Монтаж на 2-дин плеър

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Монтаж на 2-дин плеър

Мнение от Wolfen » 19 Май 2009, 13:23

Здравейте, за първи път пиша в този раздел, надявам се да намеря помощ.
Безуспешно търся фирма/човек, който е достатъчно луд, смел и разбиращ, за да монтира 7" двд плеър в централната конзола на моето обично Е46. От няколко големи фирми в София и Пловдив не се навиха на тази интервенция (или пък искат сума по-голяма от себестойността на уреда само за монтаж), която е доста пипкава и не много проста.
Имате ли информация, координати, познати, роднини, знайни и незнайни майстори, които могат да извършат тази процедура? :help:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolfen » 22 Май 2009, 19:32

май... няма да стане а? :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е53

Мнение от Cyberloner » 23 Май 2009, 17:38

дай няколко снимки на устройството или напиши моедла ако не е куче марка :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolfen » 23 Май 2009, 18:46

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 23 Май 2009, 20:28

Опитваш се да правиш с пръдня боя, но цвета ме съмнява да ти хареса :winky:

Потребител
Аватар

Мнение от lubopitko » 27 Май 2009, 1:03

устройството което седи под радиото го има в два варианта единия е твоя а другия стои малко по надолу и трябва да си го намериш от мако по-нова 46-ца с нави, след това нещата стават по-лесни

Потребител
Аватар

Мнение от bmw_power2706 » 27 Май 2009, 12:36

Wolfen написа:http://www.eonon.com/2-Din-DVD-Player/E1091.html

хубаво е, че му се сваля панела, моя не се сваляше и замина :evil: , па затрахователя след това се праи..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolfen » 27 Май 2009, 14:54

lubopitko написа:устройството което седи под радиото го има в два варианта единия е твоя а другия стои малко по надолу и трябва да си го намериш от мако по-нова 46-ца с нави, след това нещата стават по-лесни

Не те разбрах? Устройството под радиото е модула за управление на климатроника, който до колкото знам трябва да се сложи на мястото на едното чекмедженце ;) Но това едва ли прави нещата много по-лесни :) Рязането отзад пак си го има.

Icco написа:Опитваш се да правиш с пръдня боя, но цвета ме съмнява да ти хареса :winky:

Единствената причина да го правя това е, че съм с радиокасетофон, нямам ЦД чейнджър или ЦД плеър оригинален и в момента карам на един ФМ трансмитер, който вади ужасно качество ... вярно е, че мога да сложа обикновен ЦД плеър какъвто иска fen_na_bmw ... но такъв боднат в центалната консола не стои добре според мен ... единствено ако се направи на мястото на шкафчето под врътката за фаровете е по-приемливо. Общо взето и аз не знам какво искам :mhihi:

bmw_power2706 написа:хубаво е, че му се сваля панела, моя не се сваляше и замина :evil: , па затрахователя след това се праи..

Мдаам, затова точно този модел ми хареса като идея :)

Потребител
Аватар

Мнение от lubopitko » 28 Май 2009, 0:27

ako ne ti se реже слагай плоско у-во а това го продавай и едно стъпало зад жабката от това по лесно няма

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kalanak » 30 Май 2009, 14:41

Здравей колега случайно днес минах през един магазин за продажба на аудио колони и усилватели.Понеже и аз имам е46 и искам да му сложа дисплей на централната конзола ги питах тия.Казаха ми че трябва да ми продадат пласмасата около дисплия за 40 лв. релса за 2дин и монтажа щял да струва още 25 лева.Ако искаш мога да ти дам адреса и да провериш.Казах им че трябва да се реже и да се мести климатроника те ми отговориха че няма проблем.По принцип цената е смешна но ако им седиш на главата мисля че ще го направят качествено. :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolfen » 30 Май 2009, 18:40

kalanak написа:Здравей колега случайно днес минах през един магазин за продажба на аудио колони и усилватели.Понеже и аз имам е46 и искам да му сложа дисплей на централната конзола ги питах тия.Казаха ми че трябва да ми продадат пласмасата около дисплия за 40 лв. релса за 2дин и монтажа щял да струва още 25 лева.Ако искаш мога да ти дам адреса и да провериш.Казах им че трябва да се реже и да се мести климатроника те ми отговориха че няма проблем.По принцип цената е смешна но ако им седиш на главата мисля че ще го направят качествено. :)

Супер, давай ги тия да ги проверя! :)

Потребител
Аватар

Мнение от lubopitko » 31 Май 2009, 0:32

точно така трябва да се седи на главата на майстора иначе ще те излъже, за т'ва аз да се еба в майстора се нямам пари щот ни лъжа нит пъ си ги турам на главата или на уя

кандидат ентусиаст
Аватар

цд

Мнение от LEON85 » 01 Юни 2009, 2:12

може ли и за мен номер или адрес?-мерси предварително

Потребител
Аватар

Мнение от berberianI » 01 Юни 2009, 13:02

Здравей колега и аз си търся такава музика, така,че ако не стане твоя монтаж и решиш да го продадеш ми се обади .0895 414115

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Кола и жена едновременно

Re: Монтаж на 2-дин плеър

Мнение от vlado_882 » 09 Юни 2010, 12:57

:)
...

Назад към Car аудио и видео