Колеги малко помощ за чип тунинг
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Колеги малко помощ за чип тунинг
Имам 525 ТДС Е39 143к.с.
Един познат ми каза, че мога да си сложа чип тунинг за 250лв. внос от германия с индивидуално програмиране специално за моят компютър(на колата).Според неговите думи мога да го сложа сам и увеличавало мощността на скромните на 186 или 192 коня.Според изчетеното от мен до момента разбирам че най-мощният чип е около 25коня и струва 9 стотака.
Пича, който иска да ми направи такъв е от Плевен и явно е някакъв жесток ентусиаст, защото той имал същото БМВ със същия мотор и мощността при него станала 186 конски сили. Според вас възможно ли е такава процедура да стане и дали парите са реални.Някой правил ли го е това?. Моля за компетентни мнения по въпроса
Един познат ми каза, че мога да си сложа чип тунинг за 250лв. внос от германия с индивидуално програмиране специално за моят компютър(на колата).Според неговите думи мога да го сложа сам и увеличавало мощността на скромните на 186 или 192 коня.Според изчетеното от мен до момента разбирам че най-мощният чип е около 25коня и струва 9 стотака.
Пича, който иска да ми направи такъв е от Плевен и явно е някакъв жесток ентусиаст, защото той имал същото БМВ със същия мотор и мощността при него станала 186 конски сили. Според вас възможно ли е такава процедура да стане и дали парите са реални.Някой правил ли го е това?. Моля за компетентни мнения по въпроса
BMW it's a way of life !
До Wall
Човек искам да ти кажа, че моят френд кара 3ка 2004 дава ми гаранция че човека си знае какво прави, преди е работил в БМВ(или беше камор) просто не му се занимавало с мутрагените и си заминал от там
BMW it's a way of life !
- harko77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Мотопед :)
- Мечтае да кара: колело
- Детайли за колата: супер е
Незнам
Значи не съм питал за комънрейла но предполагам, че малко над 200 но пак казвам че предполагам.Според мен може да достигне отново до 192 и да неще повече.Незнам нямам си и представа с новите мотори как стоят нешата.
BMW it's a way of life !
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Вие го изкарахте Господ тоя чип тунинг. ЗНачи с добри настройки и качествен чип може да се постигне 15-20% повишение на мощноста не повече. И то при изрядно турбо. Иначе моята е с чип и просто кефа е доста по-голям и с ново турбо, като нагнети турбото и летим.
Последна промяна stasko5 на 28 Май 2009, 21:34, променена общо 1 път
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
За чип Лъчо е твоя човек
, а за да сложиш чип трябва колата ти да е без забележка относно всички възли по двигателя, иначе след чипирането идват големите ядове 

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
Братле, моят съвет е да се погрижиш за колата. ТДС-а си върви прилично и без чип. Отиди на една пълна диагностика на двигател и електрониката в Дару кар. Накарай ги да проверят и Турбината. Колата е добра и без чип и за разлика от другите дизели ако е читава не пуши.
Дрг е въпроса, че с чип за 250 лева най-много да преебеш мотора.
Дрг е въпроса, че с чип за 250 лева най-много да преебеш мотора.
8 мнения
• Страница 1 от 1