Адски добър автосервиз...
Модератор: Технически модератори
- РАШО-АУТО
- RN Performance Service
-
- Кара: САМО БМВ
- Мечтае да кара: МИНИВАН BMW
И аз днес минах до Рашо. Перката на радиатора за климатика не ми работи. Момчетата го погледнаха, мериха нещо и Рашо вика - така няма да стане, а аз още нямам диагностика, давай да те водя при едни мои хора. Качи се в колата и ме заведе просто за да ми помогне. Не знам как работят от личен опит, но що се отнася до отзивчивост - момчетата са на 6! Дано повече такива сервизи да има!
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
Сега и аз да напиша нещичко за въпросния сервиз!
Ще започна отдалече защото съм си подробен...Та както някои знаете имах гаден проблем с хидравличните повдигачи на колата-чукаха гадно и изнервящо и с течение на времето чукането се засили и стана непоносимо поне за мен! Много"ентусиасти" ми даваха съвети от рода - "карай я така бе, ше изкара още 200 000 така, аз мойта така си я карам и не ми дреме..." и подобни....Аз обаче, при все че колата ми не е ///М6 за 180 000 левчета, си я ценя и си е МОЯ! В моите очи, за да мога да я нарека КОЛА, ВСИЧКО по нея трябва да е ИЗПРАВНО! Реших, че ще оправя тоя проблем, въпреки, че не съм цар и често съм доста скъсан за банкноти...
Принципно си доверявам колата само на Никола и на Ясен (за тези, които ги познавате, знаете за какво иде реч), но така се случи, че единия беше адски зает, а за компетентните услуги на другия в момента нямах достатъчно пари...
В неделя, 07.06.09 видях случайно темата на Кашалота за сревиза на Рашо и реших да му се обадя. Човека още по телефона ми се стори много в час и се разбрахме в понеделник да му закарам колата си. Когато отидох, освен, че доиде точно навреме както ми беше казал, Рашо ми направи и друго добро впечатление-обясни ми какво точно смята да направи по колата и какви пари ориентировъчно ще струва. Доволен и спокоен, си тръгнах от сервиза с идеята, че ще си взема колта след около 3 дена защото ремонта си беше дългичък, а и момчетата имаха една 7-ма серия за спасяване.
На другия ден, Рашо ми се обади и ме попита какви повдигачи да ми купи-оригинални или алтернативни, защото имаше разлика и то немалка в цената. Уточнихме че ще са оригинални и така! На другия ден-сряда си пиех кафенце към 19.00 когато Рашо се обади и ми каза, че колата е измита и ме чака да си я взема
Направо бях изумен! Когато отидох в четвъртък да си я прибера просто бях очарован, ремонтирана ПЕРФЕКТНО, чистичка....просто не съм вярвал, че в страната от четвъртия свят наречена Булгаристан може да има такива хора!
Евала Рашо, евала момчета! Да сте живи и здрави и все така коректни!
Горещо препоръчвам сервиза на всички взискателни и ценящи колите си-няма да останете разочаровани!

Ще започна отдалече защото съм си подробен...Та както някои знаете имах гаден проблем с хидравличните повдигачи на колата-чукаха гадно и изнервящо и с течение на времето чукането се засили и стана непоносимо поне за мен! Много"ентусиасти" ми даваха съвети от рода - "карай я така бе, ше изкара още 200 000 така, аз мойта така си я карам и не ми дреме..." и подобни....Аз обаче, при все че колата ми не е ///М6 за 180 000 левчета, си я ценя и си е МОЯ! В моите очи, за да мога да я нарека КОЛА, ВСИЧКО по нея трябва да е ИЗПРАВНО! Реших, че ще оправя тоя проблем, въпреки, че не съм цар и често съм доста скъсан за банкноти...
Принципно си доверявам колата само на Никола и на Ясен (за тези, които ги познавате, знаете за какво иде реч), но така се случи, че единия беше адски зает, а за компетентните услуги на другия в момента нямах достатъчно пари...
В неделя, 07.06.09 видях случайно темата на Кашалота за сревиза на Рашо и реших да му се обадя. Човека още по телефона ми се стори много в час и се разбрахме в понеделник да му закарам колата си. Когато отидох, освен, че доиде точно навреме както ми беше казал, Рашо ми направи и друго добро впечатление-обясни ми какво точно смята да направи по колата и какви пари ориентировъчно ще струва. Доволен и спокоен, си тръгнах от сервиза с идеята, че ще си взема колта след около 3 дена защото ремонта си беше дългичък, а и момчетата имаха една 7-ма серия за спасяване.
На другия ден, Рашо ми се обади и ме попита какви повдигачи да ми купи-оригинални или алтернативни, защото имаше разлика и то немалка в цената. Уточнихме че ще са оригинални и така! На другия ден-сряда си пиех кафенце към 19.00 когато Рашо се обади и ми каза, че колата е измита и ме чака да си я взема

Евала Рашо, евала момчета! Да сте живи и здрави и все така коректни!
Горещо препоръчвам сервиза на всички взискателни и ценящи колите си-няма да останете разочаровани!

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
Сега виждам темата и мога да кажа че сервиза е на ниво. Откак съм взел 30ката се поддържа само при Рашо и мисля за напред да не сменям сервиза.Работят много качествено и бързо.
- MasterRalf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 318ti
- Мечтае да кара: BMW M3 G-Power Hurricane
Рашо и аз сигурно ще мина да видим 1-2 неща, които се чудя от какво са породени. Я да те питам щом имаш познати за някой добър тенекиджия, че имам един калник да правя... Мерси!
Никоя война не е свещена!
Храбрите не живеят вечно, но предпазливите въобще не живеят.
- РАШО-АУТО
- RN Performance Service
-
За всички които се нуждаят от добър бояджия и тенекиджия от дълго време работя с него пратил съм и доста коли при него от форуми изфън него,момчето е един от нас регистриран е от доста време във форума ника му е vito76 казва се Виктор 0896749019 му е телефона.Обадете му се и му кажете,че Рашо ви е дал телефона и ще останете доволни.Поздрави на всички колеги Безаварйино шофиране.
- MasterRalf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 318ti
- Мечтае да кара: BMW M3 G-Power Hurricane
Благодаря Рашо, задължително ще го посетя, а ще гледам преди да замина към морето да й метнеш един поглед, че нещо не откривам защо така не върви как си трябва. Поздрави!
Никоя война не е свещена!
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
тъй се развиха работите, че за кратко време обиколих и рашо, и виктор
за отзиви за работата на виктор ще изчакам, но според мен човека си знае какво прави, и го прави добре... щото съм писал в другата тема как опрях и до него...
но при боите трябва да мине и малко време, за да се оценят нещата...
успех и на двамата ...

за отзиви за работата на виктор ще изчакам, но според мен човека си знае какво прави, и го прави добре... щото съм писал в другата тема как опрях и до него...
но при боите трябва да мине и малко време, за да се оценят нещата...
успех и на двамата ...
- 24V
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2010 MB w245 B150 facelift
- Мечтае да кара: B200 Turbo ;)
Имам една Ц180тка на 13 годинки е милата ..
Ще трябва да я сервизирам , че е нов внос , а откакто съм я взел ( има няма 1 седмица ) все се каня да направа това
Знам , че не съм с "вярната" марка , но ще ме приемете ли във вашия сервиз ?
Питането засега е просто информативно , защото заплатата ще дойде някъде втората седмица на Юли
Ще трябва да я сервизирам , че е нов внос , а откакто съм я взел ( има няма 1 седмица ) все се каня да направа това

Знам , че не съм с "вярната" марка , но ще ме приемете ли във вашия сервиз ?
Питането засега е просто информативно , защото заплатата ще дойде някъде втората седмица на Юли

- РАШО-АУТО
- RN Performance Service
-
- 24V
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2010 MB w245 B150 facelift
- Мечтае да кара: B200 Turbo ;)
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
РАШО-АУТО, имате ли вече диагностика?
Питам, защото мисля скоро да взимам нещо, а преди да го купя, искам да мине през сервиз, за да ми се каже какви евентуални проблеми има по колата, какво трябва да се сменя, колко ще излезне и т.н.Та мисълта ми е, че искам в твоя сервиз да стане работата 

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
raduslaf написа:РАШО-АУТО, имате ли вече диагностика?Питам, защото мисля скоро да взимам нещо, а преди да го купя, искам да мине през сервиз, за да ми се каже какви евентуални проблеми има по колата, какво трябва да се сменя, колко ще излезне и т.н.Та мисълта ми е, че искам в твоя сервиз да стане работата
цък

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
И аз искам да поздравя Рашо и екипът му за професионализма и отношението към клиентите. Днес посетих сервиза и съм меко казано очарован от работата им. След като близо две години един друг доста хвален майстор ми обясняваше как един проблем, който имах с електрониката на гюрука на кабриото нямало как да бъде отстранен и ми беше убил почти всички надежди, че отново ще имам ел. гюрук днес закарах колата при Рашо. Когато му я оставих към обяд той ми каза: "След обяд колата ще ти е готова." Признавам си, че погледнах малко скептично на думите му след като колата беше висяла сума ти време в един сервиз за същото нещо и очаквах след обяда да ми звънне и да каже, че ще се наложи колата да поостане още малко докато отстранят проблема. Е той наистина звънна след точно два часа и ми каза, че колата е готова и мога да отида да си я взема, като междувременно за това време са й направили и една диагностика в бързината. Реакцията ми беше
Като отидох на всичкото отгоре и колата ми беше основно почистена от вътре и отвън
Не знам как го направихте момчета, но мога да ви кажа само едно голямо ЕВАЛА и ви пожелавам да продължавате в същия дух. От днес си спечелихте още един редовен клиент

Като отидох на всичкото отгоре и колата ми беше основно почистена от вътре и отвън

Не знам как го направихте момчета, но мога да ви кажа само едно голямо ЕВАЛА и ви пожелавам да продължавате в същия дух. От днес си спечелихте още един редовен клиент

Назад към Сервизно обслужване на БМВ