Тапицерия/седалка
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
stasko5 написа:Ако реша да го сменям ще те имам предвид колега. Засега не ми се занимава пак да свалям и слагам друг салон иначе за разнообразие бих сложил друг
даваи го за 1000-900 лв салона на колегата Митаранчо, и идваи да взимаш червения за 700, мислим е по младежки и със сигурност малките мастиики по ще харесат червеното, просто им е в кръвта

мислим вариянт Н1 е по раздвижен, а за монтажа не се оплакваи щото аз ти сложих всичко по колата при МИНУСОВИ температури

BMW-E39 написа:stasko5 написа:Ако реша да го сменям ще те имам предвид колега. Засега не ми се занимава пак да свалям и слагам друг салон иначе за разнообразие бих сложил друг
даваи го за 1000-900 лв салона на колегата Митаранчо, и идваи да взимаш червения за 700, мислим е по младежки и със сигурност малките мастиики по ще харесат червеното, просто им е в кръвта![]()
мислим вариянт Н1 е по раздвижен, а за монтажа не се оплакваи щото аз ти сложих всичко по колата при МИНУСОВИ температури![]()
Дай да отвориме един сервиз и да не се занимаваме повече с глупости, като те гледам вече си доста напред с материала

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
e кира даи бе брат аз ти и сестра ми раси ще го вземеме, оня ден му монтирахме скоростен лост от z4.. са превключва само със замах 

- twake
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
Бая разправия си е. Не виждам обаче друг вариант. Седалката лесно ще я сваля от колата, обаче там с тези пластмаси, щипки и т.н. най-много да ги счупя.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2