Проблеми с ЛС
Модератор: I.Voykov
1 мнение
• Страница 1 от 1
Проблеми с ЛС
Така понеже от месец някъде,а може и повече всички платени обяви в отдел " ПРОДАВА " са пуснати от потребител "Реклама" и от там на сетне в самата обява има препратка към профила на продавача се получи един малко кофти проблем.Че е по-лесно и по прегледно всички платени да са от 1 човек спор няма,но по този начин много от запитванията,много от поръчките се губят,а това води загуба на печалби.Всички знаем,че рекламата е с цел Увеличаване а не Намаляване на количеството работа.Както и да е.Всеки-не само аз е свикнал да влезе,да разгледа обявата и когато има някакъв въпрос или иска директно да поръча да слезе до дъното на обявата,да си чукне на бутон ЛС и да пише.Така правя и аз от седмица с няколко колеги.Харесвам-слизам-пиша-чакам и краставицата....Званя по телефоните и питам така и така и от всякъде ми казват има проблем с ЛС-тата нещо координацията не е в ред.Викам можееее...И днес се присещам за една поръчка и викам чакай да си питам аз,пиша си пак запитването и добре,че бях забравил да напиша заглавие на ЛС-то и ме спря та да видя от къде идва целия проблем.Всички си пишем кат си знаем,но в крайна сметка пишем до "Реклама" и затова нямаме нито отговор нито краставица...Нз проблем ли е и има ли той решение,но по-скоро го пиша за да се обръща внимание до кого се пуска ЛС-то защото съм сигурен,че не съм само аз чакал отговори...как да има отговор кат няма въпрос до точния човек.
1 мнение
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума