Пазете повече приятелките си!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
6 милиона... да бе да ама с мангалите, на 10 раждания в БГ 7 са Циганчета, 2 турчета и 1 българче... смятай
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Mitaran написа:от 9те крадци хванати на местопрестъплението, който съм вкарал в районите 1во и 6то, 4 случая са на точно такива дето обират жени... и да ви кажа вкарването в районното не води до нищо хубаво, след 24ч ги пускат дори и по бързо... така че само бой до невменяемост им трябва на такива нещастници, еваларка момчета, другия път да ги разцепите техната кожааааааа....
А това че хората със сърца са малко е много жалко... даже ще спомена нещо дето не е за тука.. ама като карам на жената колата (сивик 2006та) ми свиркат ме псуват... а кача ли се в някоя от мойте... същите хора ми дават път да мина... с други думи казано съседи се правят на мъже... ама като им се изрепчи някои или чуят вик за помощ... и се скриват к'ът мишоци....
евала на вас
Ти, който даваш съвети как да се постъпи с наглите джебчии, предполагам си наясно как може да си изпати всеки обикновен истински мъж, натрошил кокалите на тази сган. Едно е да си действащ полицай, съвсем друго обикновен гражданин. Щом си вкарал в районните полицейски управления тази сволоч, за теб не е проблем да се оправиш след нанасяне на побой. Тези крадци в немалката си част имат влиятелни роднини, които няма да се спрат пред нищо, за да ти отмъстят. Я колата ще ти запалят, може да те пребият до смърт, или най-малкото да те подведат под съдебна отговорност за нанасяне на средна телесна повреда. Дори и да не е така, жалките страхливци ще се съберат на тумба и понеже имат всичките ти данни, включително къде живееш, така ще бъдеш пребит, че после няма нищо да си спомниш. Убеден съм почти на 100%, че няма българин, който да не се застъпи за жертвите на подобни посегателства, но закона е на страната на престъпниците. Само да оставят всичко на самотек, без полиция, съд, политици, ще видите на какво е способен българина, когато е застрашен.
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
ивчо3 написа:...
Кой, циганетата ли имат влиятелни роднини

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
Точно кокошкарите, които не носят на бой са коварните мизерници. Те никога няма да ти излязат в честен бой, а нападат от засада и когато са повече. Един да пребиеш и останалите бягат, но не знаеш как може да те изненадат в гръб.
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
стан написа:ивчо3 написа:...
Кой, циганетата ли имат влиятелни родниниили тия дето крадат халогени и бензин
99% от кражбите както и този случай са от пълни кокошкари, които въобще не носят на бой, аз съм доста далече от голем бияч
Тея "циганета" почти винаги носят я отверка я нож за сплашване. Като излезнат да крадът винаги имат едно наум че някой може да ги хване и заради това се въоражават, така че трябва да се внимава. Поражения с нож се лекуват доста продължително
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
Ивчо3ти , досега батко да чукна на дърво, никой не се е върнал, а по портоколите и дознанията ми пише и майчиното мляко ква масленост е имало. Да ти кажа чесно ако се върнат, ще им е за последно. Не разсъждавам по този начин, кой е тоз, познава ли някой, тоз някой дали не е ДАНС или Барета или нинджа или има джедайски меч и тнт... В дадена ситуация просто даваш всичко от себе си, а ако не го дадеш си мишка и по добре си носи Рахат Мехлем да не те боли газа, че и да има да се раздава. Не може да седим и да гледаме, защото видиш ли Те може да имат влиятелни роднини.. ми да го духат като са толкова влиятелни, да им намерят работа и образование, ама надали някой кокошкар има нещо влиятелно около себе си освен зависимоста от наркотиците или нещо подобно.
Да ти кажа от опит знам, че тази отмъстителност при престъпниците я има само на филмите и при някой мнооого редки екземпляри, тя се проявява особенно ако не идеш да си свършиш работата сам, ами изпратиш някой "здрав: да ти свърши работата... инак това е само на филм. Повярвай ми вземеш ли им страха веднъж, като те видят и се напикават без дори да си ги докоснал...
Тъпото от цялата история е че наистина държавата нищо АМА нищичко не прави в наша защита, по защитен е крадеца отколкото пострадалия, и това даже започвам да си мисля че е умишлено направено... но времето ще си покаже
Да ти кажа от опит знам, че тази отмъстителност при престъпниците я има само на филмите и при някой мнооого редки екземпляри, тя се проявява особенно ако не идеш да си свършиш работата сам, ами изпратиш някой "здрав: да ти свърши работата... инак това е само на филм. Повярвай ми вземеш ли им страха веднъж, като те видят и се напикават без дори да си ги докоснал...

Тъпото от цялата история е че наистина държавата нищо АМА нищичко не прави в наша защита, по защитен е крадеца отколкото пострадалия, и това даже започвам да си мисля че е умишлено направено... но времето ще си покаже
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
Щом е така да ги подкарваме тогава. Лошо е че трудно може да ги спипаш на място, а аз избягвам подобни конфронтации, защото се бия до смърт. Или те, или аз. Лошо е да ми избият чивиите, направо съм в състояние да ги убия, а нали знаеш какво следва след това? Преди години учавствах в наказателен отряд за нередовни, нарочно не споменавам точно с какво се занимавах, но имаше побоища и нито един полицай не се намеси, напротив, те дори скрито одобряваха това, което вършим. Сега като улегнал човек не бих се занимавал с подобни неща, но си трябва малко бой за тези престъпници.
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
да ти дам пресен пример:
Авер мой го засичат много грубо на Перник ама яката работа, и се почват псувни ала бала, нашия хирург може да спасява живот но не и да бие и да отнема, и като слезне 2,05 висок - 135 кила и един фенер и им натроши на тези дето го засекли колата, стъкла фарове всичко леш.... и дошла полиция, там камери ала бала и ДЕЛО, по бързата процедура 2 години Пробация ... баф маааму... Адвоката му казал -Ако ги беше СМАЗАЛ от бой тези 2мата нямаше да ти заведе никой дело, ама сега заради унищожаване на чуждата собственост ще те осъдят и тва е....смятайте колко ни защитават законите тука...
Полицаите никога не се намесват, само гледат еле па ако се раздава "правосъдие" от някой по така здрав... Поледните като ги хванахме и по телефона куките и СОТА ми викаха... "съветвайте си ги докато дойдем"
Просто изглежда трябва да си се оправяме само в такива ситуации, много е тупо, че като посегнат на някоя жена и после това и се отразява много психически, ти тоз бандита ще го хванеш ама остават неща в съзнанието който ни пречат...
Авер мой го засичат много грубо на Перник ама яката работа, и се почват псувни ала бала, нашия хирург може да спасява живот но не и да бие и да отнема, и като слезне 2,05 висок - 135 кила и един фенер и им натроши на тези дето го засекли колата, стъкла фарове всичко леш.... и дошла полиция, там камери ала бала и ДЕЛО, по бързата процедура 2 години Пробация ... баф маааму... Адвоката му казал -Ако ги беше СМАЗАЛ от бой тези 2мата нямаше да ти заведе никой дело, ама сега заради унищожаване на чуждата собственост ще те осъдят и тва е....смятайте колко ни защитават законите тука...
Полицаите никога не се намесват, само гледат еле па ако се раздава "правосъдие" от някой по така здрав... Поледните като ги хванахме и по телефона куките и СОТА ми викаха... "съветвайте си ги докато дойдем"

- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
Само където такива като тях са 2-3% от хората в тая държаваpLaM3N написа:Браво, момчета, добре че има още хора като вас.
Народа е като стадо наплачен, когато чуе такива работи (викове, крясъци) той се наплашва още повече и зе покрива !
А колкото за пича, с колата, нали знаеш, че повечето хора живеят на мнението на околните, остави ме тук да не ме видят че ме сваляш от колата и такива работи !
Заради хорските приказки се разделих с мойта, и сега съм полудял на такава тема !![]()
Ако бях там пичове, щях да ги намеря тези и да ги разцепя, майкаим тъпа наркоманска ...
Извинявайте, но набрах ... Влезнах в критичните

- Енцо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d F10
България е джунгла и всеки трябва да се оправя сам. полиция просто няма, хората са безсърдечни. Всеки трябва да си върви с пистолет в него и така ще се оправим. И да застреляш някого после няма да те осъдят, защото знаем какви са съдилищата. Тук просто ВСЕКИ СЕ ОПРАВЯ САМ, КАКТО МОЖЕ!
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
KON4ETO написа:Добре че не са и направили нещо по лошо![]()
![]()
А тоя нейния приятел другият път да я остави на лъвов мост за да не го видат Егати турбо газарина направо да се смееш ли да ревеш ли и аз не знам
+1
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2