Нормално ли е???
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
аз все пак си мисля,че холандеца не се беше изразил правилно т.е. бърка парите от капачката с пушек. а сивия пушек при първоначално форсиране е нормално-изчиства се,а може и АGRа да му е задръстен,може и с дебитметър да има проблем?
пушека е сив, а не син,за да му е свършил мотора!
малко избърза с диагнозата, но се надявам да пише ,да каже какво е станало
пушека е сив, а не син,за да му е свършил мотора!
малко избърза с диагнозата, но се надявам да пише ,да каже какво е станало
- signala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
Прав е колегата Wall че капчици не е задължително да има,на моя двигател например (м52) няма как да има капки масло от капачката защото има предпазна ламарина на капака над клапаните.Но друг е въпроса ако отвиеш капачката на маслото и я оставиш на мястото си отвита,като дадеш газ рязко и тя излети в храстите не е добре работата 

- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
...
колега,в люлин 8 има един от най голямите майстори на бмв.слушал съм много за него-ама много.момчето поправя само бмв.не съ, ходил при него още,но нищо по бмв не му е чуждо.ходи там и ще разбереш всичко,.ако си заинтересуван пиши и ще ти пратя тел.
Колеги извинявам се ,но да попитам:
При работещ двигател М52Б20 като отворя капачката на маслото и двигателя ЗАсмуква въздух,и се мъчи да гасне,а след 10 сек. някаде направо си гасне!
Проблем ли е това? На какво се дължи итн. Питам тука за да не отварям др. тема! Благодаря предварително!
При работещ двигател М52Б20 като отворя капачката на маслото и двигателя ЗАсмуква въздух,и се мъчи да гасне,а след 10 сек. някаде направо си гасне!

Истината е,че всички харесват "BMW",но не си го признават!
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2