Колеги май реиката си заминава

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525TDS Touring

Мнение от Dirrty » 27 Май 2009, 12:10

Здравейте колеги и аз съм със същите проблеми. Скърца, като завивам има някакво пукане и на дупките се чува едно тропане като на накрайник. Дали има шанс да се рециклира или не. И дали е рейката изобщо
† Св. Синод
Изображение

Потребител
Аватар

не е

Мнение от SNK » 27 Май 2009, 14:05

така описано, не ми звучи да е рейка. По окачването е и на мен ми го направи зимата, не е голяма болка, в дару ми излезе под 150 лв

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: не е

Мнение от Dirrty » 28 Май 2009, 18:52

SNK написа:така описано, не ми звучи да е рейка. По окачването е и на мен ми го направи зимата, не е голяма болка, в дару ми излезе под 150 лв

Колега какво се оказа, че ти взеха толкова малко пари
† Св. Синод
Изображение

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 29 Май 2009, 7:25

Имах такова скърцане и го оправих. ;)
Махат се маншоните,намазва се с грес гребена на рейката навсякъде , най-вече в най-крайните положения и проблема изчезва.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 29 Май 2009, 10:22

металното почукване особено ясно изразено на вълнообразни неравности и легнали полицаи ако всичко друго по окачването е ок си е хлабина на рейката

ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xd

Мнение от badsharki » 31 Май 2009, 8:25

Аз мойта вчера я рециклирах и първото впечатление при тестовете по софийските улици е ... все едно карам друга кола, няма троп, няма лоп. През дупките, паветата и релсите минава мазно, мазно. Надявам се радостта ми да не е за кратко и да изкара поне 1-2 години.

Ето сервиза в който я рециклирах http://hydraulicsbg.com/aboutus.html , ако се зачетете в сайта ще видите, че всъщност това е сервиза в който Дару(а и не само те са се доверили на сервиза) носят рейките за рециклиране, и предполагам знаете колко пари искат после, а на мен удоволствието ми струваше 100лв.(все пак моята не е била толкова зле, но макса е 200 лв.) и 60лв. на майстор за демонтаж-монтаж. Искам да добавя само, че рейката ви я връщат все едно я взимате от магазина, и няма вариант да не стане рециклажа, в най лошия случай трябва да си намерите читав прът (по думите на пичовете в сервиза)...но да не бързам с хвалебствията, все пак карам от 1 ден с "новата" рейка.

Целта ми не е да рекламирам сервиза :!:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 2.5ТДС->330D Automat Tourin
Мечтае да кара: М5

Мнение от plam81 » 31 Май 2009, 9:46

Някой реики имат винт за обиране на хлабината.
Някои можели да каже къде точно се намира? :(
ИзображениеИзображение

Гуми и Джанти предимно за БМВ
Тел. 0885267795

ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xd

Мнение от badsharki » 31 Май 2009, 9:51

plam81 написа:Някой реики имат винт за обиране на хлабината.
Някои можели да каже къде точно се намира? :(

Точно там където кормилния прът се свързва с рейката, от долната страна, но не се занимавай с това. На мене така ми обраха хлабината, че после едва завивах, и щях да се пребия на 2-3 пъти. Болта за обиране на хлабината се върти най-много на 15 градуса.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirrty » 02 Юни 2009, 14:55

badsharki написа:Аз мойта вчера я рециклирах и първото впечатление при тестовете по софийските улици е ... все едно карам друга кола, няма троп, няма лоп. През дупките, паветата и релсите минава мазно, мазно. Надявам се радостта ми да не е за кратко и да изкара поне 1-2 години.

Ето сервиза в който я рециклирах http://hydraulicsbg.com/aboutus.html , ако се зачетете в сайта ще видите, че всъщност това е сервиза в който Дару(а и не само те са се доверили на сервиза) носят рейките за рециклиране, и предполагам знаете колко пари искат после, а на мен удоволствието ми струваше 100лв.(все пак моята не е била толкова зле, но макса е 200 лв.) и 60лв. на майстор за демонтаж-монтаж. Искам да добавя само, че рейката ви я връщат все едно я взимате от магазина, и няма вариант да не стане рециклажа, в най лошия случай трябва да си намерите читав прът (по думите на пичовете в сервиза)...но да не бързам с хвалебствията, все пак карам от 1 ден с "новата" рейка.

Целта ми не е да рекламирам сервиза :!:

Колега покарай така известно време и пише после дали си доволен
† Св. Синод
Изображение

Предишна

Назад към E39