колеги ПРОБЛЕМ с заден мост на е34
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
колеги ПРОБЛЕМ с заден мост на е34
колеги от скоро имам е34 520 но откакто съм я взел задните гуми са разкрачени, казаха ми че като сменя амортесиорите и пружините ще се изправят ,дали е така знаели някои от какво се получава така.ПОМАГАИТЕ.
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
По-добре не залагай...ще объркаш колегатаexigo написа:Има писано по този проблем. Аз залагам на тампони заден мост. Износва ли неравномерно гумите. виж разгледай с търсачката има писано по въпроса
Според мен са каталясали тампоните на задните носачи, а и е много вероятно пружините и да са поуморени

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- mModo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: WBS
- Детайли за колата: Е34 М50Б20+чип-ванус
Е39 М52Б25ТУ (с две цици за мачкане :))
...
6inline предлага на много тънка цена задно окачване, при това здраво. за тия пари можеш да не се замисляш избщо от какво е, направо сменяш. Ако искаш си пиши/говори с него, дори е компетентен, ще ти помогне. Успех !
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Re: ...
mModo написа:6inline предлага на много тънка цена задно окачване, при това здраво. за тия пари можеш да не се замисляш избщо от какво е, направо сменяш. Ако искаш си пиши/говори с него, дори е компетентен, ще ти помогне. Успех !
И какво ще спечели от това? По-добре да си ревизира цялата задница, нови пружини и да си свирка

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- prestige6969
- кандидат ентусиаст
-
Имам 2 броя нови оригинални тампони за задните носачи, ако ги искаш пиши на ЛС! Или тел. 0888 637 747 - Димитър
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- 6inline
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Disco 300Tdi
Re: колеги ПРОБЛЕМ с заден мост на е34
ma6ina85 написа:колеги от скоро имам е34 520 но откакто съм я взел задните гуми са разкрачени, казаха ми че като сменя амортесиорите и пружините ще се изправят ,дали е така знаели някои от какво се получава така.ПОМАГАИТЕ.
И аз залагам на тампоните. Много по-малко вероятно е да е от пружините.
- nafkata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 купе М52B20
- Мечтае да кара: V8
И аз имам същия проблем затова си зех цял мост за всески случей защото не знаех от какво може да е пък и дифа ми е ми е скъсан и се крепи на едната полуоска която пък се крепи на генерацията...
ma6ina85 написа:колеги всички тампони са здрави ина носачите и на моста за това се чудя какво е
как преценяваш, че тампоните са здрави? Не е задължително един тампон да е скъсан или въобще да липсва когато се налага смяна. Мното често има омекване и деформация, която не може да се останови на канала

11 мнения
• Страница 1 от 1