кола индикатор
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
кола индикатор
Здравейте,
имам следното проблемче : индикаторът които наподобява кола (т.е баш кола си е
) свети без да показва че има проблем с който и да е от фаровете , стоповете или липса на течност в казанчето за чистачките.
Колата е 525 TDS 98 г. Видимо всички светлини са в изправност и има течност в казанчето за чистачките.
Ще се радвам да получа каквито и да е предложения
п.с. вече ходих на диагностика и пичовете от сервиза уж изчистиха грешките
предварително ви благодаря
.
имам следното проблемче : индикаторът които наподобява кола (т.е баш кола си е

Колата е 525 TDS 98 г. Видимо всички светлини са в изправност и има течност в казанчето за чистачките.
Ще се радвам да получа каквито и да е предложения

п.с. вече ходих на диагностика и пичовете от сервиза уж изчистиха грешките

предварително ви благодаря

- ben_g
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525 TDS
Здравей колега,
Обикновено, като светне цялата кола, заедно с нея свети и 'проблема' - както ти казваш течност за чистачки, светлини, врати/багажник. На теб само колата ли светва, без нито един от останалите индикатори?
Единственото което не си описал са вратите/багажника така като гледам. Ето за сведение всички възможни 'индикатори' които светват при проблем (номер 14):

Обикновено, като светне цялата кола, заедно с нея свети и 'проблема' - както ти казваш течност за чистачки, светлини, врати/багажник. На теб само колата ли светва, без нито един от останалите индикатори?
Единственото което не си описал са вратите/багажника така като гледам. Ето за сведение всички възможни 'индикатори' които светват при проблем (номер 14):

- bulletspeed
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 540IA m62b44 e36 320i m50b20
- Мечтае да кара: m1
Можеш също да си направиш и тест на таблото да видиш дали имаш някоя изгоряла крушка по него ! става по следният начин даваш на контакт и задаржаш натиснато копчето за нулираане на километража (номер 15 на снимката) изключваш контакта и би трябвало да ти се появи цифрата 1 тогава го пускаш и натискаш още един път за да стане 2 след това даваш пак на контакт и ще почне да свети и марда всичко на таблото и погледни дали имаш изгорели лампи! Успех
ben_g написа:Здравей колега,
наистина забравих да добавя това - всички врати , капакът на багажника и предният капак са затворени и всички ключалки са здрави

а относно теста ще пробвам и ще споделя с вас колеги
благодаря ви за предложенията

Здравейте отново,
след тест на таблото който беше предложен от bulletspeed се оказа че лампичката за проблеми в заден ляв стоп и габарит не работи
)
след по обстоен преглед на всички крушки и подмяна на ненадеждно изглеждащите всичко се оправи
ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ОСТАНА Е ДА ВИ БЛАГОДАРЯ КОЛЕГИ
И СЕ НАДАВАМ НЯКОЙ ДЕН И АЗ ДА САМ ВИ ОТ ПОЛЗА
след тест на таблото който беше предложен от bulletspeed се оказа че лампичката за проблеми в заден ляв стоп и габарит не работи

след по обстоен преглед на всички крушки и подмяна на ненадеждно изглеждащите всичко се оправи

ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ОСТАНА Е ДА ВИ БЛАГОДАРЯ КОЛЕГИ
И СЕ НАДАВАМ НЯКОЙ ДЕН И АЗ ДА САМ ВИ ОТ ПОЛЗА

- lud fen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
- Мечтае да кара: BMW M6 G-power
- Детайли за колата: Не е перфектна,но си я обичам..;pp
Re: кола индикатор
Здравейте на мен ми светна днес номер 14,онова на предното стъкло което е . Ако някой ми каже за какво е то 

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
- lud fen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
- Мечтае да кара: BMW M6 G-power
- Детайли за колата: Не е перфектна,но си я обичам..;pp
Re: кола индикатор
Аз го разбрах че е течност за чистачките но късно
,но като ми светна и се паникьосах и реших да питам тука
и се извинявам за тъпия ми въпрос но ....
Само не разбрах за какво ми свети,днес му налях течност,но пак светна като минах около 10км и утре мисля да направя една диагностика,за да разбера проблема,но се съмнявам ако има някакъв датчик да е от него

Само не разбрах за какво ми свети,днес му налях течност,но пак светна като минах около 10км и утре мисля да направя една диагностика,за да разбера проблема,но се съмнявам ако има някакъв датчик да е от него
8 мнения
• Страница 1 от 1