Тапицерия/седалка
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- twake
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
Тапицерия/седалка
Стана една беля и шофьорската седалка ми се прокъса доста.Сега трябва да я претапицирам. Трябва ли да свалям цялата седалка или може само тапицерията да сваля. Ако може, как става?
Благодаря
Благодаря
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
цялата се сваля, на 4 болта е седалката, като 5тия болт държи колана отдоло
имам оригиналната тапицерия на шофиорската седалка т.к. си претапицирах моите старите седалки в червена кожа
тапицерията се състои от 2 части , горна и долна 100 лв ако искаш от софия съм
имам оригиналната тапицерия на шофиорската седалка т.к. си претапицирах моите старите седалки в червена кожа
BMW-E39 написа:цялата се сваля, на 4 болта е седалката, като 5тия болт държи колана отдоло
Брат, тва бежовата кожа ли имаш предвид или? Ако имаш от бежовата кожа драсни едно ЛС да си поговориме

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Кире къде се затри като старите пари бе мен
нене, бежавата кожа отдавна я продадох, нали като си докарах колата от германия бях без кожа обикновен плюш, та от тия седалки ми остана плюша :> тех си ги претапицирах с червена кожа, ама плюша се маха 1во и после новата кожа отгоре в/у дунапрена
та сега продавам и червения кожен, че съм с черна кожа вече и те така :>
върви ли тролея кире кире

нене, бежавата кожа отдавна я продадох, нали като си докарах колата от германия бях без кожа обикновен плюш, та от тия седалки ми остана плюша :> тех си ги претапицирах с червена кожа, ама плюша се маха 1во и после новата кожа отгоре в/у дунапрена
та сега продавам и червения кожен, че съм с черна кожа вече и те така :>
върви ли тролея кире кире

- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
bmwmania
ти с бежова кожа ли си? Аз съм тоя дето купи от BMW-E39 бежовия салон
Иначе по темата май трябва да се сваля седалката за да се свали тапицерията. Свалянето на седалката има някои тънкости които аз преминах. Има 4 болта долу и един на който се държи колата както и е една жица която се държи за седалката и трябва да се внимава да не се дръпне много силно, т.е. при махането от седалката. Другото е ваденето, като не трябва да се свива седалката докато е откачена и няма човек на нея поне така ми казаха. Успех. Най добре я закарай на тапицерите те ще се оправят.
ти с бежова кожа ли си? Аз съм тоя дето купи от BMW-E39 бежовия салон

Иначе по темата май трябва да се сваля седалката за да се свали тапицерията. Свалянето на седалката има някои тънкости които аз преминах. Има 4 болта долу и един на който се държи колата както и е една жица която се държи за седалката и трябва да се внимава да не се дръпне много силно, т.е. при махането от седалката. Другото е ваденето, като не трябва да се свива седалката докато е откачена и няма човек на нея поне така ми казаха. Успех. Най добре я закарай на тапицерите те ще се оправят.
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
Re: Тапицерия/седалка
twake написа:Стана една беля и шофьорската седалка ми се прокъса доста.Сега трябва да я претапицирам. Трябва ли да свалям цялата седалка или може само тапицерията да сваля. Ако може, как става?
Благодаря
200 лв . цял салон ,кори на вратите седалки (без скъсано) абсолютно всички пластмаси , средната конзола с подлакатника ,цялата долна част на таблото и те така...
тъмно зелен плюш
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
Re: Тапицерия/седалка
twake написа:Стана една беля и шофьорската седалка ми се прокъса доста.Сега трябва да я претапицирам. Трябва ли да свалям цялата седалка или може само тапицерията да сваля. Ако може, как става?
Благодаря
200 лв . цял салон ,кори на вратите седалки (без скъсано) абсолютно всички пластмаси , средната конзола с подлакатника ,цялата долна част на таблото и те така...
тъмно зелен плюш
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
BMW-E39 написа:цялата се сваля, на 4 болта е седалката, като 5тия болт държи колана отдоло
Я виж как знаеш,като си сменяш салона всяка седмица.....

- I.V.G.
- младши ентусиаст
-
- Кара: E-39TDS
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 7%E8%EA%E0
Ей тая тема колега може и да ти помогне, макар че става въпрос за пасажерската седлака
Ей тая тема колега може и да ти помогне, макар че става въпрос за пасажерската седлака
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
как го изтървах аз този бежовия салон не е истина колко ме е яд...
а колега най добре е ти да си я свалиш, никва философия не е,само бъди по внимателен и готово, аз понеже прах купето и всичко свалих, и става мнго бързо и лесно.. успех
ако имате оше някой бежов салон свиркайте свир свир
а колега най добре е ти да си я свалиш, никва философия не е,само бъди по внимателен и готово, аз понеже прах купето и всичко свалих, и става мнго бързо и лесно.. успех
ако имате оше някой бежов салон свиркайте свир свир

- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
знам баце нали ми даде цена и всичко ама туй червеното ще ми е като на свинче звънче, колата ми е сребриста с син салон..... нали се сещаш 

- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Ако реша да го сменям ще те имам предвид колега. Засега не ми се занимава пак да свалям и слагам друг салон иначе за разнообразие бих сложил друг 

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2