Колеги малко помощ може ли ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- BaVaRiShaN^E39
- Потребител
-
Колеги малко помощ може ли ?
Колеги здр имам една Е39 ка и питането ми е относно треперене във волана около 90 110 км като вдигна джантите са били на баланс гумите са добри сичко кажете какво да гледам от какво може да е благодаря предварително 

Аз съм поредня фанатик на тема БМВ.Това си е чиста страст, пристрастяването става мигновенно и трае вечно.
темата
колега имах саштиа проблем може да са ти криви иди да ги вият за секи случаи поне на мен ми тресеше от това и визлауно джантите бяха наред 

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Re: Колеги малко помощ може ли ?
BaVaRiShaN^E39 написа:Колеги здр имам една Е39 ка и питането ми е относно треперене във волана около 90 110 км като вдигна джантите са били на баланс гумите са добри сичко кажете какво да гледам от какво може да е благодаря предварително
И как разбра само като я вдигна тая джанта,че е балансирана??!? и четете малко бе колеги,ползвайте тая търсачка има теми със много страници точно за това !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
колегата иска да каже като дигне 110 тогава се получава трептенето , моя съвет е да си погледне тампоните на кривите носачи 

- BaVaRiShaN^E39
- Потребител
-
Е39
Да колеги балансираниса щото ги карах на баланс преди 2 седмици а тресенето ми е след 90 км до към 110 това ми е въпроса мерси ще погледна тампоните ако може да е от друго кажете 

Аз съм поредня фанатик на тема БМВ.Това си е чиста страст, пристрастяването става мигновенно и трае вечно.
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
При мен го има между 80-90 над това го няма. Джантите скоро са изправяни и не е от тях, ама четох тук доста че е от дисковете че те моите са за смяна и без това. Като ги сменя ще споделя как е.
- bulletspeed
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 540IA m62b44 e36 320i m50b20
- Мечтае да кара: m1
При мен има същият проблем,но е от 110 до към 130 на 120 яко се усеща джантите са ми прави, имат баланс дисковете не са лоши не са и криви. Имате ли идея горе долу колко пари са тези тампони за които говорите? Имали вариянт да е от рейката защото при мен май тя има проблем губи ми хид.течност горе долу 0.500гр за месец и половина?
Мерси предварително!
Мерси предварително!
- ангелски
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xdА
- Детайли за колата: Става все още.
Здравейте,преди да предприемете нещо по сложно отидете и си балансирайте гумите на друго място.Защо ли - може да е паднала някоя тежест/поради липса на дупки по наще
пътища/,може машината да не е екилибрована като хората,може да не е избран подходящия баланс за вашите джанти и много други фактори...
Успех колеги.

Успех колеги.
Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
тампоните са по около 50 лева , можеш да си вземеш от колега от форума Powerflex , има я в платените обяви 

11 мнения
• Страница 1 от 1