снимка и се различава поне на снимката че този на М42 е леко вдлъбнат,кадето лежи феродовия диск,а този който имам аз е идеално равен.
- super_bojo
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е32 730
5 мнения
• Страница 1 от 1