Въпрос за претапициране на седалки
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- devastator
- младши ентусиаст
-
Подкупения я марш при Инсекта Терорист да ти намаже гнилата е30ска със смуличка и тогава се яви при мъжете 

Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!
- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
Усещам как до няколко дни ще търкалям на един мъжественик 21-ците Алпина докато той си скраперясва и се опитва да се изкара най-големия маниакdevastator написа:Подкупения я марш при Инсекта Терорист да ти намаже гнилата е30ска със смуличка и тогава се яви при мъжете

Няма нищо по-страшно от активната глупост.
- tormentor1980
- кандидат ентусиаст
-
Нидей рива!
И побеже си податлива на корупция дърта нинжа, съм ти приготвил един офицерски с червена звзда и златна котва върхи маслено зелен фон...
Само и само да ме оставиш да си спамя свободно и фриволно във форума!
А Подкупеното жувотно, докато не каже кой му плаща да спами, бял ден да не види!
И побеже си податлива на корупция дърта нинжа, съм ти приготвил един офицерски с червена звзда и златна котва върхи маслено зелен фон...
Само и само да ме оставиш да си спамя свободно и фриволно във форума!
А Подкупеното жувотно, докато не каже кой му плаща да спами, бял ден да не види!

- devastator
- младши ентусиаст
-
Човек ,майна недей така подценява ,моя също си има голяма червена звезда!
А пък с тези рязки китайски ментета можеш да примамиш Подкупения,той се поддава на провокаций и като една малка гаргичка все към лъскавкото го влече

А пък с тези рязки китайски ментета можеш да примамиш Подкупения,той се поддава на провокаций и като една малка гаргичка все към лъскавкото го влече

Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!
- tormentor1980
- кандидат ентусиаст
-
Подкупения е Натовец, даже псува по хАмерикански, гледа ме злобно докат го черпя бира и кебапчеъа и ми вика отблизо 'уат тхе фък!!!', крещи рийш ли... не смея на него да покажа такава реминисцентна стока. Той е реакционер с Хитрелиски нагласи и ме спсява единствено арийския ми улегнал вид, иначе досега да съм станал жертва на про-нео-хитлериските му апетити към свежо и кървавао розово, прасешко месо.
И престанете да ми спамите в темата, че га ви питах за тапицер, всеки мълвеше е захлас: румбата, ама никой не каза, че ще ми съдере 10 кожи от гърба. То поне да беше от гъза, че е дебел... ама не достатъчно и той.
И престанете да ми спамите в темата, че га ви питах за тапицер, всеки мълвеше е захлас: румбата, ама никой не каза, че ще ми съдере 10 кожи от гърба. То поне да беше от гъза, че е дебел... ама не достатъчно и той.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Едно голямо БЛАГОДАРСКО, колкото и да му е криво на човек след прочитане на такава тема денят започва по друг начин.
Да уточним до тук кво значи ентусиаст:
5000лв - смяна мотор
+
3500лв - тапицер
+
5000лв - бояджия
+
5000лв - матор
+
1500лв - Мтех
+
600лв - шпер
------------------------
20600лв без да имаме кола, жанти, окачване и музика
За е30 говорим някой да не си помисли нещо, цените са от форума.

5000лв - смяна мотор
+
3500лв - тапицер
+
5000лв - бояджия
+
5000лв - матор
+
1500лв - Мтех
+
600лв - шпер
------------------------

- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
Lenco написа:Едно голямо БЛАГОДАРСКО, колкото и да му е криво на човек след прочитане на такава тема денят започва по друг начин.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
5000лв - смяна мотор
+
3500лв - тапицер
+
5000лв - бояджия
+
5000лв - матор
+
1500лв - Мтех
+
600лв - шпер
------------------------
![]()
![]()
Прав си колега Лоренцо, на Konan_Riil от Е30bg Цялостния проект с всичко включено от теб + окачване, спирачки, джанти, гуми и др. му салтаманати ще излезне над 25000 лв. Но колата ще е уникат, а не поредната маняшка серийна Е30-ка с присаден голям мототр. Лошото е, че тези неща стават много бавно поради липса на редовни финансови инжекции

- devastator
- младши ентусиаст
-
Абе колега Ленцо или Лоренцо,ше ме извиниш че не четем на маймуница или ти сам си си объркал фонетиката на името ама има и други начини да станеш маняк.
1.Зимаш възможно най-издъненото и изгнило корито с 28 челни удара и гредоред плававащ в четерите измерения.
2.Позакърпваш го с попнитачката и го понамазваш със шагренче и силиконче на салам.
3.Лееш му едни смуличкови спойлери.От БМВ-та с 30 години по-нови.
4.Ждръцкаш едни по-нови фарове ,понеже старите са хептен изгнили!
5.Отваряш двигателя ,фърляш едни сегменти на брутално износения блок ,който има ръб да се спънеш!
6.Слагаш една Газова,Метанова,Оцетена,Уранова,Спиртена или там квато уредба ти се стори най-блага.
И вече ти говориш,ставаш маняк-реставратор и тука всички започваме да те уважаваме супер много,щото си точен!
1.Зимаш възможно най-издъненото и изгнило корито с 28 челни удара и гредоред плававащ в четерите измерения.
2.Позакърпваш го с попнитачката и го понамазваш със шагренче и силиконче на салам.
3.Лееш му едни смуличкови спойлери.От БМВ-та с 30 години по-нови.
4.Ждръцкаш едни по-нови фарове ,понеже старите са хептен изгнили!
5.Отваряш двигателя ,фърляш едни сегменти на брутално износения блок ,който има ръб да се спънеш!
6.Слагаш една Газова,Метанова,Оцетена,Уранова,Спиртена или там квато уредба ти се стори най-блага.
И вече ти говориш,ставаш маняк-реставратор и тука всички започваме да те уважаваме супер много,щото си точен!
- Lenco
- Старши скрапер
-
Това от опит ли го знаеш, че в основи обясняваш.devastator написа:...................
Сега кое те подразни, сметката ми ли

Сладурчовци.
- tormentor1980
- кандидат ентусиаст
-
Моля да не ми цапате темата! Включително и колегата Лоренцо!
От всички вас чак и аз забравих какво попитах първоначално, та се наложи да си прочета първото мнение отново, за да се сетя!
Колеги, в София няма ли по-човешки тапицери, дет не се опитват да ми отрежат главата до коленете? Ако трябва, товаря рекарото и го докарвам при вас. В нетя намерих някакви автоинтериор май бяха, добре ли работят, има ли някой впечатления?
От всички вас чак и аз забравих какво попитах първоначално, та се наложи да си прочета първото мнение отново, за да се сетя!
Колеги, в София няма ли по-човешки тапицери, дет не се опитват да ми отрежат главата до коленете? Ако трябва, товаря рекарото и го докарвам при вас. В нетя намерих някакви автоинтериор май бяха, добре ли работят, има ли някой впечатления?
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Човече, извинявай, че пак не по темата, ама като чета тука и вече почвам да се замислям дали да не се отърва от мойта Е30-ка, че тука направо кипи от манящина и тестостерон фърчи яко... и аз нито се чувствам вече поклонник на Е30, нито достатъчно мъж... Та:
Веднага ти отговарям със следното, но да четат най-вече другите (те ще разберат кои): кой е по-фен - този, който се лишава цял месец от всякакви удоволствия, дори яде мазни банички за по-евтино само и само да си купи оригиналните емблемки за предния и задния капак на любимата колица, за да им се радва като малко дете после, или оня, за който 5К и нагоре месечен доход са нещо нормално и отишъл и хвърлил 10 бона за незнам си какво по неговата Е30-ка (все тая). Не мога да разбера ЗАЩО манията се измерва само в ПАРИ? Това е дълбоко грешно и нечовешко.
Иначе като цяло съм съгласен за скрапериите - като нямаш пари, по-добре не съсипвай!
Обаче да ми разправя някой че неговия УНИКАТ му е по-скъп на сърцето от мойта мизерна Е30-ка, ако ще и 250000 евро да е дал за нея, пак не може да ме убеди. Манията не се определя от това колко си дал, а от това от какво си се лишил! Като имаш е лесно, но като нямаш... А за човещината дори и дума няма да отварям...
tormentor1980 написа:... но все пак исках да видя, аджеба колко струва Е30-ката в очите на МАНЯКА? 3500, 5500, 10500, 20500, 30500 лв.? Колко струва 'любовта' към Е30-ката и отдадеността към нея? Да не повтарям цифрите...
Веднага ти отговарям със следното, но да четат най-вече другите (те ще разберат кои): кой е по-фен - този, който се лишава цял месец от всякакви удоволствия, дори яде мазни банички за по-евтино само и само да си купи оригиналните емблемки за предния и задния капак на любимата колица, за да им се радва като малко дете после, или оня, за който 5К и нагоре месечен доход са нещо нормално и отишъл и хвърлил 10 бона за незнам си какво по неговата Е30-ка (все тая). Не мога да разбера ЗАЩО манията се измерва само в ПАРИ? Това е дълбоко грешно и нечовешко.
Иначе като цяло съм съгласен за скрапериите - като нямаш пари, по-добре не съсипвай!
Обаче да ми разправя някой че неговия УНИКАТ му е по-скъп на сърцето от мойта мизерна Е30-ка, ако ще и 250000 евро да е дал за нея, пак не може да ме убеди. Манията не се определя от това колко си дал, а от това от какво си се лишил! Като имаш е лесно, но като нямаш... А за човещината дори и дума няма да отварям...
It's not who You are, it's who You know...
- tormentor1980
- кандидат ентусиаст
-
Логаутка, не мога да не се съглася с твоите разсъждения. Така е, прав си. Но си ми извадил цитат от мнението и си го 'прочел' като Дявола евангелието... това, което исках да кажа е, че е30 СЪЩО е БМВ, както и е65, например. И заслужава да се поддържа като БМВ, защото си е такова (а не москвиче или жигулка) и още повече защото е на преклонна възраст. Поради тази причина частите му ще стават все редки за намиране и по-скъпи, дори и втора ръка. И като отвори дума за манящината. нека пък аз да те попитам - що за маняк е тоя, дет си купува възможно най-евтината е30-ка, която е пълен гроб заради евтината си цена и затова, че е 'поддържана' от друг маняк, същия кат тоя, и като отвори страницата на Дарукар започва да охка, пъшка и да се вайка от цените? И тогава започва яката скраперия... а понеже и е дал 1500 лв. за колата (макс!), а тя му харчи 11-12 градско, ко праи МАНЯКА? Прас - алтернативни горива. И ко още праи маняка? Вместо да си обслужва двигателя редовно и с правилните консумативи, той налива всякаква евтина гняс, до която може да се добере, но иначе спестява от закуските за яките жанти и стъкломатковите брони и прагчета, хоум-мейд анжелки, шпойлерчета и пейчици, яката музика и пърдящото гърне, което да докара звука на шестака и да вдига орталъка на главата си... Не стига всичко това, ами МАНЯКА сяда вечер пред компа и най-нагло се опитва да проповядва 'чалгаджийските' си възгледи, да хули и обижда, да 'не верва', да отсъжда и осъжда и т.н.
Лично аз, когато преди години имах проблем с е30-ката и нямах пари, защото оригиналната част беше скъпа дори втора ръка, вместо да изкраперясам, закотвих е30-ката пред нас и тя си чака така дълги месеци и по-добри дни. В този смисъл, не мога да проявя толерантност към някой, който не може да си позволи да поддържа москвиче или жигуле кат хората, но си е купил БМВ. Мутрягите правят същото - купят си скъпо БМВ на лизинг и на момента, в който изтече гаранцията или го продават на сметка, или го газифицират и започват да наливат гняста. Разликата между единия и другия скрапер, е само във финансовите възможности, като манталитет са еднакви.
П.С. likesake, човек майна, ще мина да я видя мацката, ама я кажи поне дали е убава, че тогава и да не ми хареса много как работи, пак може на нея да й дам седалките.
Лично аз, когато преди години имах проблем с е30-ката и нямах пари, защото оригиналната част беше скъпа дори втора ръка, вместо да изкраперясам, закотвих е30-ката пред нас и тя си чака така дълги месеци и по-добри дни. В този смисъл, не мога да проявя толерантност към някой, който не може да си позволи да поддържа москвиче или жигуле кат хората, но си е купил БМВ. Мутрягите правят същото - купят си скъпо БМВ на лизинг и на момента, в който изтече гаранцията или го продават на сметка, или го газифицират и започват да наливат гняста. Разликата между единия и другия скрапер, е само във финансовите възможности, като манталитет са еднакви.
П.С. likesake, човек майна, ще мина да я видя мацката, ама я кажи поне дали е убава, че тогава и да не ми хареса много как работи, пак може на нея да й дам седалките.
- Lenco
- Старши скрапер
-
А ве отворковци-маняци я кажете за колко време изкарвате 3500 и колко плащате на държавата за тях, че да разберем за ква мания става въпрос?
По темата ей това е добро и може да се вземат 200бр. аз ползвам такива.
http://eftini.com/postelka-za-sedalka-p ... 05594e55aa
- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
Еееее, Лоренцо спирка немаш! 3500, че даже и отгоре ги вадя чисти за месец. А какво плащам на държавата си е моя работа, да не си некав ревизоро, че да ми държиш сметкаLenco написа:А ве отворковци-маняци я кажете за колко време изкарвате 3500 и колко плащате на държавата за тях, че да разберем за ква мания става въпрос?