Въпрос за обдухването в купето?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за обдухването в купето?
Здравейте колеги, притежавам 520i и 535i и двата автомобила духат студено само посредата, надолу и нагоре духат топло! 20ката е 98год а 35цата е 06.99 нея я имам от един месец насам а 20ка карам ве4е 3та година преди това съм имал 3ка тдс, но не си спомням на нея как точно беше, 20ката ми е втората след като направих тоталка на първата ми, но отново не съм сигурен дали беше така и там! Ако има някои по запознат с тези неща ще съм благодарен да изкаже мнение преди да съм се набутал в дару! Предварително благодаря!
- signala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
Скоро имах такъв проблем,като пусна климатика,и ръчно направя да духа през всички духалки,на краката и прозореца духаше много горещо.Проблема е в магнитните клапани,на парното които задържат и незатварят добре.Като ги чукнах с една отверка всичко се оправи 

- signala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
По принцип са така духалките, в средата е топло-студено, долу и горе е само топло. Проблем е ако си пуснал климатика, и едновременно в средата ти духа студено, а долу топло.

Последна промяна badsharki на 29 Май 2009, 11:25, променена общо 2 пъти
Духалки
И аз го имам този проблем на централните духалки,колега и като завъртя средната врътка надоло кям червеният сектор да духа топло ми се връща автоматично.....
дано има оправиа този проблем.
Поздрави.

Поздрави.
НЕ СЕ СРАМУВАЙ ДА КАЖЕШ ТОВА,КОЕТО НЕ СЕ СРАМУВАШ ДА СИ ПОМИСЛИШ !
Духалки
Да дори когато съм на клима в краката духа топло, а посредата студено много кофти цената на магнитните клапани е доста висока интересно ми е могат ли ръчно да се настройват в определените позиций за топло и студено или варянта е един и то неприятен?
Е39
нищо общо луд автомобил мойта е автомат с типтроник няма база за сравнение работи на 500 оборота и като си отзад на багажника не чуваш мотора колата върви зверски направо незнам тея М ките сигурно са много луди. Имам приятел с А8 4,2 чакам го да се върне ще ги пуснем карал съм го аудито и смея да кажа, че 535 е с такъв вървеж тея теми за дизели и бензини не искам да ги захващаме няма база за сравнение звука и силата на бензина са радост за всеки познавач просто удоволствието е голямо пожелавам на всички да карат такива коли!
Re: Е39
Slav4aE39 написа:нищо общо луд автомобил мойта е автомат с типтроник няма база за сравнение работи на 500 оборота и като си отзад на багажника не чуваш мотора колата върви зверски направо незнам тея М ките сигурно са много луди. Имам приятел с А8 4,2 чакам го да се върне ще ги пуснем карал съм го аудито и смея да кажа, че 535 е с такъв вървеж тея теми за дизели и бензини не искам да ги захващаме няма база за сравнение звука и силата на бензина са радост за всеки познавач просто удоволствието е голямо пожелавам на всички да карат такива коли!

НЕ СЕ СРАМУВАЙ ДА КАЖЕШ ТОВА,КОЕТО НЕ СЕ СРАМУВАШ ДА СИ ПОМИСЛИШ !
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Slav4aE39 написа:нищо общо луд автомобил мойта е автомат с типтроник няма база за сравнение работи на 500 оборота и като си отзад на багажника не чуваш мотора колата върви зверски направо незнам тея М ките сигурно са много луди. Имам приятел с А8 4,2 чакам го да се върне ще ги пуснем карал съм го аудито и смея да кажа, че 535 е с такъв вървеж тея теми за дизели и бензини не искам да ги захващаме няма база за сравнение звука и силата на бензина са радост за всеки познавач просто удоволствието е голямо пожелавам на всички да карат такива коли!
евалата колега, щом с/у 4.2 си тръгнал да се бегаш значи колата е голема резачка, мани ги тия колегите с печките на въглища
ех нямам търпение да падне акциза

поздрави и честито за 535-та

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
BMW-E39 написа:Slav4aE39 написа:нищо общо луд автомобил мойта е автомат с типтроник няма база за сравнение работи на 500 оборота и като си отзад на багажника не чуваш мотора колата върви зверски направо незнам тея М ките сигурно са много луди. Имам приятел с А8 4,2 чакам го да се върне ще ги пуснем карал съм го аудито и смея да кажа, че 535 е с такъв вървеж тея теми за дизели и бензини не искам да ги захващаме няма база за сравнение звука и силата на бензина са радост за всеки познавач просто удоволствието е голямо пожелавам на всички да карат такива коли!
евалата колега, щом с/у 4.2 си тръгнал да се бегаш значи колата е голема резачка, мани ги тия колегите с печките на въглища
ех нямам търпение да падне акциза![]()
поздрави и честито за 535-та
Незнам някой с печка на въглища да е тръгнал да сравнява с V8 бензин. Става въпрос само за мега силата 520. Въпроса е ти кога ще спреш да се заяждаш.
ПП: Стана ясно, че акциза пада. Чува се че държавата ще връща ресто на тези които са платили акциз от 2007г насам. Не виждам какво чакаш просто.
14 мнения
• Страница 1 от 1