2001 bmw 525d - изведнъж започна да пуши :(
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- GloryFighter
- Потребител
-
2001 bmw 525d - изведнъж започна да пуши :(
Здравейте,
Предполагам, че за експертите тук, проблема е "класика" и вероятно е обсъждам многократно, но се обръщам към вас с молба да ме посъветвате къде точно да си откарам колата, за да я оправят.
Започна да пуши в движение на относително ниски обороти - от 2000 нагоре. И преди е изпушвала при по-рязко натоварване, но за кратко - сега е постоянно. Пуши и свисти при подаване на газ, но има мощност.
Колата е с чип и вече веднъж и сменях турбото.
Проблема е, че я карах седмица-две с изключено DSC, и с не съвсем загрят двигател.
До сега съм я поддържал само в Камор и спорадично в Дарукар. Чух много противоречиви мнения за сервиза на околовръстното BOSCH. Споменаха ми и за някакви пичове около летището...
Надявам се разбирате, че след лошия опит, който съм имал със самозвани майстори и поддръжката и само в Камор, от 3 години насам (това ми е 4-тото БМВ) съм доста предпазлив.
Благодаря предварително
Предполагам, че за експертите тук, проблема е "класика" и вероятно е обсъждам многократно, но се обръщам към вас с молба да ме посъветвате къде точно да си откарам колата, за да я оправят.
Започна да пуши в движение на относително ниски обороти - от 2000 нагоре. И преди е изпушвала при по-рязко натоварване, но за кратко - сега е постоянно. Пуши и свисти при подаване на газ, но има мощност.
Колата е с чип и вече веднъж и сменях турбото.
Проблема е, че я карах седмица-две с изключено DSC, и с не съвсем загрят двигател.
До сега съм я поддържал само в Камор и спорадично в Дарукар. Чух много противоречиви мнения за сервиза на околовръстното BOSCH. Споменаха ми и за някакви пичове около летището...
Надявам се разбирате, че след лошия опит, който съм имал със самозвани майстори и поддръжката и само в Камор, от 3 години насам (това ми е 4-тото БМВ) съм доста предпазлив.
Благодаря предварително
Re: 2001 bmw 525d - изведнъж започна да пуши :(
Мненията са изтрити от WALL
Последна промяна WALL на 27 Юли 2009, 20:19, променена общо 1 път
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
- harko77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Мотопед :)
- Мечтае да кара: колело
- Детайли за колата: супер е
не е по темамата но искам да питам колко време я караш с тоя чип и колко коня стана
предполагам е 163 без чипа,чувал съм че много се развалят двигателите като им сложиш чип

5 мнения
• Страница 1 от 1