въпрос към колегите с двоен шибидах
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
въпрос към колегите с двоен шибидах
Наскоро шибидаха ми отказа да работи.И така по пътя на изклучванията-моторчетата, копче и механика остана модула за управление.сменихго с друг работещ ама пак не се отваря.Рестартирах пущинятя поне сто пъти,ако някои колега има идея от какво може да е ще съм му много благодарен 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Шефе купувай целия шибедах и не се занимавай с ремонти. Един водач е 50лв. Ако са счупени 2 или повече ремонта ще ти отнеме повече време и нерви. Аз имах 2 счупени водача и се ядосах и смених направо цялата касетка барабар с плочите. Единственото което трябва да се прави на тези шибедаси е да се почистват на 10г. че греста се сговнясва и почват да вървят по-трудно и бавно.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Шефе купувай целия шибедах и не се занимавай с ремонти. Един водач е 50лв. Ако са счупени 2 или повече ремонта ще ти отнеме повече време и нерви. Аз имах 2 счупени водача и се ядосах и смених направо цялата касетка барабар с плочите. Единственото което трябва да се прави на тези шибедаси е да се почистват на 10г. че греста се сговнясва и почват да вървят по-трудно и бавно.

Zubcho написа:Шефе купувай целия шибедах и не се занимавай с ремонти. Един водач е 50лв. Ако са счупени 2 или повече ремонта ще ти отнеме повече време и нерви. Аз имах 2 счупени водача и се ядосах и смених направо цялата касетка барабар с плочите. Единственото което трябва да се прави на тези шибедаси е да се почистват на 10г. че греста се сговнясва и почват да вървят по-трудно и бавно.
мисля да те послушам колега,защото вече нямам нерви за тоя шибидах
10 мнения
• Страница 1 от 1